marți, 31 decembrie 2013

Eurosport Premier League la RCS-RDS - S-a încheiat acordul între Eurosport și RCS - RDS

RCS-RDS a ajuns la intelegere cu Eurosport pentru prelungirea contractului de difuzare a canalelor Eurosport si Eurosport 2. Initial va fi difuzata prin cablu varianta de Eurosport care transmite meciurile din Premier League pentru România. Pe 1 ianuarie 2014, abonatii la televiziunea prin cablu RCS-RDS vor putea viziona meciurile incepand cu ora 14:45.

Aceste afirmatii le sustinem pe baza a doua linii de argumente:

1) Informatii pe care le-am primit de la cititorii nostri, care ne-au comunicat că au aflat din surse interne RCS-RDS că s-a ajuns la un acord între Eurosport si RCS-RDS.
2) Datele tehnice care sustin afirmatia noastra:
     a) pe siteul RCS-RDS a aparut programul Eurosport care contine orele de difuzare a meciurilor din Europa League.
    b) De asemenea, la televiziunea digitala prin cablu a RCS-RDS a disparut EPG-ul pentru o perioada pe canalul Eurosport, iar cand a reaparut, avea in program meciurile din Premier League de pe data de 1 ianuarie 2014.

Prin satelit, la DTH-ul Digi TV, Eurosport este tot varianta anterioară, dar aici procedura este mai complicată, pentru că este necesară probabil si interventia tehnică a unor terțe părți si nu va fi introdus Eurosport Premier League chiar de la inceputul anului 2014. Din informatiile primite de la colegii nostri de hobby, cam in maxim 7-10 zile va fi transmis si pe satelit ( la Digi Tv ) Eurosportul cu meciurile din Premier League.

UPDATE 1 ianuarie 2014 ora 11:40: Dacă doriți si o confirmare oficială:

Partida dintre Manchester United și Tottenham se va juca pe "Old Trafford" cu începere de la ora 19:30 și poate fi văzută pe Eurosport în rețeaua RCS & RDS. Din 1 ianuarie 2014, toate meciurile din Premier League vor putea fi urmărite pe postul mai sus amintit ( sursa acestei confirmari oficiale o gasiti aici, la finalul respectivului articol).

UPDATE 1 ianuarie 2014 ora 14:45 - S-A CONFIRMAT: In acest moment pe cablu digital RCS-RDS se transmite la Eurosport meci din Premier League.

UPDATE 1 ianuarie 2014 ora 17:00 - Eventual Eurosport cu meciurile Premier League poate va fi introdus mai devreme la Digi Tv Satelit, chiar de săptămâna aceasta, daca se va confirma anunțul lui Daniel Dobre de la Digisport, pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook.


50 de comentarii despre subiectul „Eurosport Premier League la RCS-RDS - S-a încheiat acordul între Eurosport și RCS - RDS”:
Romanian Dreambox Info

1 - intra clar, sunt prea multi microbisti si pariori ca, abonati incat sa piarda o astfel de ocazie!

nicu

Parerea mea e ca de mâine va intra la RCS Eurosport Premier League la RCS-RDS in locul Eurosport multilingv, dar numai pe cablu digital, nu si pe satelit. :)

ninel85

Nu va intra Eurosport Premier League la RCS-RDS, dar rămân Eurosport multilingv si Eurosport 2.

Anonim

raman dar daca vrea rds

Anonim

va intra sigur.LA MULTI ANI!

Anonim

Din surse sigure aveti dreptate, pot sa va confirm si eu aceasta, desi nu pot sa imi dau numele.

rds-rcs

vor ramane tot acestea dar vor fii hd

Anonim

100% vor iesi toate Eurosporturile

Anonim

..ba nu vor iesi

Anonim

RCS a semnat acordul cu Eurosport incepand cu 01.01.2014. Premier League va fi si in reteaua RCS.

http://www.rdi-board.com/threads/147830-Exclusiv-31-12

Anonim

Din sursele mele de la serviciul juridic RCS-RDS, s-a semnat acordul.

Anonim

Sunt convins ca vor Eurosporturile vor iesi incepand de maine pentru ca nu exista inca un comunicat oficial cu privire la negocierile dintre Eurosport si RCS-RDS! Eu zic ca eurosporturile vor avea soarta AXN Black adica vor fi scoase iar apoi in functie de rezultatul negocierilor vor fi reintroduse sau nu!

George

La Multi Ani 2014

Anonim

Se pare ca nu vor iesi Eurosporturile dovada este aici ba chiar vor introduce Eurosportul cu Premier League http://www.rcs-rds.ro/asistenta/program-tv?cid=19&data=1388604600&idx=4

Anonim

Programul tv nu este nicio dovadă! Pe port.ro s-a actualizat programul și de aceaa apare că sunt meciuri din Premier League http://port.ro/eurosport/pls/tv/tv.channel?i_ch=10028&i_date=2013-12-31&i_where=1

Anonim

Pai si dovada EPG-ului ? Pe satelit la Digi Tv e pe EPG programul tot fara meciuri Premier League, iar pe Eurosport de pe cablu digital tot la RCS-RDS este programul cu meciuri Premier League. Daca nu ar avea valoare EPG-ul ca dovada, nu crezi ca ar fi fost identic pe ambele canale ? Si eu cred ca Eurosport cu Premier League e introdus la cablu tv digital de la RCS-RDS. Dovezile sunt foarte clare.

Anonim

Ar fi josnic, ar fi atat de discriminatorie nedifuzarea prin satelit a meciurilor.....ar fi de neacceptat.

Anonim

Pe satelit e simplu, se poate face simulcrypt cu focussat si sa ramana ambele versiuni de eurosport.

Anonim

1 .DOVADA OFICIALA . A SCRIS PE FACEBOOK
George Dobre
Era nevoie doar de putina rabdare, nu de injuraturi si amenintari!La multi ani!PS Cred ca Saints vor produce maine surpriza...
2, argumentul cu programul pe siteul rcs sta in felul urmator .pe site acolo la rcs de unde e captura de mai sus , daca dadeai la programul eurosport de sambata si duminica trecuta apareau sporturile de iarna , iar incepand de azi meciurile . asta e argumentul , daca era sa copieze programul de la eurosport sau de pe alt site aparea si pe site la rcs pt samb-dum meciurile , dar dadeau sporturi de iarna .

Unknown

Pe DIGI TV Satelit se va vedea azi meciurile din Premier League??? Multumesc Anticipat !

Anonim

Pe satelit nu cred, dar e posibil pe cablu la RCS.

Unknown

Eu cred ca ar trebui sa rezolve ! asa cum s-au priceput sa-l scoata atunci,cand era in direct meciul Liverpool-Cardiff,asa de repede ar trebui sa se miste si azi !

Anonim

deocamdata la mine e tot eurosport international. deci ma indoiesc ca voi vedea premier league incepand de azi

Anonim

Important e daca s-a incheiat acordul, nu mai conteaza daca vedem meciurile de azi sau de saptamana viitoare. Ca daca nu s-a incheait acordul, nu vedem nici saptamana viitoare si nici luna viitoare. Asta trebuie sa va intrebati in primul rand.

Anonim

mi se pare absolut normal sa-ti asiguri si transmisia meciurilor din liga 1 care vor fi la eurosport(sic)

Anonim

a intrat eurosport premier league!!! acum merge meciul în brașov. ar fi bine să bage și eurosport hd să vedem și schiuri!

Administrator

S-A CONFIRMAT: In acest moment pe cablu digital RCS-RDS se transmite la Eurosport meci din Premier League. :)

Anonim

da merge si la rosiori de vede

Anonim

Se transmite Pemier League pe Eurosport in reteaua RCS-RDS!!!

Anonim

sunt pe digi dar nu am eurosport cu premier league .nu stiti care ar fi problema?

Anonim

Pe DIGI TV Satelit nu se vede Premier League Deocamdata

Anonim

Vezi ca scrie in articol, deocamdata e doar pe cablu digital RCS-RDS, nu si pe satelit Digi Tv.

Unknown

la rds hunedoara merge Premier League cu primul meci al primei etape eurosport cu etapa 1 premier league

Anonim

pe satelit se poate sa nu vezi etapa asta de acum ce o inceput deja dar din 11 ianuarie suta la suta va fi si pe satelit la digi esp ro

Unknown

pe decodor digital pe cablu de la rds merge eurosport cu Premier League eu am vazut jumate de repriza 1 si se vede destul de bine meciul

Unknown

Stie cineva daca se va vedea vreodata pe rds si EurosportHD?. Multumesc anticipat

Anonim

Pai nu stiu nici ăia de la RDS sau de la Eurosport, deci deocamdată nu are de unde sa stie nimeni.

Anonim

Pe analogic Eurosport 1 si 2 nu sunt in grila, cel putin nu si la Satu Mare. Merge doar pe digital.

Anonim

In Bucuresti merge in analog Eurosport Premier League.

Anonim

La Bucuresti merge fiindca e in grila, dar grilele pe analogic pot varia de la un judet la altul, cel putin asa se precizeaza pe site-ul rds-rcs.

Anonim

pe analogic suceava nu este>>>

Anonim

Pai incerca pe digital, ca sigur e. pe analogic probabil nu va fi in multe orase. Dar analogicul, sa fim seriosi, e depasit de cativa ani buni....

Anonim

La voi cum e semnalul analogic la un meci live pe DIGISPORT ? a ramas in urma fata de cel digital HD ?
Pana acum transmisia analogica era in fata cu 3 secunde cel putin .

Anonim

Cum rezolv problema cu EPG-ul la unele posturi transmise prin RDS-RCS cu CAM, am tv lg si unele posturi ca eurosport,cinemax,viasat history si altele care nu-mi vin acum in cap sunt in maghiara desi toate selectarile din tv sunt in Ro(am incercat si pe eng dar tot asa apar)

Anonim

Nu ai ce le face, asa apar cateodata...

Goos

Nu numai EPG-ul, dar si subtitrarile la unele programe (HBO Comedy, Cinemax, BBC Entertainment etc.) apar in maghiara pe unele televizoare, desi toate setarile televizorului sunt pe romana.

Anonim

Aia cu subtitrarile apare doar la canalele cu mai mult de o subtitrare activa, apesi butonul de optiuni sau de subtitrare si o setezi pe aia pe romana, apoi ramane asa.

Anonim

la mine, din pacate, degeaba setezi sa fie in romana, tot in maghiara receptionez (de ex. eurosport) ... aveti idee cum pot sa fac sa receptionez eurosport in limba romana (doar la CAM nu merge)

Administrator

La mine au functionat automat ( folosind un televizor LG si CAM RDS ) subtitrarile sau pistele audio corecte pe toate canalale, cu exceptia Eurosport HD, pentru care am ales manual din optiunile canalului audio in limba română ( era in limba engleză ).

Cand vizionezi Eurosport HD, vezi ca trebuie sa ai un buton pe telecomanda pentru selectare audio ( sau vreun meniu pentru canal, de unde alegi psita audio dorită

Vezi aici cum imi apare mie:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/01/eurosport-hd-eurosport-2-hd-pe-cablu.html

Probabil din cauza identificatorului audio ROU de la Eurosport HD, multe televizoare care receptioneaza semnalul digital direct ( fără receptor RCS-RDS) nu recunosc pista audio ca română si aleg automat urmatoarea limba, care este engleza. Trebuie selectată limba română manual.

Anonim

Buna ziua ! La Tulcea pe analog nu mai exista Eurosport Premier League Romania de aproape o saptamana.E pacat pentru ca suntem multi interesati de vizionarea meciurilor.Vh-1,Film Cafe nu mai sunt.Stiu ca in Rosiorii de Vede,judetul Teleorman se receptioneaza pe analog Eurosport Premier League Romania.Mi se pare normal sa fie la fel peste tot,dar...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile