vineri, 29 noiembrie 2013

Pe 1 decembrie se lansează televiziunea Euro-Sud TV ( ESTV Craiova )

Pe 1 decembrie se lansează televiziunea ESTV Craiova.

Euro-Sud TV este un nou post de televiziune generalistă, cu emisiuni care acoperă o gama largă de subiecte, ştiri locale (în mai multe jurnale pe zi), emisiuni sociale, medicale, sportive, culturale, istorice, financiare, politice, de divertisment, dar şi multe alte producţii proprii.

Proiectul a fost pregătit timp de un an, Euro-Sud TV propunându-și să ajungă în casele oltenilor, precum şi în viaţa lor cotidiană.

ESTV va fi difuzat în oraşele judeţului şi în localităţi din Dolj, Gorj şi Mehedinţi. Euro-Sud TV are un studio propriu în Calafat şi corespondenţi în mai multe oraşe ale regiunii.

Duminică, pe 1 decembrie 2013, de Ziua Romaniei, la ora 17.00, se lansează oficial programul ESTV printr-o emisiune specială, in care va fi prezentată o mare parte a echipei Euro-Sud Tv, dar şi emisiunile pe care telespectatorii le vor putea urmări la acest post regional de televiziune.


5 comentarii despre subiectul „Pe 1 decembrie se lansează televiziunea Euro-Sud TV ( ESTV Craiova )”:
Anonim

Pe mine care sant din maramures nu ma intereseaza ce program se lanseaza in craiova. Pe unul care sta in craiova/ sau pe langa, cu siguranta ca il va interesa ce post tv se va lansa innzona lui. Cam despre asta e vorba

Cosmin07

frecventa?

Anonim

Ce comentarii.:-))))) Ar trebui sa fie scrise numai articole despre cei din Maramures ?:))))
Cosmin07, ce frecventa doresti? e post regional, nu ai observat? Va fi pe cablu transmis in zonele respective probabil.
Uite aici online: http://estv.ro/euro-sud-tv-live/

Anonim

daca nu e pe un satelit atunci cum il receptionam ,de pilda sunt din ardea sibiu

detrax

Prin internet, nu ai vazut ca scrie un rand mai sus ?

http://estv.ro/euro-sud-tv-live/

Desi sunt convins ca ai intrebat la misto, nu are cum să a te intereseze pe tine din Sibiu un post local din Craiova.

Ce nu intelegeti unii dintre voi e ca pe internet nu apar doar stiri care va intereseaza expres pe voi, ca nu sunteti centrul universului. Apar stiri pentru toate zonele geografice ale tarii si ale lumii. Pentru mine, care sunt craiovean, e foarte importnta stirea si multumesc de info. De aceea nu avansează spre bine Romania, fiindca unii romani au devenit prea răi. Si ma surprinde un astfel de comportament din partea unui ardelean, pe care îi stiam oameni mai buni ca oltenii. Nu e asa , anonim ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile