miercuri, 4 decembrie 2013

Raiduri la nivel național în Olanda împotriva furnizării de metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată

Patru raiduri de amploare au fost lansate de Poliția din Olanda in mai multe orașe din zone geografice diferite, iar 7 persoane au fost deja arestate. Este cea mai mare acțiune până în prezent în Olanda împotriva vizionarii prin metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată.

Două companii olandeze și un furnizor de sisteme de securitate au declarat război acestui fenomen.

Plângerile au fost urmate de acțiunile Poliției împotriva distribuției metodelor de acces ilegal la programe de televiziune. Surse din presa olandeză bănuiesc că reclamațiile au pornit de la operatorul Canal Digitaal si de la furnizorul sistemului de criptare Irdeto.

În cadrul acțiunii, au fost arestati până acum patru bărbați și trei femei, care vindeau astfel de abonamente ilegale ce ofereau metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată. Echipamentele au fost de asemenea confiscate.

Poliția estimează că mai multe sute de persoane vizionau in mod ilegal programe cu ajutorul suspecților. Acestea vor fi depistate pe baza ip-urilor din log-uri de conectare ale echipamentelor confiscate si vor fi cercetati sub acuzatia de beneficiari ai vizionarii ilegale de programe de televiziune, riscând inchisoare de până la 4 ani, in functie de deciziile definitive din procesele intentate in justitie.

Acțiunea Poliției este în prezent în curs de desfășurare, raidurile având loc în acest moment și in alte regiuni încă neprecizate.


3 comentarii despre subiectul „Raiduri la nivel național în Olanda împotriva furnizării de metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată”:
Unknown

ce prostie,cum pot sa dovedeasca ca,eu ma-m logat de pe IP respectiv, in instanta nu va tine,poi cine poate veni la usa ta si intra in casa fara mandat ca sa vada daca privesti ilegal la tv, da ia prins pe cei ce le vindeau, asta da, au fost denuntati si a venit militia la usa lor, dar de aici pana a pune sub acuzare utilizatori e cale lunga..

Anonim

Pai poate sa iti afle IP-ul tau, pe care l-ai folosit la un moment dat. Chiar daca e ip dinamic, e inregistrat IPul folosit la un moment dat in baza de date a furnizorului de internet. De exemplu, chiar tu poti vedea asta. Te uti la RCS in contul tau Digicare, intri la Servicii, alegi Fiberlink, apoi Vizualizare conectari si selectezi din calendar de exemplu ultimele 2 luni. Surpriza: sunt inregistrate toate ipurile pe care le-ai folosit si perioada cand le-ai folosit. :)))

Anonim

Si se poate inregistra asa adresa ip la ce switch si ce locatie este sw .apoi ce mac are tv .haha cat de idioti...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile