marți, 3 decembrie 2013

Antena 2 devine Antena Stars din 16 decembrie 2013

Butonând printre canalale tv, am ajuns la un moment dat la o emisiune cu Capatos, care anunța că din data de 16 decembrie 2013 televiziunea Antena 2 își schimbă denumirea in Antena Stars.

Pe websiteul OSIM, unde la o simplă căutare se obtine rezultatul cu cererile depuse de catre S.C. ANTENA TV GROUP S.A în data de 6 noiembrie 2013, pentru inregistrarea unor mărci care au în general comun termenul "Star". Documentul poate fi consultat aici.

Probabil sunt denumiri de emisiuni: NIGHT STAR, STAR ZODIAC, STAR PROFILE, STAR CLASSIC, STAR CLUBBING, STAR TALK, STAR MATINAL, STAR LIVE, STAR ALERT, STAR EXCLUSIV, STAR NECENZURAT. Iar acesta probabil este slogan: "Vede TOT !".

Anterior, in 19.09.2013, S.C. ANTENA TV GROUP S.A. depusese cerere pentru inregistrarea marcii STAR NEWS, in 05.06.2013 pentru ANTENA STARS ( canalul in acest moment exclusiv prin Antena Play), in 25.03.2013 pentru actuala emisiune NEXT STAR si așa mai departe.

Așadar, se pare că S.C. ANTENA TV GROUP S.A are o predilecție pentru acest termen "Star".

Update 10 decembrie 2013 : CNA a respins solicitarea societăţii Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 în Antena Stars. Detalii in articolul de AICI.


6 comentarii despre subiectul „Antena 2 devine Antena Stars din 16 decembrie 2013”:
Unknown

antena2 devine antena star

Admin
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Din 16 decembrie 2013 Antena 2 devine Antena Stars

Anonim

Va fi o televiziune celebrity news, un fel de Cancan Tv, in care vor fi promovate toate non-valorile României. Dar nu e de vină Antenei 2 pentru asta, ci este vina indobitocitul public român, care asta cere, dupa cum se observa din audiențe. Dacă publicul român ar cere cultura sau stiinta, cu siguranta ca televiziunile vor oferi cultura si stiinta.

Anonim

mai bine la televizor si mor de foame,oameni cu cap NU

Eu

vreau si eu sa cumpar un cam card pt upc daca are cineva,nu vreau sa ma abonez la ei

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile