joi, 16 ianuarie 2014

7 noi canale HD la Romtelecom DTH și tv prin protocol IP

Incepand de astazi, 16 ianuarie 2014, 7 noi canale High Definition au fost introduse in grila Romtelecom: AXN HD, History HD, Sundance HD, iConcerts HD, Shorts HD, FashionTV HD şi Filmbox HD.

De aceste canale vor beneficia promoţional, fără a plati suplimentar, abonatii Romtelecom care au pachetul HD.


Canalele sunt transmise prin tv prin protocol IP și DTH, după cum urmează: AXN HD (poziția 206 DTH/206 și 616 tv prin protocol IP), History HD (poziția 360 DTH/360 și 607 tv prin protocol IP), Sundance HD (poziția 212 DTH/212 și 615 tv prin protocol IP), Shorts HD (poziția 202 DTH/202 și 617 tv prin protocol IP), iConcerts HD (poziția 454 DTH/454 și 619 tv prin protocol IP), FashionTV HD (poziția 403 DTH/403 și 620 tv prin protocol IP) și Filmbox HD (poziția 223 DTH/223 și 618 tv prin protocol IP).


28 de comentarii despre subiectul „7 noi canale HD la Romtelecom DTH și tv prin protocol IP”:
Anonim

Si AXN HD este

Anonim

Digi e ramas in urma rau de tot.

Anonim

Momentul iunie 2014 atunci cind incepe si CM de fotbal din Brazilia , este un deadline pentru Digi tv satelit , pentru a face un mult asteptat upgrade spre HD. Au la dispozitie mai putin de 5 luni .

Anonim

Bravo Romtelecom!

Anonim

Sunt si la DTH satelit ? Sau unde sunt canalele astea la Romtelecom ?

Anonim

Ambele DTH si IPTV.

marian

si la DTH satelit sant, dar exista o problema, si anume ca e binevenit formatul HD dar nu aceste programe, ci ambele eurosporturi, documentarele, nu film box care dau filme in reluare zi de zi, nu fashion, deci exista o problema de inteligenta, in locul canalului MGM nimik, tot saracie lucie e domnilor.

Flo Gabbo

Slăbuț...

Anonim

Pe ce frecventa sunt pe satelit, ca eu nu le gasesc... :(((

Delsat

Pai ai abonament la pachetul HD ?

Anonim

Am pachet complet da nam hd

Delsat

"De aceste canale vor beneficia promoţional, fără a plati suplimentar, abonatii Romtelecom care au pachetul HD."

N-ai HD, nu le poti receptiona.

Anonim

Bravo Romtelecom vin la tine, adio RCS cu continutul tau de slaba calitate

Anonim

Frecventa pe satelit?

Anonim

Nu iti trebuie frecventa, dai scanare si gaseste canalele. La Romtelecom nu poti scana frecvente individuale, iar daca nu esti la Romtelecom, nu te ajuta cu nimic frecventa, ca sunt codate.

Anonim

Hellassat 11052 v sr 30000

nebunel

filmbox este fta

Anonim

La revedere ..rcs-rds......romtelecom sau orange tv.......venim.....

Anonim

Rog posesorii de receiver hd satelit, sa imi spuna daca se poate folosi la acesta ,telecomanda de la receiverul sd .Unul din motivele pentru care nu mi-am luat hd este faptul ca telecomanda acestui receiver este destul de ciudata si ca forma si ca pozitionarea butoanelor (poate sunt eu prea pretentios) !Daca nu se poate cumpara o telecomanda universala din comert?

Delsat

Pe tine te intereseaza mai mult cum sunt pozitionate butoanele pe telecomanda decat imaginea mai buna ( HD ) oferita de receptorul HD ? O telecomanda universala moderna va functiona cu siguranta pe receptor, daca stii sa o programezi sau sa copiezi pe ea, de la telecomanda originala, functiile butoanelor.

Anonim

Intr-un fel da, pentru ca acele canale pe care le urmaresc in mod curent nu sunt hd iar oferta si numarul canalelor nu ma provoaca sa imi schimb ,,obisnuintele,,! Decat cateva canale hd pe care le vizionez rar sau deloc ,mai bine lipsa ! As fi dorit totusi un raspuns la intrebarea mea !Multumesc !!

Delsat

Pai banuiesc ca daca cineva are receptor HD nu are SD , iar daca are SD nu are HD, incat sa faca astfel de teste si verificari, deci nu prea ai cum sa obtii raspuns la intrebarea ta si nu asa rapid. In plus, exista la Dolce Tv mai multe variante de receptoare HD, deci e posibil ca un raspuns valabil pentru o combinatie sa nu fie valabil pentru modelul pe care il vei achizitiona tu.

Anonim

Corect raspuns pentru care iti multumesc ! Am vazut ca au aparut noile receptoare hd satelit care nu mai sunt inscriptionate cu sigla dolce ! Fata de cele vechi se pare ca butoanele telecomenzii sunt mai putine si asezarea lor mult mai apropiata de cele sd !

Anonim

Astea introduse acum de RTC sunt praf in ochi.Focus Sat le are pe majoritatea de DOI ani(history HD,sundance HD,Viasat-urile) !
Orange are cele mai bune programe HD.Motorvision,FuelTv,turbo Xtra,Tracesports,Eurosport HD,ID investigations,Showcase,DocuBox,BBC Knowledge,Outdoor- sunt programe de mare interes,nu filmele de mana a-5-a,in reluare de pe filmbox sau sundance.
Mai au de luptat pana sa faca grila Orange !

Anonim

Din perspectiva ta, ca abonat la DTH-uri, poate sunt canale de calitate cele enumerate. Din perspectiva mea ca satelitar, care receptionez mii de canale SD si sute de canale HD, ce enumeri tu nu ma impresioneaza deloc.

Anonim

bravo lorj,digi a ramas cu ameteala.flutur

Motanul

Fată de portocală sunt la ani lumină. Grecul e cu nas subtire ca în ,,Scrisoarea III".

Anonim

unde-i eurosport hd si eurosport 2 hd?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile