miercuri, 18 decembrie 2013

Antena Stars a primit aprobarea de la CNA

Astazi au fost discutate adresele nr.13708/11.12.2013 și 13736/13.12.2013 de la Antena TV Group, care a solicită reanalizarea cererii de modificare a licenței audiovizuale pentru serviciul de programe Antena 2 cu punctul de vedere al Serviciului Juridic și punctul de vedere al Biroului Licențe Autorizări.

Inițial fusese anunțată lansarea Antena Stars pe 16 decembrie 2013. Antena Tv Group solicitase schimbarea denumirii Antena 2 in Antena Stars, modificarea grilei si a siglei, dar nu obtinuse acordul CNA, care respinsese solicitarea, unii membri ai Consiliului precizând că postul se va tabloidiza prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Drăguşanu în noua grilă a canalului ( detalii aici ).

Însă de data aceasta Antena Tv Group a obtinut aprobarea de la CNA, trustul de presă precizând ca vor fi realizate emisiuni despre celebrități la care vor participa 120 de vedete si că nu vor fi transmise programe nepotrivite pentru copii, în timpul zilei. De asemenea, Antena Tv Group a motivat că postul nu va pune accent pe monden, ci pe "celebritati stralucitoare", pe staruri, puse într-o "lumină și emoție pozitivă" si care pot reprezenta modele relevante pentru societate.


Un comentariu despre subiectul „Antena Stars a primit aprobarea de la CNA”:
Anonim

Uaaaaau!!!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile