luni, 23 decembrie 2013

Televizoarele Samsung vor fi controlate prin mișcarea degetelor

Gama de televizoare smart 2014 de la Samsung va fi una dintre cele mai impresionante ca design, dar îmbunătățirile la interfața vor juca de asemenea un rol cheie în experiența generală.

Samsung a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru noua sa interfata Smart TV, cea mai interesantă caracteristica fiind controlul prin miscarea degetelor, care este un pas evolutiv față de controlul anterior pe baza de gesturi cu mâna.

"Modelele Smart TV Samsung vor asigura interacțiune prin voce și prin mișcărea degetelor", a declarat Kyungshik Lee , Senior Vice President al Serviciului Strategii de la Samsung Electronics. Compania a mai anuntat ca va oferi o demonstrație completă a tuturor noile caracteristici ale televizoarelor smart 2014 la CES 2014, dar pentru cei care nu pot aștepta vă oferim cateva mici detalii.

In primul rand este de amintit "controlul prin miscarea degetelor", care va permite utilizatorilor să navigheze printre canale și să modifice volumul prin simpla miscare a degetele în aer. Conform companiei Samsung, televizoarele smart 2014 vor face uz de o camera video built-in pentru a urmări mișcările degetelor telespectatorilor.

A doua îmbunătățire majoră este interacțiunea extinsa prin voce, funcția de control vocal fiind îmbunătățită. Anterior, pentru a schimba canalul trebuia sa se spună "Change Channel" , urmat de numărul canalui, dar la noile modele 2014 tot ce va trebui să faceți este să spuneti numărul de canal.

În ceea ce privește funcția de căutare vocală, aceasta a fost de asemenea optimizată. Cu noile televizoare, toate rezultatele vor apărea într-un singur loc, pentru a face mai ușoră selectarea unuia dintre acestea, în timp ce aplicații importante, cum ar fi știrile și vremea, vor putea fi vizualizate detaliat , dând OK pe rezultate.


Un comentariu despre subiectul „Televizoarele Samsung vor fi controlate prin mișcarea degetelor”:
Anonim

Vad ca tin la pret in ceea ce priveste 4k,nu mai joaca murdar .Doar firme obscure au 4k ieftin,ceilalti mari sunt vorbiti sa nu scada pretul,macar o perioada.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile