luni, 23 decembrie 2013

Rețea care furniza metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată, anihilată în Germania - Partea a II-a

Sky Deutschland a anuntat că, urmare a unei investigații extinse a Procuraturii din Saarbrücken ( în care forțele de poliție din Sulzbach / Saarland și Pfungstadt / Hessen au desfăsurat unul dintre cele mai mari raiduri naționale impotriva vizonarii ilegale a canalelor furnizorului de servicii de televiziune cu plată Sky Germania), au fost stranse toate probele incriminatorii. Cei arestati ofereau acces la canalele premium ale Sky Germania, percepand o taxă. Departamentul anti-piraterie a identificat principalii suspecți cu ajutorul tehnicienilor de la Sky Germania.

În cadrul acțiunii, care a avut descinderile în luna octombrie 2013, Poliția a intrat în același timp in trei cladiri suspecte, de unde au ridicat dovezi cum ar fi receptoare digitale, computere desktop, baze de date, precum și informațiile de plată.

Autoritățile germane au anunțat în acel moment ca vor fi declanșate dosare separate pentru clienti, sub invinuirea de complicitate la "spionaj informatic" și "achiziționare de servicii fauduloase". Pentru aceste infractiuni ale "clientilor", pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 3 ani sau amenda penală.

În acel moment am privit ca pe o exagerare aceasta precizare, dar iată ca germanii au confirmat, oarecum indirect, ca vor continua acuzatiile si impotriva clientilor. Sky Deutschland a precizat ca au fost identificati mii de clienti, care au beneficiat de acces ilegal la vizionare de canale tv, si au fost strânse toate dovezile necesare. De asemenea, Sky Deutschland a anuntat că "lupta împotriva infracționalițății este din ce în ce mai eficientă și că internetul nu este pentru nimeni mai presus de lege."
Sky Germania are peste de 3,5 milioane de clienti si este cel mai important operator DTH ( televiziune cu plată prin satelit ) din Germania și Austria. Sky oferă sport in direct, filme, seriale, programe pentru copii și documentare. Abonați Sky pot viziona in grila peste 150 de canale tv, din care 80 de televiziuni HD, precum un canal 3D.


5 comentarii despre subiectul „Rețea care furniza metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată, anihilată în Germania - Partea a II-a”:
Anonim

Mi-ar place sa se inceapa cautarile si la noi. Nu de alta, dar sunt unii care ne rad in nas celor care platim abonamente cinstit si ne cred fraieri.

Anonim

Nu cred ca sunt rețele de cardsharing PLĂTIT de acest nivel în Romania... La noi mai sunt unii care practica din pasiune card-sharing, fără să obtina foloase materiale din vânzare de abonamente ilegale, iar cei care încearcă să obtina bani ramân probabil cu încercatul, nu le plateste nimeni.

Anonim

Perfect de acord cu primul anonim !

Delsat

La un an și șase luni de închisoare, fără posibilitatea de eliberare condiționată, a fost condamnat bărbatul în vârstă de 51 de ani, care a furnizat unor terți accesul ilegal la programe pentru platforma de satelit germană Sky Deutschland . Sentința a fost anunțată de către Tribunalul Districtual din Stolzenau. Deținutul are dreptul de a contesta decizia. Pentru ceilalti nu au fost luate inca decizii.

Anonim

Sunt si la noi cazuri din astea si nimeni nu intervine. Sau nu se vrea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile