luni, 23 decembrie 2013

Digi Sport Hu, eliminat din grila de cablu RCS-RDS, în zonele în care era transmis în România?

Unul dintre canalele de sport ale RCS-RDS a difuzat pe teritoriul României meciuri din Premier League deși compania de cablu nu deține drepturile de difuzare pentru țara noastră.


Situația a fost semnalată de către un cititor din Timișoara al paginademedia.ro, care a trimis și o serie de capturi cu transmisia de sâmbătă a postului Digi Sport HU. Este vorba despre Digi Sport, varianta din Ungaria, care se poate vedea în rețeaua RCS, la Timișoara, și la care a fost difuzat, în direct, meciul dintre Manchester United și Westham, informează Pagina de Media.

Argumentul acoperirii drepturilor de difuzare a fost folosit de către RCS-RDS, în acest weekend, când a decis să oprească emisia Eurosport, care difuza meciul dintre Liverpool și Cardiff, din campionatul englez, mai informeaza Pagina de Media.

Se pare că RCS-RDS și-a insusit critica presei și a retras Digi Sport Hu din grilele de tv cablu din zonele geografice românesti unde era transmis. Un cititor al HD Satelit ne-a informat că a fost eliminat astăzi din grila canalul Digi Sport Hu, cel putin in Săcele, lângă Brașov.

Un alt cititor ne-a informat ca ar exista televiziunea in zona sa, dar apare ca și criptat pe durata meciului din Premier league. Asteptam si alte confirmări, din zonele in care era transmis DigiSport Hu pe teritoriul României.


30 de comentarii despre subiectul „Digi Sport Hu, eliminat din grila de cablu RCS-RDS, în zonele în care era transmis în România?”:
Anonim

In Bihor nu mai e

Anonim

sa dat drumu la eurosport pe dolce de azi !!!

Anonim

pe zvonuri, se pare că până weekend și la RDS... sper să bage ambele variante sau măcar una ro una HD

Unknown

nici in arad nu mai merge

Anonim

Pe cine-l deranja DigiSportHu ? Chestia cu capra vecinului...

Anonim

Cred ca au scos ei singuri acest canal, nu i-a obigat nimeni, cand si-au dat seama ca au scos Eurosport Premier League la jumatatea meciului pe un motiv invocat chiar de ei ca incorect si pe care il aveau si ei la Digisport HU. Si-au dat seama de chestie si au fost corecti, scotand si ei Digisport HU.

Anonim

Da asa este, sa moara si capra vecinului de Craciun, noi romani ne pricepem la asta de asta suntem unde suntem!

Anonim

Nici in Tg-Mures

Anonim

RUSINE RDS PENTRU NEINTRODUCEREA EUROSPORT !!!!

Anonim

Bla bla bla...

Unknown

ar trebuie ca toata lumea sa plece de la rds ca asa a spus ca de la 1 ianoarie 2014 eurosport va vi scoasa din grila cu amin doua canale asa cum a facut si cu canale discovery

Anonim

Stefane, e treaba ta ce faci, eu unul care am alte preocupari si pasiuni tv decat privitul la sport, nu sunt pasionat sa plec de la RCS nici daca scot toate programele de sport, inclusiv pe ale lor.

Anonim

Trebuie sa ne mutam in Anglia,ca sa vedem P.L.!!!In Timisoara,DigiHU a disparut subit de la rds,inainte de a se transmite marele derbi Arsenal-Chelsea!Nu de mult timp,m-am mutat de la upc la rds,pt.a prinde si PL-cel mai puternic campionat din lume,acum trebuie sa ma mut din nou,la o alta societate?E o mare magarie! Sunt convins ca rds n-are niciun gind sa transmita eurosport Romania,deci suntem obligati sa ascultam in continuare comentariile lui B.Socol,sau Niculescu,pe digisport!

Unknown

ANONIMULE DACA TOT DORESTI SA VEZI MECIURILE DIN ANGLIA LE POTI SA LE VEZI PE SPORT.RO ACOLO AM AVAZUT CA FACEA RECLAMA LA FOTBAL ENGLEZ DACA NU CREZI DAY PE SPORT.RO SI UITATE SA VEZI .

Anonim

Pe sport.ro e fa cup săptămâna viitoare și mâine, joi, sunt două meciuri din npower championship live pe gsptv - la 7 și la 9 și

Anonim

Ala din Timisoara precis era abonat la altii. Capra vecinului. Timisoraeanule, esti multumit ca acum nimeni nu mai poate vedea Premiere League?

Anonim

RDS a sters din grila toate programele Discovery, pentru a propaga varianta lor de canale de stiinta. Acum urmeaza programele de sport! Rusine!

Anonim

stie cineva daca eurosport player poate fi pe Xbox si cu net de la rcs-rds

Anonim

Eurosport Player functioneaza cu orice furnizor de internet. Îti trebuie doar abonament la Eurosport Player.

Anonim

Stie cineva de ce nu se vede premiere league pe player pe smart tv ?

geo

Ce player? Ce smart tv ?

Anonim

din pacate nu vedem nici in targu mures

Anonim

cel mai urat lucru ce sa facut pentru oamenii care iubesc sportul

Anonim

nici in salaj nu merge cand pune inapoi?

Anonim

Rds amai scos cateva canale si intrecut. E important taxa,sa platim!!!hai ,mai scateti cateva programe indiferent ca este digi1,2,3.ro sau hu.Absolut nu santeti pt. abonati!!!!! sa stiti! Bravo,tot inainte.........

Istvánbalázs

Bine ca intodeauna cu canalele cele mai vizualizate se intimpla sa fie scoase, cele naspa raman mult si bine. Asta se intimpla cind cineva detine monopolul......

Anonim

asta este o porcarie foarte mare

Anonim

as-i scoate posturile preferate ale timisoreanului cel destept i-ar placea oare

Anonim

este online digisport.hu si alte canale ....la cele ro sa uita...

Anonim

s-a schimbat chestia cu capra vecinului....acum este : sa moara vecinul sa-i iau eu capra...
sänätate la toti

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile