vineri, 31 ianuarie 2014

Lansarea Realitatea Plus se amână

CNA a aprobat, pe 17 ianuarie 2013, o solicitare a societăţii Geopol International de lansare a televiziunii de ştiri Realitatea Plus, care urma să emită în România, Republica Moldova şi în ţări din Balcanii de Vest, în urma unei investiţii de 13 milioane de euro, anunță Mediafax.

Astfel, termenul legal de punere în funcţiune de 12 luni ar fi expirat pe 17 ianuarie 2014, însă, pe 9 ianuarie, reprezentanţii societăţii Geopol International au solicitat prelungirea cu 6 luni a termenului de intrare în emisie.

"Consiliul poate acorda două prelungiri succesive de câte şase luni în situaţii justificate. Solicitarea făcută este pentru prima prelungire de şase luni", a spus Răzvan Frînculescu, şeful Biroului Licenţe-Autorizări din CNA.

El a precizat că în adresa transmisă CNA şi semnată de Alexandra Beatrice Păcuraru, administratorul Geopol Internaţional, se solicită prelungirea termenului de punere în funcţiune invocând "motive tehnice care ţin de procurarea unor echipamente, motive organizatorice şi de achiziţionare de conţinut".

Solicitarea a fost aprobată de membrii CNA cu unanimitate de voturi.

Asociaţii societăţii Geopol International SRL sunt Strategies-Research-Investments SRL - 99% (în această societate Cozmin Guşă deţine 50%, iar Maricel Păcuraru - 50%) şi Alexandra Beatrice Păcuraru -1%.

Strategies-Research-Investments SRL este şi acţionarul majoritar al societăţii Realitatea Media SA, care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, şi al televiziunii de business The Money Channel.

UPDATE 16 ianuarie 2015, ora 20:30 -  Televiziunea Realitatea Plus a fost lansată. Detalii găsiţi AICI.


8 comentarii despre subiectul „Lansarea Realitatea Plus se amână”:
Anonim

Mda.... chiar ne mai trebuia o televiziune de stiri, ca n-avem destule.

Anonim

Nu te obliga nimeni sa te uiti. Eu as vrea sa avem 100 de canale românesti de stiri, sa am de unde sa aleg. Imi pastrez 2-3 canale de stiri si restul le dau stergere din lista. Dar asa, de unde sa aleg? Din cele 10 canale de senzational si interese politice romanesti ? Sa zicem ca Digi 24 e oarecum mai altfel, cu mult mai putina violenta si mai putina politica, dar restul....

Anonim

Mda... dar parca vad ca si dupa lansarea acestui nou post, cred ca tot Digi 24 ramane mai de doamne-ajuta. Sper sa ma insel, dar ... putine sanse.

Anonim

a venit tare din urma B1 tv ,mi se pare cel mai bun!!!

Anonim

Da, iar Radu Banciu e piesa de rezistenta.

Anonim

Dar nu prea e un canal de stiri B1 Tv, are mai mult tentă de televiziune generalistă.

Anonim

anonimii astia, probabil nu au RCS de se uita la B1...

Anonim

si tu tot anonim iesti

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile