miercuri, 18 decembrie 2013

Un nou director financiar la Discovery CEEMEA

Discovery Networks Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu și Africa ( CEEMEA ) l-a desemnat Rafal Ogrodnik ca și CFO ( chief financial officer ).

Având sediul regional în Varșovia, Rafal Ogrodnik va fi in subordinea lui Doug Baker ( EVP si CFO Discovery Networks International) și Kasia Kieli ( președinte si MD al Discovery Networks CEEMEA).

Rafal Ogrodnik va fi responsabil pentru planurile de afaceri și rapoartele financiare, precum și pentru aspectele operaționale cheie sau stabilirea agendei strategice în regiune.

El îl va înlocui pe Mike Papadimitriou, care a deținut anterior funcția de CFO si care a devenit SVP si CFO al SBS Discovery Media.

Comentand cu privire la numire, Kasia Kieli, președinte & MD al Discovery Networks CEEMEA, a declarat: "Suntem încântați de faptul ca Rafal a fost de acord să ni se alăture și să contribuie la dezvoltarea Discovery în zonele CEEMEA. Experiența sa va oferi o perspectivă cu totul nouă, iar abilitățile sale analitice și decizionale vor aduce schimbări importante si rapide segmentul mass-media al Discovery."

Discovery Networks CEEMEA cuprinde acum 105 de piețe ( inclusiv România ) de pe trei continente.

În fiecare dintre aceste piețe, Discovery transmite până la 11 maxim de canale, printre care și Discovery Channel, TLC, Discovery ID, Animal Planet, Discovery Science și Discovery HD Showcase.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou director financiar la Discovery CEEMEA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile