luni, 16 decembrie 2013

Update 1.00.20 firmware receptor Digi+C HD2 ( RCS-RDS )

A fost lansat update la firmware 1.00.20 pentru receptorul RCS-RDS de cablu digital model Digi+C HD 2 ( modelul de Humax mai recent ). Data acestui nou firmware este 2 decembrie 2013.

Dupa primele impresii, un changelog neoficial pentru ROCNAA 1.00.20 ( atenție, comparativ cu firmware 1.00.02, pe care l-am avut instalat anterior):
- a fost activat un meniu "Înregistrare", probabil pentru PVR ( inregistrarea de programe tv ). Comanda inregistrarii probabil va fi efectuata din meniul EPG si/sau din butonul de pe telecomanda, iar inregistrarile nu vor putea fi copiate cu usurinta si nici redate facil pe un PC. De asemenea, am reusit sa activăm inregistrarea doar pe un hard-disk extern de 120 GB ( nu si pe stick USB de 8 GB), hard-disk pentru care ne-a solicitat formatarea si implicit stergerea tuturor fisierelor.
- a fost activat playerul video, desi fisierele de tip .avi si .mp3 nu le recunoaste. Afișează corect doar foldere, însă goale. Probabil playerul video va reda doar înregistrarile PVR efectuate exclusiv cu receptorul.
- aranjarea canalelor nu se mai poate efectua, ci poti folosi doar liste de Canale Favorite, la pornire receptorul efectuand o actualizare a listei standard de canale. Deci nu se mai pot muta sau sterge canale din lista standard.
- EPG-ul si subtitrarea sunt corelate cu limba meniului ( deci daca le doriti subtitrare si EPG în limba româna, va trebuie sa setati meniul in limba română )
- se solicită parola la canalele adult.
- unele canale nu mai apar în listă în anumite zone geografice. De exemplu, nu mai apar anumite canale maghiare in Bucuresti, desi ele sunt transmise ( se pot receptiona la acelasi abonat dacă utilizează de exemplu CAM CI+)
... asteptăm la comentarii și completările dvs., cu noi schimbări observate...

Probabil au fost lansate variante de update si la alte modele de receptore de tv cablu digital RCS-RDS ( de exemplu, din ce am inteles de la un comentariu de mai jos, de la acest articol de pe HdSatelit, varianta 1.00.09 pentru modelele Digi+C HD, cele mai vechi). Cu varianta 1.00.09 nu se mai poate de asemenea aranja lista de canale decât prin Favorite, iar meniul de inregistrare nu ar apărea.

Update-ul l-am efectuat manual, dar e posibil ca mesajul de update să fie afisat si automat.

1. Am comutat pe Digi Film și am intrat în Setari:

2.  Apoi am accesat meniul Instalare:

3. Am introdus parola ( in situatia noastră fiind cea standard 0000 ).

4. Am accesat Actualizare Software.

5. Am ales optiunea Actualizare automată.

6. Receptorul a inceput sa caute un nou firmware.

7. A fost gasit un nou firmware. Am ales optiunea Da.

8. A inceput procesul de update.

9. La 82% s-a blocat vreo 2 minute.

Nu opriti receiverul daca dureaza mai mult, asteptati sa ajunga la 100% si să vă anunte printr-un mesaj ( care dispare rapid ) că Actualizarea s-a efectuat. A urmat un restart.

10. După restart, receptorul si-a actualizat lista de canale.

Daca totul e in regula, receptorul ar trebui sa porneasca pe un canal.


91 de comentarii despre subiectul „Update 1.00.20 firmware receptor Digi+C HD2 ( RCS-RDS )”:
Anonim

si la sd

Anonim

salut
actualizare a fost facuta azi si ptr decodorul digi+c hd (in Brasov, nu stiu daca si in restul tari ) de la versiunea 1.00.03 la 1.00.09 , aranjarea canalelor a disparut , acea optiune de inregistrare nu apare in meniul decodorului digi+c hd ...........
amuzant e ca aceste actualizari fara permisiunea noastra fac mai mult rau decat bine , ei in loc sa atraga abonati prin serviciile oferite mai mult ii alunga .............

Anonim

La Digi+C HD, cele mai vechi, cu varianta 1.00.09 aceleasi "noutati" ca la Digi+C HD 2, cu exceptia functiei PVR, dar cu avantajul că redă unele mkv-uri playerul video.

Anonim

eu nu mai am optiunea de stergere a unui canal si au disparut si niste posturi ...neimportante nu stiiu numele lor dar in loc de 120 am acum 116

Anonim

- Nu mai poti edita lista de canale, e politica recentă a RCS-RDS, poti doar sa le adaugi in Favorite si sa folosesti lista de favorite.
- In anumite zone geografice au disparut canalele din Ungaria.

Anonim

Fratilor,pt digi satelit mai stiti ceva?pe când hd?

Anonim

Si la mine a apărut, pe stb hd model vechi. Lucru de mântuială tiptc rcs... in loc sa progresam, regresam.

Anonim

(Brasov) - A fost o greseala foarte mare la deschiderea TV-ului sa dau DA la intrebarea " Actualizare noua doriti sa actualizati ? " Daca se poate face un downgrade la versiunea 1.00.09 sau cat a fost inainte as fi recunoscator celui care v-a gasi modalitatea. A doua mare dezamagire pentru serviciile RDS....inca una si ma duc......treaba e ca nu prea mai avem unde...:(

Romanian Dreambox Info

Interesant este faptul ca, pe tv imi merg toate cele 120 de programe iar pe receiver dupa update apar numai 116, am rescanat si acelasi lucru 116 programe, nu stiu care lipsesc ca, nu am urmarit decat daca emit 120 pe tv si atat.

gean

Anonim 16 decembrie 2013, 23:55, nu se poate face downgrade. Probabil nu mai poti aranja ordinea canalalor, de aceea esti suparat. Vezi, au subliniat asta cu roșu si ăștia in articol, de ce nu ai tinut cont de atenționare si ai dat update? Sau ai gasit articolul ăsta ulterior ? Oricum, toate receptoarele de cablu de la RCS au blocata posibilitatea de a aranja lista de canale la noile updateuri.

Flo

Multumesc gean pentru raspuns, exact din aceasta cauza sunt suparat: editare canale si stergere canale, nu m-am documentat inainte ca nu mai faceam nici un update si repet ca la deschiderea televizorului m-a intrebat daca sa fac sau nu.....o sa incerc varianta CI vad ca s-a confirmat functionarea si pt tv-ul meu. Un site de foarte mare ajutor descoperit doar dupa ce maseaua s-a crapat....mii de multumiri.

Anonim

Incompetenta la nivel maxim!!!! In loc sa apara cu ceva bun ei restrictioneaza si mai ales ca era deja feed back-ul de la cele SD, unde majoritatea erau nemultumiti ca nu se pot edita canalele!!!!

Anonim

LUCRU SLAB DE RCS MAI RAU SI MAI INERVANT NU SE PUTEA FACA DE BINE SA DEA UPDATEUL IN"APOI !

Anonim

si shimbare intre canale mi e pare ca dureaza mai mult

Anonim

o varza totala,cred ca plec la UPC ,nu stiu ce o fi si acolo dar aici deja devine dictatura,pacat

Anonim

si mai nasol ca timpul de schimbare intre canale a crscut cu 1-2 secunde
stie cineva cum putem sa facem downgrate la firmware???

Anonim

Nu se poate face downgrade la firmware. Cel putin nu acasă. Poate in service la ei, desi nu cred ca sunt de acord sa ofere astfel de servicii.

Zamolx

Ii urasc pt aceasta actualizare !!! Mi-au rearanjat canalele TV si imi pare rau ca am acceptat actualizarea softului !!! nu o faceti si voi, nu aduce nimic bun !!!

Gaby
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gaby

Asa sa intamplat si cu decodoarele sd asa ca eu nu am dar update la soft si merge in continuare f bine doar ca este inervat la 4 canale schimbate apare mesajul acela . Cel mai bine va luati smartcard eu am asa ceva si folosesc adevarul este ca prin decodor imaginea este mai comprimata si se vede mult mai bine restl e can can. Bafta tuturor.

Home made Jewelry Concept - un site pentru eleganta

Am de ieri aceeasi problema. Nu am putut sa nu fac UPGRADE, pentru ca pornea singur la orice comutare de pe un canal pe altul, si nu il puteai opri decat daca scoteai din priza receptorul. Nu pot trece la UPC sau alt operator pt ca RDS i-au alungat pe toti din zona, de multi ani. Solutii de reparare? Sunt electronist si caut solutii, chiar daca ar fi sa le stric "troaca" si pe urma sa il dau defect.

Romanian Dreambox Info

Nici o solutie sa intervi in receiver, este blocat orice acces, orice update se face via cablu si atat.

Marius Ciobanu

Ahhhhh astazi mi-a facut sotia update varianta 1.00.09 la Receivar DIGI+C HD.
Am citit tot materialul, vad ca NU mai este nimic de facut. :(((((((((
Daca se gaseste o solutie va rog frumos sa ne anuntati si pe noi.
Va multumesc frumos pentru tot!!!

Anonim

mie imi dispare imaginea de pe ecran dupa 10 secunde
cand il inchid pe afisaj scrie UPdA X(

sa-l...arunc

Marius Ciobanu

Asa a facut si la mine de 2 ori cu mesajul UPdA....i-am dat reset ca din fabrica si vad ca mede de la orele 17:00 pana acum!
Un update tampit care nu-i vad logica!

Anonim

Mor de nervi !!!!! Este inadimisibil acest lucru !!!! Acum caut solutii si ma dezabonez de la RCS RDS .... cum e posibil ca un lucru ce functioneaza si este cel mai important lucru acum sa-l scoata si sa fie mai prost dupa update....e catastrofal .....

Gaby

Cred ca o sa ii dau si eu update azi ptr ca este f stresant si enrvant la fiecare schimbare de program apare anuntul daca vrei sa dai update , si asa cum o sa ii dau update asa o sa il sii duk la casierie 10 lei in plus ptr mine;) bine ca nu l-am cumparat ca plangeam dupa bani;))

unu'

Mda, ma alatur si eu nemultumitilor de dupa update. Imi poate spune cineva care e pe UPC, daca si acolo se confrunta cu situatia asta? Adica sa nu poti sterge sau aranja canalele dupa bunul plac? Deja ma gandesc sa renunt la RDS-RCS, porcaria asta de update a cam umplut paharul. O alta solutie ar fi sa sunam la rel. clienti si sa amenintam cu rezilierea contractului. Poate doar asa o sa-si dea seama ca schimbarea asta a fost una dintre cele mai proaste decizii din istoria RCS-RDS.

Anonim

Luati-va CAM CI+, daca aveti televizoare compatibile, si renuntati la receiver.Cu CAM-ul puteti aranja canalele cum doriti, direct din meniul televizorului.

unu'

@Anonim, nu am televizor compatibil si nici nu sunt dispus sa-mi cumpar un televizor de ultima generatie. Si uite asa, mai am un pic si o dau in conspiratii si incep sa-i banuiesc pe astia de la RDS-RCS ca forteaza mana abonatilor sa-si cumpere televizoare noi, doar pentru ca o fi avand ei un deal cu producatorii de televizioare. In ziua de astazi orice este posibil :)

Anonim

Hai ca asta ar fi chiar culmea sa ne cumparam alte televizoare! O sa vina si vremea sa evoluam spre cele compatibile CI/CI+ dar nu cand vrea RCS.

Anonim

Probabil omul ti-a dat un sfat. Televizoarele compatibile CI+ au aparut de 4 ani. Ar cam fi timpul sa evoluăm.

unu'

@Anonim, asta se cheama evolutie? Sa renunt la un televizor perfect functional doar pentru ca nu e dotat cu CI+ ci doar cu CI? Sa-mi fie cu iertare, dar asta e evolutia consumerismului si nimic mai mult.

Anonim

Asta e, eu unul am luat acum 2 ani un televizor cu Ci+, fiindca mi se defectase televizorul cel vechi. In acel moment nu stiam ca are CI+. Dar acum, cand am aflat, am renuntat la receptorul RCS si nu am stres ca nu pot aranja canalele din cauza nu stiu carui update care se scrie aici. Eu ti-am dat un sfat fiindca am vrut sa te ajut cu o parere. Nu esti obligat sa tii cont de ea. Poti sa pastrezi televizorul cel vechi si conserva RCS. Sau te poti muta la altii.

Marius Ciobanu

Ieri am sunat la UPS ca am vrut sa ma portez la ei...culmea a fost sa aflu ca NU pot ca scara mea este la RCS-RDS, desi blocul de vis-a-vis are si RDS-RCS si UPS. :((

unu'

@Anonim, iti multumesc pentru sfat si scuze daca am parut acid in comentarii. Nu asta am fost mi-a fost intentia. Pana la urma o sa gasim o solutie si noi astia fara CI+ :)

Marius Ciobanu

@Gaby nuuuuuuuuuu...ti-l dau eu pe al meu gata facut, facem schimb de recervare!

Valentin

Nici la UPC clientul nu are control asupra customizarii grilei de programe pe mediabox, am sunat si i-am intrebat, eram hotarat sa trec la ei. Inca ma mai gandesc pentru ca au unele canale mai bune, chiar daca pachetul full pe TV este ceva mai scump. Cei de la UPC mi-au spus ca se configureaza tot prin lista de favorite. Dar chiar asa fiind treaba, comparatia s-ar putea sa ma duca totusi spre UPC. Astept raspunsul celor de la RDS, in functie de care am zis ca nu strica sa trimit o reclamatie catre ANPC pe motivul unor modificari unilaterale ale furnizorului de servicii, pe parcursul derularii contractului.

Anonim

Un firmware prost. Firmware-ul original are mult mai multe optiuni/aplicatii care nu sunt nici macar la prima versiune.Acum sunt obligat sa mai trec prin 20 de posturi neinteresante pentru mine ca sa ajung la vreau sa vizionez.In rest totul OK cu RCS-RDS

Anonim

Blocarea UPDATE-ului se face astfel:

Meniu->Setari->Sistem->Informatii sistem
Se apasa tastele:Rosu, Verde, Galben, Albastru, Verde, Galben, Albastru, in ordine secventiala
Din meniul care apare se allege:
Dynamic Update - se modifica din ON in OFF aceasta optiune

Succes!

Gaby

Din pakate am urmat pasii dar nu merge tot imi cere update alta solutie mai exista?:((

Anonim

Da, exista. Sa faci update si sa aranjezi / stergi / muti canalele folosind una dintre listele de Favorite.

NU INTELEG de ce nu folositi listele de favorite, conteaza atata de mult ca se numeste lista Favorite? Va deranjeaza denumirea? Face acelasi lucru ca si lista normala, doar ca se numeste Favorite.

Gaby

Sa stii ca nu ma dernajeaza am incercat e ok dar e aiurea ca in lista de favorite la numarul programului numai apre in ordine ci iti reda numarul care este in lista principala si este oribile sa vezi 5 ,12 ,34 etc dar pana la urma o sa il duk pe dansul la casierie sa se spele cu el pe kap si sa folosesc digicamul pe care il am si este f ok ptr ca mi- am aranjat programele in ordine prin editlistasamsung doar ca acum vine partea frumoasa prin decodor programele se vad mult mai bine adika imaginea este mai comprimata :) restul e can can:)

Anonim

Nu mai pot scăpa de mesajul de pe afișaj ( scrie UPdA după oprire) nici după revenire la setările inițiale. Se poate face ceva?

gean

Asta e o alta legenda urbana, ca prin receptor se vede imaginea mai bine. Nu are cum, pentru ca este o dubla prelucrare a imaginii, intai in receptor si apoi in televizor, deci dubla distorsonare.
In televizor se vede direct mult mai bine, fara receptor. Bineinteles, cu o coonditie: televizorul sa nu aiba decodor mai prost ca receptorul Humax de la RCS-RDS.

Anonim

Anonim 21 decembrie 2013, 18:19, dai de mai multe ori resetare la setarile de fabrica, la mine abia a cincea oara a disparut acel mesaj.

Anonim

Ba anonimule de mai sus. Tu esti angajat RCS???
Ai facut update-ul cu speranta ca boul de abonat o sa foloseasca lista Favorite.
Ce nu intelegi?
1. nu e ok sa bagi pe gat update-ul tau. Eu personal am apasat pe butoanele de la telecomenzi sa porneasca televizorul dimineata si m-am dus pana la bucatarie. Cand m-am intors m-am trezit ca se face update-ul. Fara sa fi dat ok-ul desi cu o seara inainte ma sacaiati cu update-ul vostru la fiecare mutare de canal.
2. Cu ocazia update-ului mi-ati dat toate canalele peste cap.
3. Trebuie sa stau sa pierd o ora sa rearanjez canalele si surpriza... nu e o ora ... acum nu mai pot rearanja canalale... trebuie sa caut tot netul sa gasesc solutii de revenire la firmware-ul anterior...
4 Si acum nu mai e vorba doar de aranjarea canalelor. Se misca sesizabil mai greu intre canale. Si asa se misca greu. Acum e un delay imens. Poti sa faci o cafea pana muti canalul...

Anonim

"Ba, anonimule de mai sus", ca sa te citez, nu e adevarat ce spui tu . Si nu ma lua cu banalitati ca sunt angajat RCS, asta e deja paranoia pe internet cand cineva scrie ceva din care rezulta ca tine apararea unei companii. Eu am dat un sfat cum am facut eu. Si asa as putea sa spun si eu ca tu esti de la concurenta si denigrezi intentionat RCS, dar nu imi permit. Chiar te sfatuiesc sa pleci de la RCS daca nu iti convine , ca sa te lamuresti ca nu sunt angajat RCS. Gooo !!

Gaby

Gean citeste mai bine ca am explicat de ce se vede mai bine ; sa fiu inca o data mai explicit prin optiunea incadrare ecran de pe decodor imaginea programelor este mai mica daca intelegi adika sigla programului este mai in intiorul ecranului deci imagine micsorata si e evident ca fiind mai mica automat imaginea devine mai comprimata si se vede mai bine , asa si prin digismart pot zice ca trece imaginea prin doua filtre.sper ca ai inteles acum;)

gean

Am inteles acum. Dar tu nu ai la televizor aceasta functie ca si pe receptor? Eu am functia pe un televizor LG, se numeste "Numai Scan" si e tot in meniul unde seteze formatul de imagine ( unde e si 16:9, 4:3 etc ). Cand dau pe NUMAI SCAN, imaginea se comprima exact cum spui tu si e mai clara. Ma mir sa nu aiba si Samsung o optiune similara.

Gaby

Ba da Gean are se numeste incadrare ecran doar ca la la smartcard nu o face asa cum o face pe decodor;)

Anonim

....foloseam receptorul de mai puneam cate un film de pe stik sau ascultam muzica mp3 ceea ce in cartea tehnica scrie clar ca functioneaza si dupa ce am facut abgreitul am distrus tot si culmea la 2 receptoare , rusine sa le fie si sper ca o vor remedia daca nu adio rcs -rds sunt si altii care sunt pe piata !!! ..si-au cam luat-o in cap bine ca platim taxa pentru ele , inca o data rusine !!!

geo

Prietene anonim de mai sus, ai o vrajeala in tine de 2 lei ( mai exact MINȚI fără sa fi verificat ce scrii ). Si sa iti spun de ce.
- La receptorul Digi+C HD2 nu a functionat niciodata redarea de filme si mp3 de pe stick USB, dar dupa update poti sa il folosesti pentru inregisrare/redare inregistrari de pe hard-disk extern.
- La receptorul Digi+C HD ( modelul mai vechi ), a functionat redarea unor fisiere video si audio, iar acum functioneaza in continuare si chiar mai bine, fiindca au adaugat in plus posibilitatea sa redea si unele fisiere MKV HD. Deci l-au imbunatatit.

Asa ca "abgreitul" ( probabil că ai vrut sa spui upgrade-ul ) nu a afectat aceasta latura ca player video, ci doar a imbunatatit-o,

Anonim

singura parte buna a acestei variante de soft este functia de inregistrare pe hdd .Asteptam de la meseriasi o rezolvare la problema aranjari/stergeri canalelor .Numai bine

Anonim

Nu se poate face downgrade la vechiul OS? E foarte enervant asa daca nu se pot aranja canalele. Cum a zis cineva mai sus.... dictatura.... La fel am patit acu cateva luni si la un receiver SD tot de la ei... Acum si la asta HD....

Anonim

Nu se poate page downgrade, cel putin nu acasa. Teoretic se poate la un service central al lor, desi ma indoiesc ca ar dori sa faca asta pentru cineva.

man_utd_fifa_08
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
man_utd_fifa_08
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

RDS nu mai are nici o legatura cu firma care era la inceput din pacate.
Daca initial aveau cele mai bune servicii acum s-au transformat in monopol.
Oricum sunt convins ca lipsa editarii canalelor este si ilegala. Am copil mic ce fac il pun sa vada canale pentru adulti? asta e in viziunea rcs, codul pentru blocarea canalelor nu este suficient.
Se pare ca drepturile cosumatorilor nu mai exista pentru RCS. Asta pentru ca in acest moment nu au o concurenta reala pe piata.

Marius Ciobanu

Revista Kamikaze zice: "RCS RDS sabotează din nou Eurosportul din simplul motiv că oamenii au luat drepturile de transmisie asupra Premier League, pe când la Digi Sport se mai pot vedea doar campionate de doi lei, ca Liga I sau Serie A. Sfatul nostru? Să nu vă prindă anul cu abonamentul la RCS nereziliat. Pe UPC puteți urmări fotbal din Anglia bine mersi."

Anonim

Daca s-ar gasi pe net vechiul OS si prin portul usb din spate sa se poata baga cumva.... nu a reusit nimeni?

Anonim

Nu merge, e blocat portul USB pentru updade. Si oricum RCS nu ofera vechiul firmware la download, actualizarea se face doar OTA ( prin cablu tv ).

Anonim

Deja am gasit vreo 5 bug-uri. Se tot blocheaza receiver-ul, in meniul GUIDE apare in loc de numere doar 00 la fiecare canal. Nu pot selecta canalele etc. Noroc ca mi-am luat acum un led smart 3d samsung la care pot foarte frumos sa imi aranjez canalele digitale... voi lua de la ei acel card CI+ pt ca HBO si alte canale sunt blocate fara acel card. Incet-incet le duc toate receiverele inapoi. Ma bucur ca nu am cumparat receiverele si ca am platit doar chirie pana acum...

Anonim

Am un DIGI+C HD care s-a updatat la versiunea de fw 1.00.09 din 02.Dec.2013 conectat la un monitor (video HDMI -> DVI, sunet separat din RCA analog pe dif monitor). Dupa update imi dispare imaginea de pe monitor dupa 10 secunde iar cand il inchid pe afisaj scrie UPdA timp de aproximativ 1 min. Singura varianta ca sa imi ramana imaginea pe ecran e sa scot putin si sa bag foarte repede mufa HDMI din receiver in alea 10 secunde...dar tine pana la urmatoarea repornire. Are cineva o alta solutie ?
La televizor am conectat un receiver AMIKO HD 8840 care merge perfect 1080p. Sa mai iau un alt receiver de genul si sa il dau inapoi la RDS pe al lor (in plus renunt la abonament extins, HBO si chirie decodor). Schimba RDS sistemul de codare Nagravision 2 ?

Mihai

Nu poti lua alt receiver cu DVB-C decat daca il folosesti pentru canalele necodate de pe cablu, atata timp cat vor ramane necriptate. Faza aia de care spui tu a aparut la multi care folosesc monitoare il loc de televizoare si singura solutie e sa faci ce ai facut tu, alta nu am aflat nici eu, care sunt intr-o situație asemanatoare. In schimb receptorul cu noul soft imi functioneaza perfect pe un televizor cu HDMI. Cum ar veni vorba, nu au verificat noul firmware pentru cei care folosesc monitoare in loc de televizoare ( adevarul ca nu prea e o solutie standard folosirea unui monitor in loc de televizor, receptorul asta e facut pentru televizoare ).

Anonim

In schimb, eu am facut conexiunea printr-un tuner Avermedia CaptureHD H727, cu afisare prin software-ul Avermedia. A mers perfect pana la actualizarea decodorului. Acum softul Avermedia afiseaza un mesaj legat de o posibila problema cu HDCP (mesajul il puteti citi aici: http://avertv.avermedia.com/avertv/Upload/FAQ/H727_HDMI_FAQ.pdf).

Marius Ciobanu

Pentru PC exista asta: http://wiki.team-mediaportal.com/1_MEDIAPORTAL_1/11_Preparing_Your_System/01_Supported_TV_Cards

Introduci cardul si ai Tv!

Anonim

@Marius
Merci. O sa-ti dau de stire daca functioneaza (desi m-as mira, din moment ce nu mai functioneaza cu avermedia media center). Cam intr-o saptamana.

Anonim

Unde introduci cardul ? :) In fanta de discheta? :)) Cardul e imperechet cu CAM-ul. Doar daca aveti tuner DVB-C la PC si slot CI+ la PC poate functiona CAM-ul de la RDS. In acea situatie puteti folosi si PROG DVB sau alt DVB Player care e compatibil si cu receptia DVB-C.

Anonim

@Anonim
Cred ca Marius se referea strict la folosirea playerului cu cardul pe care il am, dar tot cu decodorul RDS conectat la tuner prin HDMI. Din cate am gasit pana acum, nu exista tunere pt PC cu suport CI+

Problema principala e ca dupa actualizarea decodorului RDS, nu mai functioneaza conexiunea HDMI cu tunerul (si cu monitoare care au HDMI, ca sa citez pe altii).

Romanian Dreambox Info

Am facut un test acum de curiozitate, pe receiverul RCS dupa update imi gaseste doar 117 programe tv, pe cand pe tv, dupa scanare am 121 programe tv, ciudat.

pacuret

la decodoarele hd noul soft merge minunat dupa ce pui programele in ordine pe favorite, cel mai bine este sa nu opriti decodorul ca daca il opriti la pornire nu veti mai gasi programele la fel in favorite sau poate de loc am schimbat si decodorul la ei in service si al doilea tot asa face va multumim rds

Anonim

oare dau astia de la rds smartcardu de proba sa vezi daca il suporta tv-ul?

Anonim

Nu cred. Îl închiriezi si daca nu merge il dai inapoi dupa olun. Te costa 3 lei proba ( adica inchirierea pe o luna ) :)))

Anonim

Primul card nu se plateste. este in custodie. Se plateste de la al doilea in sus cate 3 lei pe luna sau 100 daca il cumperi. Nu vorbiti daca nu stiti...

Anonim

@Anonim din 4 ianuarie 2014, 17:24

Nu stii tu ce vorbesti. Cardurile nu se platesc nici daca ai 1, 2 sau chiar 3. Sunt gratis. Se plateste chiria doar pentru dispozitivele in care se introduc cardurile, daca ai mai mult de unul, incepand cu al doilea.

Si de unde stii tu ca omul nu are deja un receptor si poate vrea sa il schimbe cu un CAM si vrea sa il tersteze inainte de a preda receptorul si in aceasta situatie trebuie sa plateasca respectiva chirie pentru o luna ?

Asa ca nu mai comenta despre altii daca nu stii tu ce vorbesti si nu ai nici toate datele necesare.

Anonim

Exact asa este, am deja receptor, vreau cardul sa vad daca il pot uriliza in televizoare,

Anonim

Eu cand am zis card m-am referit la acel CAM, pt ca acel CAM este defapt un CARD CI+. Nu m-am referit la cartela aia care ti-o dau ei ca sa o bagi in receiver sau in CAM.
Stiu foarte bine cum sta treaba, stai linistit.

Daca vrea sa schimbe receiverul cu un CAM atunci sa duca receiverul inapoi in cazul in care plateste chirie pe el si sa ceara la schimb un CAM.

Anonim

Acel CAM nu este in nici un caz un "CARD CI+", gresesti 100% si persisti in greseala in continuare. Nici macar nu exista CARD CI+. Mai studiaza: CAM-ul este un dispozitiv in care introduci un card, iar CI+ este un standard si cu care poate fi eventual denumită ( desi nu prea corect tehnic ) interfață comuna ( "gaura" aia unde bagi CAM-ul ) . Anonim, eu inteleg ca te cam incurci in termenii acestia tehnici si nu e nici o suparare, omul invata in timp, dar daca nu ii stapânesti prea bine, nu mai da lectii la altii, Asta e ideea. Si in plus, omul chiar a confirmat mai sus presupunerea mea ( ca detine un receptor ). El nu vrea sa il predea pana nu e sigur 100% ca ii functioneza corect SmartCam-ul de la RCS-RDS pe televizorul său. Deci tot varianta cu chirie CAM e mai buna, nu mai sfatui gresit pe om sa duca receiverul si sa ia CAM-ul in locul lui. Ce fce daca nu ii functioneaza corect CAM-ul pe televizorul său? Duce inapoi CAM-ul si ia receiver pauza, ca nu i-l mai dă pe al lui inapoi, pa pa, ca e penurie de receivere. Deci nu mai da sfaturi nepractice.

Marius Ciobanu

RCS&RDS si-a modificat marti grila de programe TV, lansand Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, UTV HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD. Totodata, au fost scoase din grila televiziunile VH1 şi Film Café.
Comedy Central Extra difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy.
In privinta celor doua canale HD Eurosport, decizia introducerii in grila vine dupa ce RCS&RDS si Eurosport au semnat un nou acord privind transmiterea programelor Eurosport.
Introducerea in grila a televiziunilor de documentare History HD si Viasat Nature/ History HD era o masura asteptata de multa vreme, cele doua canale fiind difuzate pana in prezent in varianta SD.
RCS&RDS nu a comentat pana la aceasta ora scoaterea din grila a televiziunilor VH1 si Film Cafe.
In cazul VH1 – o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS.
Pe de altă parte, Film Café – care a fost scoasă la rândul său marţi seară din grila RCS&RDS – este o televiziune aflată în portofoliul companiei Chello Central Europe. Film Café s-a lansat în România pe 1 decembrie 2012, înlocuind televiziunea Romantica.

Marius Ciobanu

Decand cu upgrade am primit astazi un plic pe ecran...am cutat cca 15 minute unde gasesc mesajul sa-l citesc....in fine il gasesc, il deschid si constat ca ma anunta ca citez: "Va aflati in perioada de deconectare, va rugam sa achitati in ce-l mai scurt timp"...
In concluzie baga bani, baga bani...ne anunta si cand am depasit termenul de plata! :D

PS: Dacă e o chestie mai veche și eu doar acum am aflat de ea, asta e, sunt mai nou în localitate. :)))))

Ionutz

Acest update este cea mai mare mizerie!
Am constatat ca nu mai pot edita lista canale. Bun, lasa ca fac o lista pe favorite, desi aveam deja 5 liste pline de favorite, am sacrificat una ca sa o transform.
PROBLEMA CE MARE este ca atunci cand receiverul este oprit o perioada ceva mai mare, face scanare automata in stand-by, ceea ce rezulta de fiecare data in lipda unor programe din lista. Drept urmare, cand pornesc receiverul lipsesc canale din lista generala, iar listele de favorite care aveau acele canale, arata "0" in locul lor. Daca scanez din nou, programele vor aparea in lista generala, insa favoritele trebuiesc reconfigurate!!! Deci dupa fiecare pornire trebuie sa reconfigurez favoritele... deja am facut asta de vreo 6 ori si mi s-a luat! In seara asta o sa vina o echipa de la RDS sa vedem ce constata si ce solutie imi dau.... ma gandesc serios sa reziliez contractul si sa imi pun UPC, cu tot tu internet.
O sa revin cu detalii!

Anonim

Da asa este Ionutz.... o mare porcarie.... Chiar m-am certat cu aia de la casierie pe tema asta... Ea explicandu-mi cat bine a facut acest de update. Am dat comanda la CAM si cum ajunge duc receiverele inapoi.

Anonim

E simplu de inteles. E monopol ! Ei nu au facut aceasta ultima varianta de soft de dobitoci (nu ca n-ar fi) Au facut-o la comanda carnatilor de patroni care vor sa ne impuna lista de canale.
Cat despre lista de favorite care si aia e o mare porcarie (vedeti imediat de ce),au facut-o ca sa nu poata fiI facute reclamatii la Protectia consumatorului ...dar si acolo au gasit o metoda. Muta aproape zilnic si aleatoriu pozitia unor canale din lista mare iar noi ,daca avem la favorite unul sau mai multe canale din cele care au fost mutate,acestea dispar de la favorite si raman locuri goale numerotate cu 0.Asta ca sa te plictisesti sa tot refaci lista de favorite si sa renunti la ea...urmand binenteles sa cedezi sa sa te uiti la lista impusa de ei !

Singura metoda prin care poti pastra lista de favorite intacta este sa nu opresti decodorul never-ever ! Eu unul am desfacut telecomanda (nu are suruburi,e capsata) si am taiat/scos butonul de power.
NISTE NENOROCITI !

Marius Ciobanu

Eu am o telecomanda universala de la Sony (am tv de la ei) Sony VLZ620T la un pret de 90 lei si poti pune pana la 8 deviceuri pe ea si uite asa am renuntat la panarama aia de la Humax si nu mai umbu cu o mana de telecomenzi dupa mine prin casa.
PS: Cine e interesat de asa ceva sa caute la producatorii televizoarelor

Unknown

Am mai gasit pe altcineva cu problema.. .Dispare imaginea dupa 10 secunde (se face verde).... si daca incerc sa il inchid apare pe display Upda.. . Am fost la service cu el, problema este doar de compatibilitate cu unele televizoare... la ei a mers bine, doar cu televizorul meu face figura asta... e o plasma veche de prin 2005

DINU

salut! pentru firmware original uitati link-ul http://www.humaxdigital.com/me/products/product_releases.php?gid=234&pid=6 downloadati arhiva cuplati HDul cu un laptop sau calculator pe placa de retea in conexiune de cablu crossover (din cauza firmware digi nu merge varianta cu stickul usb), o sa inceapa un proces de recunoastere STB, o sa apara la firmware vechi softul astora de la digi ROCNAA 1.00.20 si la firmware nou softul humax original MESIBA 1.01.07, instalarea se face aproape instant, se reseteaza aparatul si o sa aveti in el inclusiv functia multimedia cu vizualizare toate fisiere. nu stiu daca merge maxpack-ul ca nu sunt abonat da' mi-a mers digifilmu si programele codate
PS - recomand sa faceti acest lucru daca sunteti posesorului STBului daca-l aveti in custodie si-l predati s-ar putea sa va intrebe de firmware

Leon

E foarte interesant ce spui, dar am doua intrebari:
1. Ai verificat procedura si a functionat la tine sau ai auzit in alta parte ca ar merge astfel ?
2. Dupa ce conectezi receptorul la PC, nu ai nevoie de un utilitar? Cum ii spui la receptor sa incarce firmware dintr-o anumita locatie de pe hardiskul PC-ului ?

DINU

am incercat pe un STB de-al meu, castigat la o tombola de iarna, cand il conectezi la calculator, sistemul de operare il cauta, il gaseste aproape instant apoi intru in meniul STBului la update firmare si-mi apare acolo versiunea de soft noua . Am incercat prima data cu un stick cum scrie pe site si n-a mers, practic conexiunea cu calcu este un fel de "retea" pentru firmware pentru STB
- are meniu in engleza
- pot aranja programele cum vreau, le pot sterge, redenumi
- playerul media imi merge, vad filme de pe stick, mp3-uri, mp4 si poze .jpeg
- n-am probat chestia cu inegistrarea ca nu ma intereseaza sa inregistrez programe, da' am in meniu ceva cu inregistrare si programare inregistrare
- meniul si grafica este diferita de firmware digi, este pe bleu, asemanator cu meniul de humax STB SD
- imi vede programele codate, da' am observat ca le incarca, le porneste mai greu, probabil pana citeste cartela

- ca dezavantaj, pierde lista de programe daca-l scoateti din priza (nu daca-l bagati in stand-by). trebuie data o scanare care tine ceva timp ca nu incepe de la frecventa 300MHz ci de la 100MHz si afiseaza la final programele in ordine alfabetica, nu in ordinea firmware-ului de digi

daca-l aveti in custodie nu incercati ca are altfel de meniu iar daca-l dau astia mai departe ca refolosite o sa se prinda si va gaseste dupa datele contractuale punandu-va sa-l platiti

Leon

Multumesc foarte mult pentru completari.

Dar unde pe hard-diskul PC-ului trebuie sa pun acel firmware? Pe hardul C ? Intr-un folder anume ?

Sau trebuie sa il copiez in retea catre receptor ? Cum gaseste receptorul Kaon acel firmware pe hardiskul meu ? Eu asta nu inteleg.

Marius Ciobanu

Am vazut astazi un nou model de decodor la RCS-RDS....stie careva ce model este si ce e de capul lui???

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile