vineri, 6 decembrie 2013

Sport 1 România emite în format 16:9

SPORT 1 România a anuntat că emite de astăzi in format 16:9.

Lansarea noului format a fost realizată prin intermediul sloganului "Pentru ca tu să te bucuri de imagini mai clare si de o calitate apropiata televizorului tău !"

Poate un astfel de slogan ar fi fost mai potrivit pentru o transmisie HD, cum ar fi de exemplu Sport 1 HD Ungaria ( transmis si de către Digi Tv Ungaria, cu program diferit ):

Sport 1 România este transmis in pachetele de televiziune de la UPC Digital, Focus Sat, Orange TV, INES etc.


11 comentarii despre subiectul „Sport 1 România emite în format 16:9”:
Cristy

Pacat ca nu e transmis si de RCS.

Anonim

E transmis de RCS-RDS, la Digi Tv, varianta HD pentru Ungaria.

George

Megamax emite în format 16:9.

Cristy

Stiu. Dar cu ce ma ajuta asta daca eu locuiesc in Bacau? Pe mine ma intereseaza doar posturile transmise de RCS in Romania.

Szabó

Pe mine mă interesează și cele pentru Ungaria. Crezi că pe aici citesc doar români ? :)

Anonim

Szabo, nu e vorba de asta, unii oameni sunt interesati doar de canalele in limba română. Dar ei nu inteleg ca sunt si altii care se uita si la alte canale prin satelit, in alte limbi. Eu sunt din Bucuresti, sunt român si ma uit si la canale unguresti, poloneze, indiene, arabe, sârbesti, slovace, turcesti, englezesti, frantuzesti si asa mai departe. Ei se uita la un DTH cu 100-120 de canale, noi cei cu sistem individual de receptie satelit ne uitam la cateva mii de canale gratuit.

marian

Este transmis de rcs dar numai pt ungaria in pachetele rcs romania nu exista !

Anonim

Ce mare te dai tu ca vezi cateva mii de canale gratuit. Dar cate din ele le intelegi? Stai cuminte ca a venit zapada si ai sa te uiti pe geam cum ninge.

Anonim

Ah, asta era problema ta? Nu intelegi limbi straine ? Scuze, nu m-am gandit la asta. Vorbesc fluent două limbi staine ( engleza, germana ) si inteleg destul de bine alte 4 limbi straine ( spaniola, turca, franceza, italiana). De asemenea, inteleg un sfert din ce se vorbeste in alte limbi, inclusiv in sarba, bulgara, rusa sau maghiara. Stiu ca ti se pare SF ce afirm, dar nu e vina mea ca tu nu esti ca mine, Stii unde le-am invatat ? Vizionand canale straine prin satelit si nelasandu-mă îndoctrinat de mizeria de media romaneasca. Hai sa nu ne catalogăm dacă nu cunoastem capacitatile interlocutorului. Asadar, mie imi sunt utile acesta canale prin satelit. Ceilalti, care inca nu au evoluat in acesta latură, pot să rămână cu DTH-urile lor romanesti. De fapt iti multumesc, am avut o revelatie: am inteles de ce lumea nu este interesata de televiziunea prin satelit internationala: te citez "Dar cate din ele le intelegi? Stai cuminte ca a venit zapada si ai sa te uiti pe geam cum ninge." Si sa stii ca te costa doar 200 ron sa iti cumperi un sistem de receptie prin satelit. Deci nu e motiv sa ma dau mare, orice sărac isi poate cumpara asa ceva.

Anonim

Esti poliglot,asa te-ai nascut,cu darul acesta.Poliglotii vorbesc si invata cu usurinta pana la 5 limbi straine,marea majoritate.Noi ceilalti,printre care ma enumar,transpiram sa invatam engleza fluent in ani de zile,si tot nu ne iese.Sunt pusi pe youtube,oameni care vorbesc si 13 limbi.Mai sunt si oameni care invata 3-4 limbi datorita zonelor in care se gasesc,dar le invata greu,le uita repede si nu le vorbesc fluent,"inteleg cam ce li se spune" si se exprima rudimentar cu un vocabular de max 2000 cuvinte si multe gesturi.Aia nu sunt poligloti prin excelenta.

Anonim

Tot e un pas inainte. Poate vor emite si HD, macar asa ne putem bucura de NFL si NHL in 16;9, adica nu mai am benzile alea negre si imaginea deformata.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile