joi, 19 decembrie 2013

OTV dorește licență în Republica Moldova ?

Pe ordinea de zi a sedintei de mâine 20 decembrie 2013 a CCA ( CNA-ul din Republica Moldova ) va fi pusa in discutie cererea cu privire la eliberarea licenţelor de emisie întreprinderii „OTV LIVE” S.R.L. pentru postul de televiziune prin satelit „OTV LIVE”. Bineinteles, poate fi cu totul alt OTV, fără legatură cu OTV-ul romanesc ( mai nou italian ) al lui Dan Diaconescu.

Totusi, reprezentantii televiziunii Romit Tv, care retransmite in Italia programe OTV, dorește să difuzeze programe ale Moldova 1, in acest sens o delegatie a Romit Tv ( televiziune care recent a fost lansată si prin satelit necriptat la Tivuitalia, pe satelitul Astra 1G 31.5°E Frecventa 11914.00 Orizontal DVB-S2 8PSK Stream 2 27500 5/6) fiind prezenta la CCA Moldova acum cateva zile, pentru a negocia prevederile acordului de colaborare privind retransmisia programelor televizate din Republica Moldova în Italia, pentru a asigura accesul diasporei moldovenești la produsele TV autohtone difuzate în Italia.

Este o coincidență destul de mare prezența in acelasi timp a delegatiei Romit Tv si cererea pentru licența din partea unei societati comerciale denumita OTV LIVE.

Așadar, e posibil ca solicitarea de obtinere a licentei prin satelit pentru Republica Moldova să se refere la actuala televiziune OTV.


3 comentarii despre subiectul „OTV dorește licență în Republica Moldova ?”:
George

OTV si Giga TV. Pe 20 decembrie 2013.

Anonim

otv de maine ora16 la focus

BANI

de unde stii ca va intra otv la focussat ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile