marți, 7 ianuarie 2014

Emulator aplicații Android pe PC: BlueStacks

Probabil cel mai bun emulator actual pentru aplicatii Android rulate pe Windows PC, BlueStacks are o interfață intuitivă si foloseste si accelelarea 3D a plăcii video din PC-ul dvs.

Deocamdata este in fază beta de dezvoltare si din acest motiv este oferit gratuit spre download.

Downloadul pentru Windows îl puteti efectua dând click AICI. ( testat )

Downloadul pentru MAC OSX îl puteti efectua dând click AICI. ( netestat )

Dupa finalizarea descarcarii, rulati exeutabilul si instalati Bluestacks.

Apoi deschideti Bluestacks si lasati-l sa isi faca updateurile necesare, pentru a avea cea mai noua variantă de Android.

Apoi va fi necesar sa introduceti contul dvs. Google pe care il folositi pe telefonul sau tableta cu Android ( cont existent ) sau sa creati un cont nou.

Dupa logare ( care este la primul pas pentru magazinul Google Play ), va trebui sa mai va logati la pasul doi cu acelasi cont si parola ( pentru sincronizare aplicatiilor din contul dvs ). Aici autentificarea va dura ceva mai mult timp ( la mine a durat cateva minute ).

Apoi aveti acces la magazinul Google Play, de unde puteti descarca, instala si rula aplicatii, exact ca si cum le-ati accesa de pe un telefon sau o tableta. Bineinteles, unele aplicatii pot sa nu ruleze ( sau sa nu ruleze complet), insa este de inteles, Bluestacks fiind in etapa beta de dezvoltare. Am testat 10 aplicatii, pe care Bluestacks le-a rulat fără probleme, inclusiv jocuri 3D. E posibil sa conteze si performanta sistemului dvs. Testele le-am efectuat pe un computer cu procesor Intel Quad Core la 3 Ghz si placa video medie ( nVidia GTX 650 ), 4 GB RAM, Windows 7 SP1 64 bits.


24 de comentarii despre subiectul „Emulator aplicații Android pe PC: BlueStacks”:
Anonim

Emulatorul asta e super pentru cei care avem telefoane care nu sunt compatibile cu aplicatiile noi si performante din Google Market. In sfarsit joc si eu jocuri care se pot juca doar pe tablete si telefoane noi si scumpe, cu versiuni noi de Android ! Sper sa il pastreze cat mai mult timp gratuit ! Felicitari pentru articol, nota maxima !

Anonim

Am incercat si eu acest emulator si e destul de grozav, inafara de faptul ca Asphalt 8 nu poate fi jucat de pe tastatura, ci doar cu mouseul, ceea ce e destul de enervant.

cris

Sunt destule alte jocuri. Cred ca merg toate jocurile de pe Google Play. Eu acum mai testez unul, am testat vreo 20 pana acum. E super.

Unknown

cum fac controalele la asphalt 8 sa meraga dp tastatura imi poti spune te rog frumos .... ma poti contacta la id de mess... dany_mondyalu_bazzuga

Anonim

Pai jocul ala nu e facut sa merga din tastatura, doar cu mouseul il poti juca. Joaca si tu alte jocuri, de exemplu Real Racing 3 sau Real Racing 2 sunt mult mai realiste si merg din tastatura. Si mai sunt alte mii de jocuri faine. Te-ai blocat pe ăla ? :)

Unknown

nu merge sa instalez

Anonim

Nu ÎȚI merge ȚIE. E o diferență. Mie mi se instaleaza perfect. Proabil ai vreun firewall care nu il lasa sa faca updateul.

Unknown

Am si eu o problema pana acum 1 zii totu imi merge bine si frumos.... ee acum imi instaleaza jocul respectiv (chiar si orice alt joc) si sunetul merge bine mersii dar imaginea nu .... dar in rest totul este ok ... este vre`o rezolvare la aceasta situatie ?? va rog mult daca stiti spuneti !!!

Anonim

Cred ca problema a aparut la cei care nu au placi video ATI AMD. Emulatorul fiind facut in colaborare cu ATI AMD, nu vor sa mai mearga pe placi video Nvidia, Intel etc. Eu am placa nvidia si nu mai imi merge, face exact ca la tine, desi inainte a mers.

Unknown

La fel si eu am Nvidia :( pacat pt ca este o aplicatie chiar f utila.... Ms frumos Anonim

Anonim

Problema nu e de la Bluestack in totalitate, ci de la updateul de driver nVidia. Dezinstalati driverul nou si reinstalati-l pe cel cu care a functionat si apoi nu mai faceti update:

https://forums.geforce.com/default/topic/691413/bluestacks-app-player-problem-with-334-89-driver-update/

Sau incercati si asta:

https://www.youtube.com/watch?v=z0uN5GcnyC4

Anonim

am vista business 32 bit si imi da eroare la instalare, aveti idee cum se poate rezolva?

Anonim

Problema e.. Windows Vista. :) Glumesc. Sau poate nu. Ai placa video ATI si cel mai nou driver la zi ? Ca altfel nu merge, cu altfel de placi video. De asemenea, nu merge cu BitDefender si parca nici cu Norton Antivirus, nu vrea sa se instaleze.

Anonim

eroare este : The application requires Windows Vista SP2.
Placa video Mobile intel 965 express chipset family si nu stiu daca e la zi driver.

Anonim

Pai atunci prima eroare e sigur ca nu ai updatat Windows Vista la Service Pack 2 si ca trebuie sa faci update... Eu zic totusi sa renunti la Windows Vista, e unul dintre cele mai proaste sisteme de operare. Instaleaza un Windows 7 SP1, arata aproape la fel ca Vista, dar de 10 ori mai bun.

Iar legat de placa video, nu cred ca va functiona. Bluestacks accepta doar ATI AMD sau nVidia cu driver vechi.

Anonim

Am instalat Bluestack ( cred ca au lansat si o varianta noua ) pe Windows 8.1 cu placa video nVidia si drivere la zi si merge perfect, inclusiv jocuri 3D. pe Windows 7 SP1 nu mi-a functionat, tot ecran begru, ca la voi. Dar pe Windows 8.1 merge perfect ! Multumesc ca mi-ati aratat acest program Bluestacks, e sper tare, nici nu mai ai nevoie de tableta. :) Ba din contra, ai cea mai mechera tableta posibila astfel !

Anonim

Dupa ce instalez Bluestakcs-ul mi se deschide dar arata ecranul negru..!

Anonim

Cum am mai spus anterior, probabil ai placa video nVidia. Mie imi functioneaza si cu placa video nVidia, dar numai pe Windows 8.1, cu cel mai nou driver instalat. Pe Windows 7 nu imi functioneaza cu placa video nVidia.

Anonim

Va merge cumva Burning Blade?. Eu ma chinui de ceva vreme dar imi merge sacadat. stie careva De ce ? :D

Anonim

Mai sunt unele jocuri care nu sunt emulate corect, dar destul de putine. Probabil conteaza si placa video si procesorul. Dar alteori nu conteaza, e chestie de emulare, asa cum apare la orice emulator. Oricum, eu am testat pana acum cateva sute de jocuri in acest emulator si doar 3-5 jocuri mi-au facut probleme, deci un procent nesemnificativ. E super emulatorul acesta ! Cel mai bun, mai ales ca foloseste puterea placii video si nu functioneaza doar pe procesorul pc-ului !

Unknown

eu nu pot juca Asphalt 8 Airborne, vad doar masinile, foarte bine, insa nu vad traseul si cladirile, deoarece sunt negre. ma poate ajuta cineva cu setarile la AMD Catalyst, ve rog si va multumesc!?!

Anonim

Nu prea ai ce setari sa faci, ori iti merge, ori nu iti merge un joc... Unele merg perfect, altele mai prost, altele deloc... Sper ca ai placa video mai noua de 2 ani si destul de buna.

Anonim

Emulatorul Bluestacks a evoluat, a fost lansat Bluestack 3 N ( diferit de Bluestack 3). Bluestacks 3 N e bazat pe Android Nougat (Android 7) !!

dalmazzo

Ai dreptate, am primit si eu update la Bluestacks. Cu noul update Nougat, merge si DigiOnline si HBO GO si merge totul de cel putin 2 ori mai repede.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile