marți, 12 noiembrie 2013

ShadowPlay - nVidia a lansat înregistrarea audio-video a jocurilor direct din GeForce Experience

nVidia a lansat a doua varianta beta de Shadow Play, care a eliminat verificarea si limitarea doar la unele procesoare PC, cum solicita varianta anterioară. De exemplu noi am folosit un Intel Core 2 Quad la 3 Ghz, 4 GB RAM, Windows 7 SP1. Aveti nevoie doar de o placa video de la nVidia din seria GeForce GTX 600 și 700.

GeForce Experience s-a dovedit un instrument eficient pentru gameri, descărcând drivere , recomandând setările optime pentru jocuri, adaptând setările jocurilor la specificațiile optime de sistem ale sistemului fiecărui utilizator.

Gratuit și ușor de utilizat, acum Shadowplay devine o nouă abordare a înregistrării gameplay-ulului , folosind encoderul hardware H.264 din plăcile video seria GeForce GTX 600 și 700 .

Modul Shadow Automat inregistrează gameplay-ul dvs. din ultimele 10 sau 20 de minute într-un buffer temporar pe hard disk. Când credeti ca aveti un moment impresionant în joc , apăsați tastele Alt + F10 si înregistrarea temporara este mutată din buffer într-un folder permanent. Pentru a evita ocuparea hard-disk-ului cu fișiere video de mari dimensiuni, videoclipurile audio-video nu sunt create automat, ci sunt salvate doar atunci când apăsați tastele amintite.

Videoclipurile .mp4 pot fi ulterior editate cu Sony Vegas, Adobe Premier, Windows Movie Maker sau orice alt editor video compatibil MP4 și apoi pot fi uploadate, de exemplu pe YouTube.

Shadowplay foloseste encoderul hardware H.264 din plăcile grafice seria GeForce GTX 600 și 700, înregistrând la rezolutia de 1920x1080 pixeli , 60 de cadre pe secundă.

Toate jocurile DirectX 9 sau mai noi sunt acceptate.

În comparație cu solutii software terțe, soluția hardware Shadowplay are un impact de doar 5-10 % asupra performanței, când utilizați modul de înregistrare la calitate maximă ( 50 Mbps ), în acelasi timp videoclipurile fiind convertite în H.264 și comprimate .mp4.

Dacă preferați să salvați videoclipurile manual, așa cum am făcut și noi, setati Shadow Play pe Modul Manual, porniti jocul și apoi apasati simultan tastele Alt + F9 când doriți pornirea inregistrarii si ALT+F10 când doriți oprirea inregistrarii si salvarea videoclipului pe hardisk, în folderul ales de catre dvs. La Windows 7 videoclipurile pot fi de maxim la 4GB, din cauza limitărilor sistemului de operare, dar pe Windows 8 și Windows 8.1 , dimensiunea fișierului audio-video este limitată doar de spațiul disponibil pe hard disk.

Shadow Play se regăseste în utilitarul GeforceExperience și se instalează după ce instalați cel mai nou driver nVidia pentru placa dvs. video din seria GeForce GTX 600 și 700.

Download cele două kituri de instalare, respectiv driver-ul nVidia și utilitarul GeforceExperience cu ShadowPlay inclus, de AICI.


2 comentarii despre subiectul „ShadowPlay - nVidia a lansat înregistrarea audio-video a jocurilor direct din GeForce Experience”:
Anonim

Ce fain filmeaza programul asta jocurile !! E direct din driver !

Anonim

Am testat acum merge perfect cel mai tare mod de a inregistra jocuri! Bravo NVIDIA !!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile