duminică, 1 decembrie 2013

Prima TV, fără emisie aproape o oră, în seara de 1 decembrie 2013

În afară de emisia prin internet de pe siteul oficial, televiziunea Prima Tv Romania a transmis aproape o oră doar sigla si atentionarea pentru acordul părinților, pe fundal negru ( sau ulterior doar un simplu fundal negru, fără nici un element grafic).

Probabil a fost o defectiune tehnică, fiindca fenomenul s-a manifestat atat in reteaua de cablu a RCS-RDS, cat si pe satelit la Digi Tv, Focus Sat și Romtelecom.


Problema a aparut după ora 21:00, in seara de 1 decembrie 2013, iar de pe la 21:40 au dispărut și aceste două elemente grafice. Pe la ora 21:50 a revenit totul la normal în emisia Prima Tv.


6 comentarii despre subiectul „Prima TV, fără emisie aproape o oră, în seara de 1 decembrie 2013”:
Anonim

da asa este

Anonim

la mine e pe cablu rcs si e mucles sau moment de reculegere e tare au patit ceva de tine atata :)

Anonim

nici terestru nu a mers

Anonim

Slaba, slaba rau prima tv. Parca mai demult era ceva de capul ei, dar au ajuns jos de tot. Mai nimic de vizionat la ei. Parca e prea imbatranit programul asta. Ar trebui o rebrenduire totala

Anonim

La upc a functionat, iar la Orange la fel

iulica

A functionat ? Hahahha Am Orange Tv si confirm ca nu a functionat atunci.

Nu a depins de Orange, RCS, UPC, Romtelecom sau altii. Asa a plecat semnalul de la studio, catre toti operatorii. Anonim, asa ca nu mai lauda cu minciuni usor demontabile unul sau altul dintre operatori. Ca nu are rost.

A fost o mica defectiune tehnica direct de la Prima tv din studio mediaconvertor sau ce au ei acolo si s-a rezolvat.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (477) Focus Sat (237) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (195) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)