sâmbătă, 11 ianuarie 2014

RCS-RDS a adăugat alte 6 noi canale tv în aplicația Digi Online

După ce acum o săptămână RCS-RDS a adaugat in aplicatia Digi Online noi canale ( detalii aici ), iată că acum a diversificat grila de canale a aplicației Digi Online cu încă 6 televiziuni: National Geographic Wild, Minimax, TVR 2 , Kiss Tv, HIT Music Channel și Paprika Tv.

Dintre canalele din acest moment amintim:  Digisport 1, Digisport 2, Digisport 3, Eurosport 1, Eurosport 2, Digi 24 HD, Digi 24 HD Iași, Digi 24 HD Timișoara, Digi 24 HD Oradea, Digi 24 HD Constanța, National Geographic Channel, History, Travel Channel, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV, 1 Music Channel, TVR 1, B1 Tv, Realitatea tv, România TV, Disney Channel, Disney Junior, National Geographic Wild, Minimax, TVR 2 , Kiss Tv, HIT Music Channel și Paprika Tv.

Aplicatia poate fi descărcată pentru Android de AICI si pentru iOS de AICI. Din păcate aplicatia nu este compatibila cu orice telefon sau tabletă, fiind necesar minim Android 4.0 sau o versiune ulterioară ori iOS 7.0 sau mai versiune mai nouă. Pentru vizionare canale trebuie sa va logati cu contul dvs. de Digi Online, pe care il creați în Digicare. Mai multe detalii AICI.

UPDATE 15 ianuarie 2015: Au fost adaugate încă 3 canale - Detalii AICI.


7 comentarii despre subiectul „RCS-RDS a adăugat alte 6 noi canale tv în aplicația Digi Online”:
cipi

superrr bravo merg ca unse schiba imediat canalul mai ceva ca la tv
asta e viitorul

Anonim

Eu nu inteleg ceva , eu sunt abonat la televiziunea prin satelit si ei au anuntul in contul meu:
"Acest serviciu este disponibil doar pentru abonaţii RCS&RDS la pachetul de televiziune (prin cablu sau satelit) şi internet fix."
sa intelg ca daca vreau acces trebuie sa fiu abonat si la satelit si la internet,deci daca sunt doar la satelit si am netul de la altii, nu merge???

Puteţi activa aplicaţia după ce vă abonaţi la aceste servicii.

Anonim

Trebuie sa fi abonat la internet RCS-RDS si sa o folosesti doar cu internet de la RCS-RDS.

cipi

Trebuie sa ai abonament de televiziune prin cablu si internet
Am un preten care are doar internet fără tv si nu mere
Deci si internet si tv si funcționează perfect

Anonim

Pai anonim de la 12 ianuarie 2014, 12:11 a intrebat daca trebuie sa aiba si internet de la RCS-RDS ca sa functioneze aplicatia. A specificat că deja a inteles ca trebuie sa aibă si abonament la televiziune, nu avea rost sa mai repet.

IOAN IULIAN MITROI

Nu imi place treaba asta cu obligativitatea de a avea internet de la ei ,cred ca era de-ajuns un serviciu di toate nu? aveau numai de castigat,dar ce sai faci?sa va dau un exemplu, stau in italia si vad canalele italiene pe mobil sau pc fara sa am internet de la mediaset.it simplu sau astia vad lucrurile altfel?

Anonim

Eu cred că e pentru protectie: ar baga pe net canalele transmise de RCS, folosind direct fluxurile, cei care au siteuri de televiziune online pirat. Dar asa, daca nu merg decat la RCS-RDS, nu mai sunt tentati. In plus, ar face unul mai multe conturi si pentru prieteni, indiferent de reea, deci ar face la serverele Digi Online consum de resurse suplimentar. Toate acestea ar duce la înrăutățirea redarii fluxurilor cu televiziuni pentru abonatii platitori, si nu cred ca ar conveni celor care platesc abonamente la RCS-RDS cablu si internet.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile