luni, 23 decembrie 2013

Eurosport Premier League România la Romtelecom DTH ( Dolce Tv )

Astăzi DTH-ul Romtelecom ( fostul Dolce Tv ) a introdus varianta de Eurosport care difuzează pentru România meciurile de fotbal din Premier League.

Astfel, Dolce Tv devine al doilea DTH din Romania ( după Focus Sat ) care ofera telespectatorilor săi competitiile sportive din campionatul englezesc de fotbal, pentru care Eurosport a achizitionat recent drepturile de difuzare pe teritoriul românesc.

Frecventa de receptie este 12607, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, QPSK, Criptat Videoguard NDS.

Rugam confirmari de la cititorii abonatii Romtelecom DTH ( Dolce Tv ).


11 comentarii despre subiectul „Eurosport Premier League România la Romtelecom DTH ( Dolce Tv )”:
Anonim

merge de azi !!!!!

Anonim

da la digi tv pe cand?/ multumesc

Anonim

merge si in Timisoara din 23 decembrie

Anonim

pe satelit nu sa schimbat nimic deocamdata

Anonim

Pai s-a schimbat, dar nu la tine. Ai scanat frecventa 12607, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, QPSK, Criptat Videoguard NDS ? :)

Anonim

Programele sunt prestabilite pe cartela .Am tv prin satelit si locuiesc in strainatate iar pe acea frecventa este tot eurosport international....Nu ai optiune de a scana frecventele, iam dat si reset setari fabrica dar tot degeaba.

Anonim

Pai e tot Eurosport international, dar cu insertie de meciuri la orele respective.

Anonim

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/veste-buna-pentru-fanii-premier-league-arsenal-chelsea-poate-fi-urmarit-de-abonatii-dolce-11814091

Anonim

Pe 23 decembrie 2013 am vazut pe eurosport e arsenal-chelsea la Dolce Tv Romtlecom, asa ca anonim de la 25 decembrie 2013, 11:08, nu stiu ce tot spui tu acolo, dar e fals, meciurile Premier League se vad la Eurosportul de la Dolce Tv.

Unknown

eurosport pl se poate vedea la akta

Anonim

Akta a fost cumparat de Romtelecom, deci teoretic ar trebui sa fie transmis si pe Akta. Daca sunteti abonat Akta, dati o scanare, va aparea cu siguranta daca e transmis. Verificati când au loc meciuri din Prremier League,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile