vineri, 24 ianuarie 2014

Paramount Channel la Focus Sat

Noua televiziune Paramount Channel România va intra in grila Focus Sat Romania.

Televiziunea Paramount Channel a obtinut licenta in Cehia, dar destinată Ungariei, României și Republicii Moldova. MTV Networks va trebui doar să informeze autoritățile de reglementare din statele membre ale UE, de exemplu din Ungaria și România, că pe teritoriul lor se va difuza televiziunea Paramount Channel.

Paramount Channel va difuza peste 2000 de filme Paramount, adresându-se publicului masculin cu vârsta de 18-49 de ani. Filmele difuzate vor fi de toate genurile, incluzând și cele mai de succes 150 de producții ale Paramount, precum si seriale.

Televiziunea Paramount Channel are audio in limba română si maghiară, iar subtitrare doar în limba română. Canalul este criptat Conax si Viaccesss.

Televiziunea emite pentru Focus Sat pe transponderul ESS, pe frecventa 11747, polarizare orizontala, SR 28000,  FEC 5/6, QPSK DVB-S, dar înca nu este activată, se asteaptă notificarea CNA-ului. Rămâne de văzut dacă va fi utilizată această nouă frecvență sau frecventa cealaltă, respectiv 12226, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S QPSK, criptat Viaccess ( la data scrierii articolului), desi e mai probabil ca frecventa 11747 va fi pentru Romania ( pentru Focus Sat ), iar 12226 va fi pentru Ungaria si alti operatori.

În Ungaria, Paramount Channel se va lansa pe 14 februarie 2014. Nu se stie cand se va lansa pentru Romania, desi e clar ca se va lansa si pentru țara noastră.

Update 1 octombrie 2014: Presupunerea s-a confirmat, Paramount Channel a intrat în grila Focus Sat. Detalii găsiți AICI.


30 de comentarii despre subiectul „Paramount Channel la Focus Sat”:
Anonim

nu deschide acest program am familia+mozaic+filmbox+panonia si nu merge, apare canal codat

Anonim

nu merge la focus sat

got

Tu nu stii sa citesti ? "Noua televiziune Paramount Channel România VA INTRA in grila Focus Sat Romania."

Anonim

si la digi tv cand va fi bagat

Anonim

Sigur numai devreme de notificarea CNA-ului. Cândva , in viitor, va fi la la RCS.... :-)

Unknown

O alta televiziune gem MGM doar cu filme de epoca !!! Ma asteptam la o televiziune care sa difuzeze productii din 2000 in coace nu din anii 50' pana in 2000 !!!!! Puteti sa ma criticati dar asta e parerea mea !

Anonim

O sa intre si la DIGI .

Anonim

@ Unknown 24 ianuarie 2014, 12:53

Vor difuza productii din toate timpurile. Te gandeai ca e o televiziune premium gen HBO? Nu, este doar o televiziune cinemateca a Paramount. Asta nu inseamna ca daca sunt difuzate si filme vechi, de cinematica, acestea nu sunt bune. Probabil vor fi difuzate si filme de care nu ati auzit niciodata, dar de mare calitate artistica. Pentru filme foarte noi, aveti alte surse. Insa aceste filme de la Paramount Channel nu le veti gasi in acele surse. Si au si ele publicul lor. Eu doresc sa le vizionez.

Anonim

mda .niste bani in plus la focus pina de paste va fii 30ron ab.Mai bine ma uit la smart tv

got

Anonim, de de unde stii tu ca va fi 30 RON abonamentul la Focus Sat de Paște? Anonim, unii dintre voi visati cu ochii deschisi si credeti ca imaginatia voastra e sursa de informare.

Anonim

domnule got , eu am mentionat doar ca nu merge acest canal Paramount Channel , va fi sau nu va fi asta ramane de vazut ,si cu abonamentul la focusat asta vom vedea daca va fi 30 lei sau nu , dar parerea mea e ca sar putea scumpi mai ales daca vor introduce acest canal tv, orcum si comedy central va intra si e normal sa scumpeasca abonamentele .

Anonim

daca seamana cu mgm e super tare , fiecare cei place sa vada la tv, dar mgm e un canal super , daca e la fel Paramount Channel atunci e ok

DTH Fan

@Anonim 24 ianuarie 2014, 16:34
Tu nu vezi in imaginea din articol că Paramount Channel are deja CAID de Focus Sat ? Sau nu stii ce e ăla ? Deja este la Focus Sat. Ca nu il receptioneaza inca abonatii, e altceva, nu a fost activat inca. Dar ca va fi activat in curand la Focus Sat ( desi deja e transmis pentru Focus Sat, cu criptare Conax ), o dovedeste clar CAID-ul folosit, ce apartine de Focus Sat.

gean

Lasă că îi desenez eu:

0xb02 Norwegian Telekom = Focus Sat Conax :)))

Anonim

De ce,asa cum se vede in cadru, subtitrarea nu este in centrul imaginii? Asa se intampla si la Diva si la alte posturi. Este atit de greu tehnic vorbind ????!!!!!!!!

Anonim

Pai nu e greu tehnic, dar trebuie sa o mai si centreze cineva sau sa doreasca asa ceva. Poate nu vor sa fie la centru. Sunt insa unele televiziuni care asa prefera ele să afiseze subtitrarea, aliniata mai la stanga, ca intr-o carte. Am vazut televiziuni care afisau subtitrarea incepand de pe personajul care vorbea.

Anonim

NUUUUU.....Exista televiziuni in special in nordul Europei care tin subtirarea la stanga, asta e adevarat...dar in Romania subtitrarile sunt realizate pentru a fi afisate in centrul imaginii,deci alinearea trebuie sa fie perfecta...asa cum se intampla pe Pro Antena sau HBO...

Anonim

Se asteaptă notificarea CNA-ului.

Anonim

Cand scoate canale fara notificarea CNA, RDS-RCS n-are nici o treaba. (a se vedea cazul canalelor Discovery). Cand baga canale asteapta...notificarea... de fapt asteapta confirmarea ca CNA a primit notificarea. De aia notificarea nu se cheama aprobare. Sau trebuie aprobare?

Anonim

Trebuie notificat si luată la cunostiinta notificarea si abia apoi se poate baga televiziunea la diversi operatori, pentru abonati.

Anonim

introducerea de programe noi la focus vine si scumpirea.Sa apara mai repede DVB-T ,pun o antena si un aparat digital si nu mai platesc nimic

marian

Sper sa intre si la Digi oricum sunt ca pesimist...

Anonim

Buna ziua postul tv Paramount se lanseaza pe data de 14 02 2014 si se pare ca frecventa pentru digi si focus sat este 11,747 ce se stie sigur va aparea prima data la focus sat

Anonim

Deja merge pe frecventa de mai sus ... focussat...conax :)

Anonim

Unde merge ca la mine nu deschide cu rec original !

Anonim

Pai de ce ar merge, e deja 14 februarie 2014 ? Nu intelegeti ca trebuie sa notifice initial CNA-ul ? Si va merge, dar nu mai devreme de 14 februarie 2014. Probabil pana atunci se mai fac teste si mai merge Paramount Channel cateodata la unii.

Anonim

Dupa ce a fost lansat in Ungaria, ieri a fost lansat si in Rusia. Nu stiu ce mai asteapta pentru Romania, cand deja emite cu subtitrare in romaneste pe satelit si cu audio original.

Anonim

Orange tv ce naiba au de gand de nu-l introduc?

Anonim

la digitv a intrat la focusat deocamdata nu

Anonim

focus e coada la toate ,exceptie malaiul

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile