miercuri, 22 ianuarie 2014

HBO nu este îngrijorat de vizionarea ilegală a serviciilor HBO GO

HBO nu este îngrijorat de faptul că există telespectatori accesează gratuit conținutul oferit prin HBO GO.

"E vorba de conținut digital, asta e...".

Acestea au fost cuvintele spune de Richard Pleper ( CEO HBO ), care a mai declarat că HBO este conștient de faptul că telespectatorii cu abonament legal oferă parolele de acces și altor persoane care nu au dreptul de a accesa serviciile HBO GO.

"Nu e vorba că suntem nepăsători față de acest fenomen, dar nu are un impact negativ asupra afacerii", a explicat Richard Pleper.

Pentru a accesa HBO GO, utilizatorii trebuie să fie abonați la pachetele premium ale HBO. Serviciul HBO GO este disponibil numai ca un supliment la serviciile de cablu tv, tv prin protocol IP sau satelit, la unii operatori.

"HBO GO difuzează aproximativ acelasi continut ca si canalele HBO, dar pe care il puteti urmari unde si când doriți. În acest moment este un model de afacere potrivit pentru noi. Mereu ne-am gandit la diversificarea posibilităților telespecatorilor de a viziona continutul la care s-au abonat", a mai spus Pleper.

"Çhiar daca vizionează gratuit continutul HBO GO, folosind parolele primite de la cei cu abonament, privim fenomenul ca pe echivalentul unei demonstrații gratuite pentru atragerea clienților", a mai declarat acesta. "Cu alte cuvinte, creeaza dependență către pentru viitorii clienti si este o poarta de acces catre un abonament legal. Distribuirea codului de acces este de fapt un vehicul de marketing teribil de eficient pentru a atrage viitoarea generație de telespectatori", a concluzionat seful HBO.


5 comentarii despre subiectul „HBO nu este îngrijorat de vizionarea ilegală a serviciilor HBO GO”:
Anonim

Vreau și eu o parolă! :-)

Kosty

aboneazate si tu daca vrei parola . Eu sunt abonat la HBO GO si sunt forte multumit iubesc HBO

Anonim

Nea Kosti, eu am abonament la RCS-RDS la HBO Maxpack, dar nu imi da RCS RDS codul pin la HBO GO. Nu da la nici un abonat. Capisci ?

Cristy

@Anonim, Serviciul HBO GO nu este disponibil la RDS.

Kosty se referea sa te abonezi la HBO GO, daca il are operatorul tau, si abonandu-te o sa ai o parola :)
...Capisci?

Anonim

Bine ca te-ai prins ca nu era bine ce spunea Kosty, ca a omis posibilitatea ca unii operatori sa nu ofere HBO GO. Deci, daca nu am ce face ( alt operator nu e pe strada mea, iar la satelit nu ma abonez, ca am nevoie si de net si doua abonamente diferite nu platesc ), cine imi da cod PIN de HBO Go ? :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile