miercuri, 15 ianuarie 2014

SRTV dorește să crească taxa radio-tv

Stelian Tănase ( directorul general interimar al SRTV ) a anunțat că a trimis Ministrului de Finanţe un proiect care vizează creșterea taxei radio-tv. Aceeasi propunere o va transmite săptămâna viitoare si premierului României.

Taxa radio tv actuală este de 4 lei.

Deja Stelian Tănase a purtat discuţii în acest sens cu membrii Comisiei pentru cultură din Senat.

Acesta este nemultumit pe o decizie a Curtii Constitutionale, despre care crede că va reduce cu o treime încasările SRTv din acest an.

“Firmele vor plăti numai pentru un singur abonament, chiar dacă au o mie de televizoare. Aici putem să discutăm o formulă, dacă nu facem un abonament mai consistent, care să cuprindă faptul că are o mie de televizoare şi nu doar un abonament normal, care este preţul a două ţigări”, a mai spus Stelian Tănase, citat de Mediafax.

UPDATE 6 ianuarie 2016: Legea care desființează taxa radio tv a fost promulgată.


Radio-uri poți asculta gratuit și online si cu ajutorul listei de recomandări de pe HD Satelit.


5 comentarii despre subiectul „SRTV dorește să crească taxa radio-tv”:
Anonim

domnul tanase sa faca curatenie la ei pe statu deplata sa reduca cheltuielile inutile care le fac toti smecheri sin sistem sa imbunatateasca serviciile p fraieri care platesc si daca nu reuseste sa faca performanta sa plece acasa si sa nu uite un lcru ca poporul plateste numai dupa cum primeste salar de la statul roman pt ca aproximativ 70% au minim pe economie nu as negociaza leafa ca si el cu statu sau mai bine sear da demisia

Anonim

Nu merita nici 4 lei tvr-ul . Apropo de ce nu transmit meciul lui Bute pt fraierii care platesc degeaba aceasta taxa desi platesc un abonament CA-TV-DTH ?

ROmanul

Taxele radio si tv sunt abuzive. Creaza distorsiune in piata concurentiala a televiziunilor si radiourilor.

Concret statul isi favorizeaza propria firma de tv prin introducerea de taxa pentru ea.
Maine poimaine statul poate face un lant de supermarketuri si va impune tuturor romanilor taxa pentru firma de stat respectiva. Sau poate statul se gandeste sa faca o fabrica de carnati la care sa plateasca toti taxa indiferent daca mananca ori nu acei carnati. Cu siguranta ar putea fi atacata la consiliul concurentei aceasta taxa plus la UE. E o alta forma de ajutor de stat interzis din cate stiu de reglementarile UE. Statul are o firma de tv pe piata care e in pierderi uriase, si pe langa ca ne pune pe toti sa platim la acea firma vazand ca pierderile cresc ne maresc taxa in loc sa umble la capuseli, programe si cheltuieli. Pe cand taxa pe Oltchim ori pe CFR Marfa?

Alta problema: FMI a spus ca firmele de stat pe pierderi sa fie inchise fie vandute ori sa treaca pe manageri privati pentru a le redresa si rentabiliza. Cu TVR nu se intampla nimic din aceste variante.
In loc sa umble la destrabalarea de cheltuieli ce se face la TVR ei se gandesc sa ne mareasca taxa!
Pentru emisiuni mizerii de gasesc bani dar pentru TVR Cultural nu s-au gasit!

Anonim

Buna ziua, subscriu la tot ce a spus (ROmanul) la care adaug parerea mea ca TVR ar trebui desfiintata,Inchisa,etc...atata timp cat merge pe pierderi foarte MARI...!

Getodacian

Noul director al Televiziunii Romane doreste marirea taxei Radio-TV pentru a acoperi gaurile facute de managementul defectuos, cheltuieli exagerate si nejustificate din bani publici .... Daca nu sunteti de acord semnati petitia impotriva acestei taxe;

http://www.petitieonline.com/signatures/abuzul_vanzarii_conditionate_-_taxa_radio-tv_pe_factura_energie/

Semnati si distribuiti mai departe ! SHARE

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile