miercuri, 15 ianuarie 2014

Canalele Viasat Explorer, Viasat History și Viasat Nature la Digi Online ( RCS-RDS )

Operatorul RCS-RDS a adaugat suplimentar si canalele Viasat Explorer, Viasat History și Viasat Nature în aplicația DigiOnline.

La data scrierii acestui articol pot fi vizonate live, de către abonații RCS-RDS la serviciile de televiziune si internet, următoarele 35 televiziuni: Digisport 1, Digisport 2, Digisport 3, Eurosport 1, Eurosport 2, Digi 24 HD, Digi 24 HD Iași, Digi 24 HD Timișoara, Digi 24 HD Oradea, Digi 24 HD Constanța, Digi 24 HD Craiova, Digi 24 HD Brașov, National Geographic Channel, History, Travel Channel, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV, 1 Music Channel, TVR 1, B1 Tv, Realitatea Tv, România TV, Disney Channel, Disney Junior, National Geographic Wild, Minimax, TVR 2 , Kiss Tv, HIT Music Channel, Paprika Tv, Viasat Explorer, Viasat History și Viasat Nature.

Aplicatia poate fi descărcată pentru Android de AICI si pentru iOS de AICI. Din păcate aplicatia nu este compatibila cu orice telefon sau tabletă, fiind necesar minim Android 4.0 sau o versiune ulterioară ori iOS 7.0 sau mai versiune mai nouă. Pentru vizionare canale trebuie sa va logati cu contul dvs. de Digi Online, pe care il creați în Digicare. Mai multe detalii AICI.


3 comentarii despre subiectul „Canalele Viasat Explorer, Viasat History și Viasat Nature la Digi Online ( RCS-RDS ) ”:
Anonim

Raspunsul la o intrebare adresata pe pagina lor de facebook reiese ca RCS-RDS va introduce in curand DIGI Film, dar sustin ca vor adauga curand noi programe TV!

Goos

Degeaba, daca nu se poate vedea nimic din afara retelei RDS (fix sau mobil).

Anonim

Pai daca ai net de la RCS, se vede oriunde in tara unde e Digi Wifi sau Digi Mobil.

Daca ar da acces in afara retelei, in secunda urmatoare canalale Digi online, la calitatea originala Digi Online, ar fi pe toate siteurile pirat de televiziuni online, iar serverele ar fi suprasolicitate si nu ar mai functiona cursiv abonatilor RCS. Dar asa, daca e limitat, respectivele siteuri nu au interes sa le posteze si sa mearga la unii vizitatori canalele si la altii nu.

In plus, daca ar functiona in afara retelei RCS, toti abonatii la internet la firme concurente ar viziona aceste canale, deoarce ar avea conturi Digi Online, create in Digicare de amici sau rude care au RDS, cei care vor sa vada Digisport la calitatea oferita de Digionline si nu ar mai exista nici un interes sa se mute la RDS. Digionline ar deveni doar o completare gratuita a canalelor lipsa.

Asadar, RDS si-ar face rau singur daca ar da voie la acces din afara retelei. Eu aceastea cred ca sunt explicatiile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile