sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Televizoare și tablete în oferta RCS-RDS ?

RCS-RDS va oferi spre achizitie clienților care doresc să prelungească abonamentul la serviciile RCS-RDS, la alegere, o tabletă sau un televizor LED, ambele cu preturi reduse prin rate subvenționate.

Oferta de fidelizare cu televizoare ar fi valabilă inițial doar în Brașov, dar cea de tableta ar fi activa in intreaga țară.

De ofertă vor beneficia doar clientii carora le-a expirat contractul si doar dacă doresc să îl prelungească cu încă 2 ani si probabil in general doar in situatia in care respectivul abonat decide să facă o cerere de reziliere, iar RCS-RDS doreste să îl păstreze ca abonat, mai ales în condițiile in care clientul locuiește pe o stradă unde există concurență de la alti operatori. Este așadar o ofertă de fidelizare, sau mai exact spus, de retenție.


În ofertă vor exista 4 modele de tablete cu preturi reduse:
- tabletă Allview City+ cu WiFi - Pret 350 lei ( avans 0 lei )
- tabletă Allview AX2 Frenzy cu Wifi+3G cu Diginet mobil standard ( taxa de activare 50 lei ) - Pret 480 lei ( avans 0 lei )
- tabletă Samsung Galaxy Tab 3 cu WiFi - Pret 850 lei ( avans 0 lei )
- tabletă Samsung Galaxy Tab 3 cu WiFi și 3G ( nu există alte informatii de preț)


Rata lunara de plătit pentru tabletă, timp de 24 luni, in functie de serviciile prelungite, va fi de:
- Digi Net+Digi Tv+ Digi Tel sau Digi Mobil = 0 lei pentru tableta de 350 lei, 5 lei pentru tableta de 480 lei si 20 lei pentru tableta de 850 lei
- Digi Tv + Digi Net = 5 lei pentru tableta de 350 lei, 10 lei pentru tableta de 480 lei si 25 lei pentru tableta de 850 lei
- Digi Net sau Digi Tv + Digi Tel sau Digi Mobil = 10 lei pentru tableta de 350 lei, 15 lei pentru tableta de 480 lei, 30 lei pentru tableta de 850 lei


În ofertă va exista si optiunea de a achizitiona unul dintre cele 3 modele de televizoare LED, în locul tabletei:
- televizor LED cu diagonala de 81 cm model 1 ( LG 32LN5400 )- Pret 1100 lei ( avans 100 lei )
- televizor LED cu diagonala de 81 cm model 2 ( Samsung UE32F5000 )- Pret 1350 lei ( avans 150 lei )
- televizor LED cu diagonala de 106 cm ( LG 42LN5400 ) - Pret 1650 lei ( avans 200 lei )

Rata lunara de plătit pentru televizor, timp de 24 luni, in functie de serviciile prelungite, va fi de:
- Digi Net+Digi Tv+ Digi Tel sau Digi Mobil = 30 lei pentru televizor de 1100 lei, 40 lei pentru televizorul de 1350 lei si 50 lei pentru televizorul de 1650 lei
- Digi Tv + Digi Net = 35 lei pentru televizor de 1100 lei, 45 lei pentru televizorul de 1350 lei si 55 lei pentru televizorul de 1650 lei
- Digi Tv + Digi Net sau Digi Tel sau Digi Mobil = 40 lei pentru televizor de 1100 lei, 50 lei pentru televizorul de 1350 lei si 60 lei pentru televizorul de 1650 lei

298 de comentarii despre subiectul „Televizoare și tablete în oferta RCS-RDS ?”

ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
Comentariile 1 – 200 din 298 comentarii   Comentarii mai noi >   Cele mai noi comentarii >>
 1. Deja sunt tablete la unele casieriii RCS din Bucuresti. Daca indepliniti conditiile intrebati la casierie si poate veti avea o surpriza, daca sunteti simpatici :-)

  RăspundețiȘtergere
 2. Vor fi 4 modele de tablete, oferta e disponibila clientilor ce doresc prelungirea ctr.
  De oferta cu tv nu s-a anuntat inca nimic dar exista sanse mari sa se confirme

  RăspundețiȘtergere
 3. Oferta e adevarata, in schimb NU e valabila pentru toti din Brasov. E valabil doar celor din cartierul Racadau si Astra.

  RăspundețiȘtergere
 4. Poti sa spui si din ce zona sunt aceste casierii ???

  RăspundețiȘtergere
 5. Unde mai exact in Bucuresti?

  RăspundețiȘtergere
 6. Catrina Nicolae25 ianuarie, 2014

  Nu o sa va dea nimeni aceste tablete sau televizoare, fiindca au rolul de fidelizare, de tinere in captivitate la operator. Deci tu faci cerere inregistrata ca a trecut termenul de 1 sau 2 ani pentru care ai incheiat contractul si ca vrei sa renunti definitiv la RCS. Atunci, daca ei considera ca esti un client care trebuie pastrat, te suna ei cu vreo cateva zile inainte sa se activeze anularea contractului si iti propun oferta cu tableta ( sau televizorul), daca vrei sa reinoiesti contractul si sa ramai la ei. Oferta nu ti-o da nimeni doar pe motivul că a trecut perioada minima contractuala si vrei tu tableta, ci doar daca vrei sa pleci si ei decid ca merita sa incerce sa te rețină. Sau poate ca nu vor sa te rețina. Si atunci ai facut o incercare esuată si trebuie sa inchei un nou contract la RCS sau cu alta firma. E o ofertă de tip retenție.

  RăspundețiȘtergere
 7. Bai Nenea Nicolae vorbesti numai aiurea sau te oftici ca esti pe la alti operatori?

  RăspundețiȘtergere
 8. Catrina Nicolae25 ianuarie, 2014

  Bine, sa ma anunti cand iti iei tableta sau televizorul si cum ai procedat. Apropo, sunt abonat RCS de 4 ani. De ce m-as oftica ?!

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna seara,doresc sa va spun ca si eu am fost vizitat la domiciliu de un agent de teren,care mi-a propus sa prelungesc abonamentul pe 2 ani,in acest caz as primi o tableta,dar am refuzat oferta!Daca chiar as dori mi-as achizitiona de la un magazin specializat tableta care ma intereseaza,nu un model oferit de RCS-RDS.Mentionez faptul ca sunt abonat RDS-RCS doar pe partea de cablu digital,telefon fix si mobil si ca locuiesc in Brasov-cartierul Astra.Am refuzat oferta acestei companii,deoarece sunt nemultumit de grila tv de cablu digital si din acest motiv intentionez sa ma abonez la o alta companie concurenta dintre ROMTELECOM,FOCUS SAT sau ORANGE TV.

  RăspundețiȘtergere
 10. Si la mine de ce nu vin sa ma intrebe, ca am abonament de 5 ani ! :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In brasov sunt abonamente de 15 ani

   Ștergere
  2. Si in Oradea la fel ce va tot luati atat de Brasov ca doar nu de la voi pornit Digi.Rcs Rds e fostul TVS din Oradea.

   Ștergere
 11. Va multumesc pt aceasta oferta in contrapartida unui net jenant de prost cu multiple intreruperi si a unui pachet tv fara continut. Va laudati cu 1G, pacaliti oamenii. Mai am contract 8 luni cu voi si sa am parte doar de dial-up la net nu ma mai intorc la voi, sunteti lucru slab si sunteti paralel cu tehnica.

  RăspundețiȘtergere
 12. Nu am auzit de asa ceva la RCS. Intreruperi ? Eu am de doi ani cablu si net si nu a picat niciodata netul si televiziunea nu are intreruperi. Stai undeva prin munte unde bate viscolul si rupe fibra ? Si anonim, nu vezi ca asta nu e siteul RDS ? E un site de hobbisti media? Ca altfel nu imi explic de ce vorbesti la persoana a doua, de parca te-ai adresa nouă care comentam pe aici ca unor angajati RCS.

  RăspundețiȘtergere
 13. Eu sunt nemultumit de ce grila oferă de la ROMTELECOM,FOCUS SAT sau ORANGE TV.
  Vrea sa ma mut la RCS, ca altii nu au Digisport 1 si 2 HD si mai ales Digi24 HD, care si mi se pare cel mai impartial canal de stiri, cu stiri mai echilibrate si mai informative, fara senzational violent de 2 bani ca la alte televiziuni. :) Asa, si am vazut la un vecin ca nu pica niciodata televiziunea si netul la erdeesh. Asta daca tot facem reclama la concurență pe un subiect care nu are legatura cu concurenta.
  Oare eu primesc oferta ? :)) Nu, oferta e doar pentru cei cu 2 ani, gata sa le expire contractul si care fac cerere de reziliere sau care fac cerere dupa ce le expira perioada minima contractuala. Nu te intreaba nimeni altfel, pentru ca oricum contractul se prelungeste automat, fara sa iti dea ei oferte cu televizoare sau tablete, pana vrei sa renunti.

  RăspundețiȘtergere
 14. In articol e scris ca oferta e de tip retentie si pot si sa confirm acest lucru. Nici nu cred ca este sau a fost vre-un operator care sa zica ca gata dam tablet/tv tuturor clientilor care si-au deposit perioada contractuala. Oferta este menita sa mai reduca din numarul celor care reziliaza.

  RăspundețiȘtergere
 15. Oferta este intr-adevar de tip retentie, este valabila in Brasov, cartierele Racadau si Astra... probabil din cauza faptului ca in zonele acestea urmeaza sa intre UPC-ul cat de curand... Pana la urma este bine sa fie concurenta... Eu locuiesc in cartierul Racadau si am contract cu ei de cand au intrat pe piata (televiziune si internet - inca mai am modemul WebStar de la ei :) si nu am de gand sa renunt, serviciile sunt mult mai bune decat la ceilalti operatori din zona. Sa nu mai zic ca zilele trecute au tras fibra optica la fiecare etaj in blocurile din cartier... In ceea ce priveste programul de "fidelizare", am ales un TV de 106 (200RON avans + 50 RON lunar pe 24 luni), un LG42LN5400. Pretul mi se pare ok pentru caracteristicile avute si este chiar mai mic decat pretul de piata curent.

  RăspundețiȘtergere
 16. Asa este, am verificat acum cand imi expira contractul si, STUPOARE, este expirat din august 2013. Nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa prelungesc acest contract la finele celor 24 luni - nu este treaba mea sa contabilizez cand s-a implinit termenul contractual si consider ca s-a facut un abuz prin prelungirea automata a acestui contract. Ma duc saptamana viitoare la o caserie a lor sa vad ce si cum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se numeste prelungire tacita. Ar trebui sa scrie in contract.

   Ștergere
 17. Vezi ca scrie undeva prin contract ca se prelungeste de la sine. Ti-ai dat acordul cand l-ai semnat pentru aceasta clauza. Cel putin la mine asa scrie in contract.

  RăspundețiȘtergere
 18. Bai anonim neinformat care ti-a expirat contractul ... NU ti l-a prelingit nimeni ... el merge de la sine. Daca vrei sa renunti la el ... o poti face oricand. Nu ti-a facut nimeni nici un abuz ... creierii tai sunt abuzati de teoria conspiratiei.
  La mine au venit azi cu noua promotie de televizoare si tablete ... si ce sa vezi ? Aveam contractul expirat din 2011 :)))).

  Si da ... in Brasov ( Racadau si Astra) au momentan aceasta oferta, dar mai mult ca sigur se va extinde si in Tractorul

  RăspundețiȘtergere
 19. @Alex, vorbeste frumos. Nu am spus ca mi s-a facut vreun abuz, ci ca a fost contractul prelungit de la sine. Unde am scris eu de abuz ? Contractul s-a prelungit de la sine pe durata NEDETERMINATA, până doresc eu sa renunt ( in orice moment ) la el. Dar s-a prelungit, altfel nu ar fi avut voie sa emita facturi.

  RăspundețiȘtergere
 20. salutare! un aspect care poate sa-l lamureasca cineva care a primit vizita agentilor cu oferta asta: trebuie sa faci vreun abonament nou (adica, spre exemplu, daca am digi mobil gratuit, de cand mi-am pus CATV, ma ''fortzeaza sa trec digimobilul pe vreun abonament? <-- sa mai adune ceva bani), sau sa ''upgradezi vreun tip de abonament (de exemplu, sa-ti pui maxim la cablu, toate posturile, sau fiberlink 2, dacai ai fiberlink 1..). e foarte importanta informatia asta, sa se transeze clar! DOAR cine pune cerere ca vrea sa rezilieze, pot beneficia de aceasta oferta/ DOAR cei care nu detin toate cele 3 servicii (internet+cablu tv+telefon) sunt oarecum ''curtatzi'' sa-si mai faca un abonament?
  Eu de exemplu locuiesc in zona garii (oare cand ajung aici?!) si am, pe acelasi nume, toate 3 serviciile: internet fiberlink 2, cablu full toate posturile (cu hbo/maxpack..), digi mobilul ala gratuit, stickul de net ala de 7,2mbs, 3 CAMuri pt tv. data semnarii cred ca a fost 2010, dar am mai adaugat servicii pe parcurs (cam urile..). stie cineva (poate din interior), eu sunt eligibil?

  ce stiu eu, e ca sunt 3 tablete: 2 allview (una doar wifi + alta wifi si 3g) si un samsung tab 2 (cu wifi. e posibil sa fie si varianta wifi si 3g). la televizoare sunt 2 LGuri (unul de 106cm, altul de 81cm) si un samsung F5000 de 81cm. toate 3 sunt LEDuri, full hd.

  RăspundețiȘtergere
 21. 99% doar cei care depun cerere ca vor sa renunte sau despre care se banuieste ca ar putea pleca la concurenta, daca se afla pe o strada in care a atacat la greu cu oferte concurenta. E o oferta de retenție, de reținere. Sau poate daca ai vreo pilă...

  RăspundețiȘtergere
 22. nu merge cu pile, crede-ma!! cunosc persoane din interior, angajati si nu au niciun ''beneficiu'' (pe vremuri plateau poate mai putin la abonamente..)! angajatii stau la rand ca omul obisnuit si platesc aceleasi servicii!

  RăspundețiȘtergere
 23. Pai am spus cu pile ca posibilitate de 1%. In rest 99% e ce am scris mai sus: cerere de reziliere, dupa expirarea perioadei contractuale si daca pe strada ta exista concurenta puternica de la alt operator. Nu vei primi tableta sau televizorul din oferta daca renunti la unele servicii sau iti adaugi noi pachete sau extraoptiuni ori servicii suplimentare.

  RăspundețiȘtergere
 24. Daca ai vreo pila serioasa ( nu un simplu angajat, ci cineva din conducerea reprezentantei locale - sef, director - unde sunt respectivele oferte), nu cred ca nu se rezolva :))

  RăspundețiȘtergere
 25. Acum cateva ore m-au vizitat doua doamne de la RDS,cu 3 optiuni tableta, televizor sau reducerea abonamentului pentru o anumita perioada. Am ales tableta de la Samsung, in 2 saptamani o am! Ce e amuzant e ca saptamana trecuta au fost de la UPC cu oferta de televizoare daca ma mut la ei. Seara placuta!

  RăspundețiȘtergere
 26. daca mai primeste cineva ''vizite'' din partea agentilor, poate isi noteaza putin MODELELE exacte de tablete si tv uri. si poate aflati cand se extinde zona, sau raman doar pe steagu si racadau

  RăspundețiȘtergere
 27. este valabil si in judetul salaj

  RăspundețiȘtergere
 28. Allview City+ una din talete si Samsung Galaxy Tab 3 cea dea doua(din cele pe care le stiu).
  La tv LG 42LN5400, LG 32LN5400 si Samsung UE32F5000.

  RăspundețiȘtergere
 29. Deci daca vreau sa profit de oferta pot sa joc un pic la cacealma si sa sun ca vreau sa renunt la serviciile oferite de ei ?

  RăspundețiȘtergere
 30. Nu merge cu sunatul si deci nici cu cacealmaua. Trebuie sa faci cerere inregistrata si abia apoi decid ei daca pastreaza ori nu ca si client. Iar daca decid sa nu iti faca oferta, te deconecteaza. :)

  RăspundețiȘtergere
 31. Salutari!! Sunt din Brasov Racadau au fost si la mine desi le-am inchis usa prima data si am spus ca nu vin la mine la usa pana nu suna inainte (pri doi au zis ca oferta este ca platesc -50% timp de 4 luni)... Au revenit in cam 2 zile alti desi nici astia nu au sunat inainte...(eu intre timp am sunat la rds deranjamente si am zis ca cine vine de la ei am telefoane destule si sa anunte) astia din urma au venit cu oferta sa trec al abonament maxim cu inca 10 ron in plus, cu cele 3 tablete si cele 3 televizoare led.. am ales un televizor modelul 1 de 32 inchi de la LG spuneau ca apare modelul mai clar pe net dar eu nu il vad..(daca stie cineva unde sunt prezentate) se plateste cand ajunge 100 ron avans si 40 ron in factura timp de 2 ani (la abonamentul are il am eu de internet cablu+ telefon+stick+2 cartele telefon mobil)
  Acum sper sa nu vina cum a venit si wirlesul luat de la ei dupa 3 luni de asteptare..
  Pretul ajunge din cate imi dau seama fix cat este in un magazin deci cine are bani in mana nu trebuie sa stea dupa oferta lor... ca asta e doar sa se asigure ca mai ramai 2 ani la ei... Oricum eu eram multumit de ei pana au mai bagat 2 abonamente mai mari la internet cablu... acum cum nu mai am abonament maxim :))) a inceput sa mearga mai rau decat mergea inainte cu acelas abonament dar atunci fiind maxim..
  Cine stie modelul de tv led LG 32 inchi de la rds sa imi scrie si mie. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 32. M-AI MAI AJUTAT, SI DE FIECARE DATA INFORMATIILE TALE AU FOST CORECTE, ASA CA APELEZ DIN NOU LA AJUTORUL TAU. AM CUMPARAT UN TELEFON ALVIEW P5 QUAD, CU ABONAMENT COSMOTE, IAR A DOUA CARTELA AM INTRODUS CEA DE LA DIGI, INSA ASTA NU ARE SEMNAL, CE AS PUTEA FACE?

  RăspundețiȘtergere
 33. Ai incercat sa inversezi intre ele cartele din acest telefon ( cea de la Cosmote sa o pui in locul celei de la Digi si invers)? De asemenea, ai verificat pe alt telefon daca in zona respectiva ai semnal de la Digi, cu cartela respectiva ? Eu de exemplu la mine in zona nu am deloc semnal pe Digi Mobil.

  RăspundețiȘtergere
 34. AM INCERCAT, AM INLOCUIT CARTELELE, SI AM SI SEMNAL

  RăspundețiȘtergere
 35. MERSI, AM GASIT, NU ERA ACTIVAT 3G, O ZI BUNA

  RăspundețiȘtergere
 36. Ionica Covaci
  LG32LN5400 http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9158630.htm
  Samsung UE32F5000 http://www.samsung.com/ro/consumer/tv-audio-video/televisions/led-tv/UE32F5000AWXBT-gallery

  RăspundețiȘtergere
 37. " Oferta e adevarata, in schimb NU e valabila pentru toti din Brasov. E valabil doar celor din cartierul Racadau si Astra "

  Este valabil si pt. cartierul Noua , azi am fost contactat .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La mine pe usa a fost un bilet cu numarul de telefon pe Nume Alexandru imi poti da numarul sau cineva ca am pierdut foaia

   Ștergere
 38. Au venit si la mine cu ofertele pentru prelungirea abonamentului. Nu aveam de gand sa plec de la ei sa am alte batai de cap cu alti operatori de cablu/telefonie/internet... Dar incep sa regret ca am facut acest pas. Cand au venit la mine acasa si am semnat contractul, mi-au spus ca in max o sapt. ma vor chema pentru a-mi ridica tableta pentru care am optat (Samsung). A doua zi am sunat la ei de am comandat si 2 SmartCam-uri, pentru care mi-au spus ca in max 2 zile lucratoare voi primi raspuns cand voi putea merge sa ridic aceste dispozitive... Am sunat deja de 2 ori si am primit acelasi raspuns, standard presupun ca este. "In cel mai scurt timp posibil veti fi contactat pentru a putea merge sa va ridicati comenzile; Veti primi un mesaj text.".
  Numai bla-bla-uri si minciuni. Cine stie cand voi primi tableta si cele 2 SmartCam-uri...
  Probabil tableta o voi primi cand o sa valoreze 50% din pretul ei de acum...:)))) dar daca reziliezi contractul mai repede de termen, te pun sa platesti tableta la pretul ei intreg... :))) foarte tare!!!

  RăspundețiȘtergere
 39. Oferta este valabila pentru toti abonatii RDS,dar se incepe perierea zonelor de catre agentii RDS intr-o anumita ordine. Eu personal am prelungit abonamentul si,teoretic,saptamana viitoare trebuie sa-mi ridic tableta.
  Tablete disponibile sunt Samsung Tab3 WiFi,Allview Ax2 Frenzy 3G,Allview City WiFi.

  RăspundețiȘtergere
 40. imi pare rau dar trebuie sa spunem adevarul.in data de 5 feruarie 2013 orele 20:00 suna la usa o agenta RDS-RCS intreaba de numele meu raspund Domnisoara Agenta spune asa ca este fin partea RDS-RCS si vrea sa rasplatesca fidelitate in regula facem formalitatile....ieri primes mesaj de la RDS-RCS sa ma duc sa ridic pentru ce am optat merg la caseria din Vacaresti acolo ups ca eu nu pot sa beneficiez de acesta fidelitate ca trebuie sa platesc in avans si luna Februarie si ca eu nu beneficiez de acesta fidelitate in conditile care eu platesc luna de luna 1 Abonament Cablu 40 ron + 1 Abonament Digi Satelit 47 RON + 1 Abonament Stick mobil 15 lei cam ce suma trebuie sa platesc sa fiu client fidel totusi suma 102 lunar eu zik ca este o suma .....

  RăspundețiȘtergere
 41. Poti sa fii multumit ca in 2-3 zile lucratoare ai primit sms de la ei ca te poti duce sa-ti ridici tableta... la mine, maine se fac 2 saptamani si nu am primit niciun semn de la ei...
  NESERIOSI !!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 42. mie imi vine tableta de la rds in 3 zile.

  RăspundețiȘtergere
 43. Astazi la Campia-Turzii au fost tablete 3G pentru oricine a dorit sa isi prelungeasca abonamentul cu 2 ani.Am ridicat-o pe loc . Pentru tablete wi-fi se faceau cimenzi.

  RăspundețiȘtergere
 44. Pe mine m-au anuntat ca incepand de la 1 martie imi da tableta... Deci depinde de zona, operatori, agentii de teren, etc... Eu nu am vrut sa inchid abonamentul, am peste 5 ani de fidelitate la ei si fara restante si de aceea au vrut sa ma "rasplateasca" si mi-au oferit oferta asta. Si este valabila oferta si in alte orase, nu doar in Brasov.

  RăspundețiȘtergere
 45. Salut,sunt din Bucuresti.vineri a primit un vecin o tableta.din nefericire era defecta.....:))

  RăspundețiȘtergere
 46. Si eu tot din Bucuresti sunt si tot vineri am primit tableta. Din fericire a mea nu e defecta. :))

  RăspundețiȘtergere
 47. Explicatia agentului de teren (in Iasi) pentru campania initiata de Rds-Rcs a fost ca operatorul intentioneaza sa inlocuiasca infrastructura cu fibra optica performanta si vrea sa isi protejeze investitia prin pastrarea clientilor iesiti de sub perioada contractuala/racolarea din alte retele. E drept ca si UPC ne-a dat tarcoale in acest nterval insistand ca are o oferta peste pachetul operatorului actual.

  RăspundețiȘtergere
 48. Daca sunt din Tg Mures din cartierul Mureseni si vreau sa ma duc sami prelingesc contractul am sansa sa iau tableta Samsung Tab 3 ( sunt de cv ani la RDS)

  RăspundețiȘtergere
 49. Nu conteaza vechimea, este o oferta de retentie: doar daca renunti la contract ( cu cerere inregistrata ) si e concurenta mare pe strada ta, din partea unui alt operator puternic, ai sansa sa te sune ei sa iti ofere vreo tableta. Altfel iti dau flit, ca stiu ca tot la ei revii :)))

  RăspundețiȘtergere
 50. Rocs...intr-adevar in Iasi se intra cu fibra
  Nu pot confirma in alte orase cum este dar in Bacau tableta se da numai in cazul in care nu au alte argumente cu care sa retina clientul. Si alt argument ar fi ca tb sa ai cel putin 2 servicii de la ei daca nu chiar toate (telefon fix / telefon mobil / internet fix / internet mobil / tv)

  RăspundețiȘtergere
 51. Salut
  Stie cineva numarul lor de contact? As dori sa i sun pt televizor...

  RăspundețiȘtergere
 52. Ai aici toate numerele de contact la toti operatorii, inclusiv RCS-RDS:

  http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/08/deranjamente-si-informatii-romtelecom.html

  RăspundețiȘtergere
 53. cum să cauţi mă, nr de contact rds aici, cum? câţi ani ai? ai încercat pe site-ul lor? O SĂ RĂMÂI SURPRINS! fantastic...

  RăspundețiȘtergere
 54. Suport tehnic telefonic pentru serviciile Bucuresti Alte localitati
  Televiziune prin cablu Digi TV 031.400.4401 03xx.400.401¹
  Internet Digi Net 031.400.4401 03xx.400.401¹
  Telefonie Digi Tel 031.400.4401 03xx.400.401¹
  Telefonie Digi Mobil 031.400.7777 - de pe fix
  *777 - de pe mobil 031.400.7777 - de pe fix
  *777 - de pe mobil
  Televiziune prin satelit Digi TV 031.400.4000 031.400.4000
  Suport tehnic e-mail pentru toate serviciile clienti@rcs-rds.ro clienti@rcs-rds.ro

  RăspundețiȘtergere
 55. Am dori sa stiu, ce model este de samsung tab 3 (de 7, 8,10)
  Va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 56. Mno. Frumos, numai in anumite zone... oricum ar veni cam 100-200 ron in minus fata de cat costa TV'ul pe piata, dar e ceva daca nu poti da toti banii odata.
  Eu am 2 abonamente, unul pe ploiesti si unul in Brasov - Tractoru, si nu sunt eligibil cu niciunul.

  RăspundețiȘtergere
 57. am un abonament business de aproape 500 de ron pe luna,am fost pacalit ca o sa am fibra optica si 100 de mega garantat si nu am nimic internetu este prin cablu vechi si viteza este proasta, numai minciuni.singura posibilitate este sa merg la opc pentru ca de 3 luni sunt pacalit intruna

  RăspundețiȘtergere
 58. doru, conform legii, conflictele dintre persoanele juridice se reclama in instanta nu la OPC

  RăspundețiȘtergere
 59. frate ce au aia din ASTRA SI RACADAU.......DE AU PRIORITATE LA TABLETE SI TV.....NOI RESTUL NU PLATIM ACELEAS PROGRAME ..ESTE DISCRIMINARE PE FATA......NASPA....

  RăspundețiȘtergere
 60. Ce model model de galaxy tab 3 se ofera ( 7 8 sau 10)?

  RăspundețiȘtergere
 61. Tableta Samsung este de 7'' model Galaxy Tab 3 lite SM-T110. Asta este tableta ce am ridicat-o eu.
  Am inteles ca primii care si-au ridicat tabletele Samsung, au ridicat modelul SM-T210 (cea cu camera de 3.2 MP) si avea si camera frontala. (cred ca doar asta este diferenta dintre cele 2 tablete, T110-le avand doar camera din spate de 2 MP).

  RăspundețiȘtergere
 62. Da, prelungire tacita. dar prelungirea tacita SE FACE PE DURATA NEDETERMINATĂ.
  Adica se prelungeste tacit pana am chef sa renunt, fara sa fiu obligt sa platesc nu stiu ce sume de bani la ruperea contractului.
  Prelungirea tacita NU SE FACE PE DURATĂ DETERMINATA, de exemplu 1 SAU 2 ANI, ci doar pana renunt eu la contract.

  RăspundețiȘtergere
 63. "Prelungirea tacita NU SE FACE PE DURATĂ DETERMINATA, de exemplu 1 SAU 2 ANI, ci doar pana renunt eu la contract."
  Tu sau ei! Oricare dintre parti are dreptul sa rezilieze oricand contractul prin manifestare unilaterala de vointa!

  RăspundețiȘtergere
 64. eu ce pot zice acum 2 zile au venit astept miau zis 5 10 zile

  RăspundețiȘtergere
 65. oferta este valabila si in iasi!

  RăspundețiȘtergere
 66. Tableta samsung tab 3 o primiti pe loc sau dureaza cateva zile?

  RăspundețiȘtergere
 67. Salut. Sunt din Braila si oferta cu tabletele e adevarata. Am fost la ei la sediu, am facut formalitatile si am plecat cu tableta. Am luat un Allview cu 3G. Per total sunt multumit de serviciile lor.
  P.S. Oameni buni, voi n-ati invatat un lucru esential. Daca voi nu-i intrebati ce va intereseaza, si ma refer la orice prestator de servicii, in Romania si nu numai, nu vi se va explica niciodata absolut tot pentru ca asta e situatia peste tot.

  RăspundețiȘtergere
 68. Allview se poate folosi cu stick de net? vreu s-o utilizez intr-o zona unde nu este net

  RăspundețiȘtergere
 69. am fost si eu astazi in Sibiu, nu era pe stoc dar am facut cerere de rezervare si cand ajunge ma suna sa o iau, galaxy tab 3 cu wifi, plateste 20 ron in plus la abonament, merita tinand cont ca tableta asta costa 700-800 ron in magazin si daca o iei in rate din magazin te duce peste 1000 ron adica mai bine decat dublu.

  RăspundețiȘtergere
 70. A primit cineva televizor sau numai tablete?Eu am optat pentru televizor si nu am primt nici un raspuns de la ei.Daca este careva care a primit va rog sa imi dati un raspuns(sunt din Brasov)

  RăspundețiȘtergere
 71. Sunt curios, am cerut rezilierea contractului cu o telenie mobila, au vrut sa-mi faca oferta de tableta si internet mobil la … 14 EURO fara TVA! Am refuzat si le-am mentionat oferta RDS, in asa fel le-am inchis gura.
  Mai ales ca din 1 aprilie RDS va fi si pe 900 MHz,se spune ca va avea acoperire de 75%!

  RăspundețiȘtergere
 72. Scuzati geselile, am scris de pe telefonul mobil. Eu nu sunt pretenţios, mă mulţumesc şi cu tabletă Allview AX2 Frenzy cu Wifi+3G.

  RăspundețiȘtergere
 73. a ridicat cineva tv sau tableata?

  RăspundețiȘtergere
 74. Trebuie sa va spun fratii mei,ca am deja din anul 2008 internet,telefon si TV de la RDS&RCS si nu am ce reprosa la viteza netului,telefonul intradevar nu folosim,dar televiziunea prin satelit e chiar naspa ce sa zic,in schimb televiziunea prin analog,cu decodorul de la ei,este chiar buna,are canale multe,unele HD,desi acelea nu merg din cauza abonamentului,in schimb care merg nu am ce spune .

  RăspundețiȘtergere
 75. Stie cineva care sunt cartierele din iasi unde se ofera astea?

  RăspundețiȘtergere
 76. am vazut ca tablete s-au ridicat de la ei,a ridicat cineva vreun televizor ?

  RăspundețiȘtergere
 77. Buna ziua,

  Locuiesc in Zarnesti si doresc sa stiu daca si cei din Zarnesti beneficiaza de acest pachet promotional

  RăspundețiȘtergere
 78. sunt din iasi si azi am primit mesaj de rds pentru tv mi-au dat un nr de livrare si zic ei k revin in 2 zile cu un alt mesaj care de unde pot sa il ridic tv-ul:):):):):) toata treaba a durat 4 zile pana a venit mesajul si 2 zile pana il ridic deci cam o saptamana dureaza tot tacamul :):):) rabdare :D:D:D:D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da dar eu astept tableta de la rds. Amacus 3 saptamani. Am primit sms de la iei si spun ca nu au in stoc. Oare no fi teapa?

   Ștergere
 79. ,,
  alice
  23 februarie 2014, 22:23

  Allview se poate folosi cu stick de net? vreu s-o utilizez intr-o zona unde nu este net ,,

  Varianta cu 3G, Allview AX2 Frenzy, are slot pentru introducerea cartelei SIM, se poate folosii si cartela din stick pentru a fi accesat net-ul

  RăspundețiȘtergere
 80. potrivit punctului 2 alineat 2 din actul aditional de fidelizare trebuia sa primim in termen de 30 de zile pe baza unui proces verbal pachetul 1 cu tableta.a trecut si a doua luna si cei de la rds brasov ma mint in continuare cu nerusinare ca imi vor trimite un sms cu data in care trebuie sa ma duc dupa tableta. am facut si o reclamatie la ei pe teme asta,si stupoare dupa 2 luni actul aditional nici macar nu este in baza de date al lor
  am fost in audienta dar nu mi-au rezolvat nici asa sesizarea. E O MARE PACALEALA NU SEMNATI NICI UN FEL DE FITUICA CU ASTIA

  RăspundețiȘtergere
 81. noutati in legatura cu oferta? ce tableta samsung au acum? t110 sau 210? sau e alt model samsung? in brasov s au extins zonele sau urmeaza? daca da, cand si ce zome?sau tot astra racadau si noua?

  RăspundețiȘtergere
 82. Escrocherie la drumul mare! Am semnat actul aditional acum o luna dupa ce un agent de teren a venit si mi-a prezentat oferta. Am intrebat de mai multe ori daca pot alege sa nu semnez acest act si mi s-a raspuns ca daca nu optez pentru aceasta optiune mi se va rezilia contractul. Preferam sa imi pastrez abonamentul vechi, dar tinand cont ca mi s-a spus ca mi se va rezilia contractul am semnat si am ales optiunea pentru tableta gratis. Mi s-a spus ca voi plati mentenanta 5 lei incepand cu data de 1 a lunii urmatoare, adica februarie. Astazi mi s-a emis factura si am fost neplacut surprinsa sa aflu ca mi s-au adaugat abonamente in plus la serviciile de telefonie peste acea suma de mentenanta de 5 lei. Cand am sunat la Relatii cu Clientii si i-am relatat domnisoarei problema mea mi s-a spus ca de fapt eu am acum abonament marit cu vreo 20 de lei. Sincer, nu dau importanta acestei sume de bani, dar propaganda mincinoasa si faptul ca am fost furata atat de vizibil, nu numai eu,cat si ceilalti abonati este scandalos! In plus in actul aditional scria ca tableta va veni in 30 de zile si nici pana in ziua de azi nu am vazut-o(a trecut cam o luna jumatate), dupa ce am facut multiple sesizari la care nu am primit nici un raspuns concret.

  RăspundețiȘtergere
 83. Sa fiti atent ce tableta va da. Ca cineva ii dadea alta tableta in loc de cea ce a comandat.

  RăspundețiȘtergere
 84. in iasi , reinoire 2 ani internet si cablu , glaxy tab 3 cu 3g si micro sim cu net la 25 ron pe luna .

  RăspundețiȘtergere
 85. Eu stau in Berceni, iar zilele trecute m-a vizitat si pe mine un agent de teren de la RDS prezentandu-mi orferta cu tableta (si mai multe, dar tableta m-a interesat). Faza e ca iesem din perioada contractuala si puteam sa inchid oricand abonementul, de aceea cred ca au venit. Am acceptat pt doar 5 lei o tableta foarte buna deoarce oricum nu aveam de gand sa renunt la RDS. Este o companie buna si nu prea m-a dezamagit pana acum, plus de asta acum ceva timp mi-au oferit gratuit acel stic cu internet nelimitat, iar pe atunci sa ai net nelimitat pe laptop cand nu esti acasa era ceva...

  RăspundețiȘtergere
 86. Am abonament de voce, date si cablu la RCS-RDS din 2003-2004!
  Am cerut reziliere servicii ca sunt de proasta calitate. Mi s-a multumit pentru colaborare si in cateva zile, trei, contractul e reziliat. In Bucuresti, la bloc, sector 3.
  Nici gand de oferta de retentie! Vise cu tablete si tv-uri :P Sau o fi oferta pentru rudele si prietenii unor angajati la RCS-RDS !

  RăspundețiȘtergere
 87. Nu stiu de voi, dar in Iasi, am fost vizitat de un agent RDS la domiciliu. Nu eram acasa, era sora-mea, asa ca a lasat omul o carte de vizita si l-am sunat a doua zi. Tin sa mentionez ca nu eram pe punctul de a-mi expira contractul. A venit omul, i-am spus ca ma intereseaza oferta de prelungire pe 2 ani cu posibilitatea de achizitionare a unui televizor, omul mi-a prezentat toata oferta. Dupa care am facut toata hartogaraia, urmeaza sa primesc televizorul in aproximativ 10 zile lucratoare. (au mai ramas cam 7, contractul l-am prelungit marti) Nu stiu ce experienta aveti cu RDS, nu vreau sa generalizez, dar personal sunt foarte multuim. Netul pica foarte rar, cablul mai deloc. Si de cate ori am apelat la serviciile lor au fost prompti si m-au rezolvat rapid. Asa ca nu am nici un motiv sa nu raman in continuare la ei.

  RăspundețiȘtergere
 88. @Anonim 2 martie 2014, 12:52, nu e pentru toata lumea, ci doar pentru cine considera ei si doar daca locuiesti pe o strada in care se simt amenintati de concurenta in oferta. Probabil in cazul tau s-a considerat ca nu gasesti o oferta mai buna la altii pe strada ta si nu le-a pasat, gândindu-se ca tot la ei te intorci.

  RăspundețiȘtergere
 89. eu aunt din cluj si am fost la un punct rds sa prelungesc contractul si vroiam sa iau un televizor. surpriza !!! domnisoara draguta de acolo mi-a zis ca la prelungire de contract poate sa imi dea 4 luni -50% la abonament si ca tabletele si tv-urile se dau doar la noii clienti(noile contracte) care nu au mai fost abonati pana acum.sunt curioasa a mai patit cineva asa?

  RăspundețiȘtergere
 90. Anonim
  26 februarie 2014, 21:42--rabdare?

  Eu am primit acelasi mesaj cu nr de comanda si aceleasi 2 zile in data de 13.02.2014 . Au trecut mai bine de 2 saptamani de atunci si cand sun la relatii cu clientii imi spun asa:
  -stocul este indisponibil
  -daca nu primesc echipamentul in termen de 30 de zile (articolul 1 din contractul aditional) pot sa renunt la el.

  RăspundețiȘtergere
 91. la fel si mie in Cluj la un birou rds cand am intrebat daca primesc tableta daca imi prelungesc contractul am primit raspuns ca doar pt contracte noi e valabila oferta iar cand am zis ca daca nu primesc si eu tableta ca si altii atunci reziliez contractul d-ra de la birou mi-a spus ca a scris un e-mail la sediul central rds cu solicitarea mea si a spus ca imi comunica raspunsul insa au trecut 4 zile si nu am primit nici un raspuns, mai stau cateva zile si merg sa reziliez contractul ... pare rasism discriminarea pe zone :-)

  RăspundețiȘtergere
 92. Este cineva pe aici care a luat pe bune Tv sau tableta?

  RăspundețiȘtergere
 93. Au garantie aceste produse?

  RăspundețiȘtergere
 94. Pai au si garantie si au fost si rediciate de mai multe persoane, inclusiv de mine si de altii care au comentat deja asta, mai sus la comentarii.

  RăspundețiȘtergere
 95. Cine este din Iasi. A luat cineva tableta SAMSUNG ?. LA CAT TIMP LA PRIMIT DUPA CE A SENNAT CONTRACTUL

  RăspundețiȘtergere
 96. in judetul gorj turn au fost date tablete sau doar vrajeala ????????

  RăspundețiȘtergere
 97. Dupa cat timp livreaza tabletele?

  RăspundețiȘtergere
 98. Între 7 zile si 7 luni :))) Normal in maxim 30 zile, dar altii asteapta de mai mutl timp...

  RăspundețiȘtergere
 99. Sunt din Iasi, am luat si eu tableta Samsugn Wi-Fi cu 3G, mi s-a spus ca este de 10 inch...daca nu este de 10 inch, pot renunta la ea si anularea actului aditional?

  RăspundețiȘtergere
 100. aha adica ai de primit ast mult si bine,eu primesc la 2 -3 zile mesaj ca nu avem in stoc si revenim peste 5 zile pe cand aia la usa m-ia zis ca e plin depozitu si in cateva zile imid atableta moca incep sa ma plictisesc de mesajele lor si cred ca ori nu fac fata baietii ori e teapa!! mai ast o sapt dupa acre ii bombardez pe aia de la protectia consumatorilor si reziliez si contractul nu ca nu ar avea servicii bune ci pt ca sunt niste marletzi care unmbla cu minciuni din astea obosite ;)

  RăspundețiȘtergere
 101. Ce dimensiune are tableta Samsung Tab 3 cu Wi Fi : 10 , 8 , 7 inci?

  RăspundețiȘtergere
 102. este varianta de 7 inch. intrebarea e alta, daca ne poate lamuri cineva. tab 3-ul de 7'' vine in 2 modele smt110 - care are camera de 2mp si smt210 cu cam de 3mp. Am inteles ca la inceput s-a dat varianta smt210, dupa care dadeau doar 110-le.
  Poate cineva sa confirme, cineva care si-a luat recent tableta asta de la ei, ce varianta e?
  Si pentru Brasov, cand se extind si in celelalte cartiere??

  RăspundețiȘtergere
 103. am auzit de la prieteni tot din cluj ca si mine ca au mers la ei acasa angajatii rds cu tablete si televizoare pt prelungire de contract si au zis ca e pt clientii fideli.
  am sunat si eu la relatii clienti sa vad ce inseamna client fidel(eu gandinduma ca de vreo 5 ani suntem abonati la ei si platim vreo 80 de lei pe luna si am crezut ca intram in categorie), dupa ce la ghiseul rds mi-au oferit doar reducere la abonament pt prelungire, si nu au stiut ce sa imi zica la tel doar ca o sa fim sunati sau cautati acasa daca suntem clienti fideli.
  si am intrebat daca maine ma duc sa reziliez contractul ce se intampla si mi-a raspuns ca ramane la latitudinea mea.
  adevarul este ca mie mi-a expirat contractul cu ei de vreo 3 ani si poate ei urmaresc sa prelungeasca cu cei care sunt pe cale sa le expire contractul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mergeti si cereti tableta se dau la toata lumea si daca esti abonat vechi.Si UPC are tablete.

   Ștergere
 104. este cineva pe aici care a primit tableta deja? imi poate spune in cat timp a primit tableta?

  RăspundețiȘtergere
 105. Citeste comentariile de mai sus . Sunt uni care spun ca au primit-o.

  RăspundețiȘtergere
 106. eu am intrebat in cat timp au primit-o

  RăspundețiȘtergere
 107. Ai intrebat "este cineva pe aici care a primit tableta deja?" ( se poate citi in mesajul anterior intrebarea ta ) si ti-am raspuns la acesta intrebare.
  A doua intrebare ( ca de fapt sunt doua ) are raspunsul: cel mai rapid pe loc, cel mai mult in 30 zile, depinde de noroc. Asta conform contractului, ca alti au peste o lună si nu au primit-o.
  Eu am primit tableta in 12 zile,

  RăspundețiȘtergere
 108. hai sa fim seriosi..sunt 100 de comentarii, te mai uiti si pe displayul unui telefon..ti-ai bulit ochii. omul a intrebat frumos, decat 10 fraze inutile de ''mustrare'', mai bine raspunsul in 4 cuvinte si gata.
  btw, am aflat azi ca la brasov cel putin, tableta samsung care se da este varianta mai ''slaba'', adica smt110 (la inceput s-au dat samsung galaxy tab 3 de 7'' versiunea smt 210, iar acum se da samsung galaxy tab 3 de 7'' versiiunea smt110). eu cunosc o singura diferenta intre cele 2 variante, camera din spate: smt110 are camera 2mp si smt210 are camera de 3,2mp. E cam tot aia.. Daca stie cineva alte diferente intre ele, sa scrie aici.
  Am mai aflat ca incepand cu data de 1 aprilie 2014, cei care au telefon fix/mobil gratuit (obtinut la semnarea contractului de CATV), vor fi ''fortati'' sa treaca ori fixul ori mobilul, pe abonament. cel mai mic e de 2 euro. cui nu-i convine, rezileaza, sau vor baga pe gat treaba cu ''fidelizarea''... tabletele, televizoarele de mai sus.
  Ce nu m-a putut lamuri nimeni, daca atunci cand te cauta agentii si-ti alegi sa zicem un televizor, mai poti lua si o tableta, de exemplu?

  RăspundețiȘtergere
 109. Pe telefon siteul asta apare cu alt template, un template simplu, de telefon mobil, iar comentariile se vad cu text mare, nu cum se vede pe pc, deci nu ai cum sa iti bulesti ochii.

  Legat de intrebarea ta, raspunsul e ca nu poti sa iei si televizor si tableta, ci doar una dintre ele: ori tableta, ori televizor.

  RăspundețiȘtergere
 110. gresesti..apar al fel afisate, cel putin comentariile. una e sa derulezi o pagina cu scroll ul mouseului pe un ecran de ..sa zicem minim13'' (luam un laptop) si alta e sa dai cu degetu-n displayul unui telefon, sa zicem de 5''
  (personal, folosesc un led de 24'' la pc, iar telefonul e un samsug s4. si navigatul pe telefon e doar..mai practic atunci cand iti lipseste pc/laptop)

  RăspundețiȘtergere
 111. Administrator06 martie, 2014

  Salutări. Întradevăr, există template mobil la HD Satelit. Poate, întradevăr, depinde de rezoluția dispozitivelor mobile activarea lui:

  http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/01/televizoare-si-tablete-in-oferta-rcs-rds.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
 112. ai primit tableta in 12 zile lucratoare sau calendaristice?

  RăspundețiȘtergere
 113. Zile calendaristice.

  RăspundețiȘtergere
 114. Ei fac contract sau ceva? Ca eu am fost la ei si am ales una dintre oferte la tableta si dupa am primit mesaj ca nu au pe stoc si revin in 5 zile pentru confirmare? Ce urmeaza dupa asta, sa semnez un contract sau ce sau ma suna ei cand sa merg sa iau tableta? Imi poate exlica cineva mai explicit ca nu prea inteleg cum te anunta s-o iei sau chestii de genul :D

  RăspundețiȘtergere
 115. Si eu am primit mesaj dinacela ca revin ei dupa 5 zile cu confirmarea. ce se intampla dupa 5 zile, revin cu un alt mesaj sau cum?

  RăspundețiȘtergere
 116. Astazi am fost vizitat de un agent de la rds si am optat pt un led tv de 106 cm. Nu este vrajeala, ieri am fost la casierie sa platesc factura si am vazut cum se ridicau tablete si tv uri. Este adevarat ca doamnele de la casierie nu spun nimic de oferte. Sunt din Bucuresti sector 4

  RăspundețiȘtergere
 117. Am vb si eu cu un prieten care lucreaza la rds. Oferta de prelungire o fac doar pe teren, se face doar in zonele unde isi extinde upc reteaua si au fibra cei de la rds. Se face si in functie de abonementul pe care il ai, daca ai minim 3 service de la ei.

  RăspundețiȘtergere
 118. eu sunt din cj si am primit tableta pe loc , e drept dupa ce am vrajit putin o blonda de la birou contracte de la rds , initial si mie mi-a spus ca pt prelungire contract pot primi doar reducere abonament dar m-am ales pana la urma cu o tableta 3G ... cu o saptamana mai devreme era o alta blonda la acelasi birou dar care nu merita vrajita asa ca atunci am primit doar promisiunea ca ma va suna in legatura cu tableta .... cum nu a sunat am mers din nou si cum noua blonda era ok am incercat altfel :-)

  RăspundețiȘtergere
 119. A primit cineva pana acum televizorul? Trebuie sa menționez ca sunt din București.

  RăspundețiȘtergere
 120. e trist ca trebuie sa astepti atat de mult pentru o amarata de tableta , si ca in orice institutie din romania..daca nu ai pile la casierie stai la coada la tablete..posibil sa stai mult si bine

  RăspundețiȘtergere
 121. Fratilor si eu am ales varianta 1 adica tableta allview city+ e gratuita numai daca iti reinoiesti contractul. Dar se pare ca o sa am de asteptat pana o primesc.Deja e a 3-a saptamana de cand primesc sms.cam din 5 in 5 zile ca o sa ma anunte ei cand si cum am sa o primesc.Eu am facut o plangere la ei.Daca in 30 de zile nu rezolva problema voi face plangere la OPC si voi rezilia contractul.

  RăspundețiȘtergere
 122. Sunt din Brasov. In data de 21 mama a fost vizitata de o agenta care a mintito cu cea mai mare nerusinare! Nici pana in ziua de azi nu am primit tableta, ne duc cu vorba. Problema e ca a mintit si a asigurat-o de vreo 3-4 ori ca nu se va modifica mimic fata de vechiul abonament in care aveam incluse 5 ore pt romtelecom si 30 pt RDS+digimobil, pe care le puteam utiliza atat de pe fix cata si de pe digi mobil... ca ce e trecut pe contract e acelasi lucru.. dar acolo NU scrie cate minute va mai avea si nici ce inseaman... si a tot asigurat-o ca e acelesi lucru, ca vai e un cadou de fidelizare... Eu am intuit ca nu-i a buna si iata ca... ieri, dupa mai bine de 2 luni de asteptare a tabletel si a telefonuluisa ma duc s-o ridic.. am primit inschimb factura rds pe martie... si..supriza ... Au SCHIMBAT complet abonamentul... au introdus TAXA DE 1,24 euro pt fix si 1 euro pt digi mobil... si ZEROOOOOOO minute de pe digi... orice apel catre orice retea inclusiv rds si mobilul lro se taxeaza cu 5EUROCENTI/minut!!!! iar la fix doar pr RDS si Digimobil mai este gratuitata... pt Romtelecom este 1,24eurocent// minut.... de la abonamentul GRATIS CU MINUTE INCLUSE au facut 2.24 euro pe luna abonamete si minute doar de pe fix in reteau lor!!! pt ce??? pt tableta pe care NU vor sa mi-o dea???? PENTRU ASTA???? Si ce sa va mai zic... ca AIA a lasat-o pe mama sa vorbeasca linisita cu orele ca inainte... si acum o sa ne vina nsite facturi sa lesinam???? pt ca a sunat de pe fix in romtelecom asa cum i s-a zis.. ca e ca inainte... si de pe digimobil a sunat si in romtelecon si in rds fix si in rds mobil.... si-o sa vina ZECI DE EURO in plus???

  Am fost inselati pe fata... si nu dar eu.. zeci d ebrasoveni!!! statsi sa vedeti cum o sa sara in sus luni urmatoare cand o sa le vina si plata minuteleor.. ca vad ca NIMENI din cei care au incheiat asta.. NU stie ca nu mai are minutele incluse... asa rezulta din postarile de mai sus!!!

  Va rog frumos sa-mi spuneti cum pot, nu doar sa reziliez fara a fi incasa in plus.

  RăspundețiȘtergere
 123. Buna ziua. Si eu am fost vizitat la domiciliu si mi-au zis de aceasta oferta. Am acceptat deoarece sunt foarte multumit de RDS si mi-au zis ca in 10 zile maxim o sa trebuiasca sa merg la ei pentru a lua tableta contra inca 2 ani de abonament la RDS.

  RăspundețiȘtergere
 124. 10 zile?din ce oras esti? dureaza mult mai mult decat 10 zile..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din Bucuresti. Eu stau cu 2 strazi departe de firma lor.

   Ștergere
 125. O porcarie atat siunt si noi si iti ofera si garantie nu ca astea de la rds... in plus va leaga de ei inca doi ani si va poate oferii si o surpriza gen discovery si altele...

  RăspundețiȘtergere
 126. Agentii vin la domiciliu dupa ce am fost la casierie si am dat comanda sau inainte? Sau vin in ambele situatii? :)

  RăspundețiȘtergere
 127. daca primiti si voi cum nu primesc eu de 5 luni stick net 1000, atentie la reclemele lor mincinoase.

  RăspundețiȘtergere
 128. Salut! Dupa' o luna si jumate de asteptari am ridicat si eu tableta azi....(contract facut pe 31.01.14)

  RăspundețiȘtergere
 129. deau tabletele la cei care se duc si semneaza pe loc contractul.. iar la cei la care le-au mers acasa... ii lasa sa astepte cu lunile!!! insa i incaseaza entru servicii pe care NU le ofera!... pe mine ma amana de aproapre 2 luni.. desi am semnat contract, iar altii care se duc la ghiseu ca vor si ei.. pleaca cu tableta in brate..

  RăspundețiȘtergere
 130. .......................................FORZAAAA RDS.................

  RăspundețiȘtergere
 131. Salut eu sunt din sistem este adevarat ca tabletele vin foarte greu este stocul mic de ex pentru zona in care sunt eu la 6000 de abonatii si 250 de inregistrari au venit doar 3 tablete timp 3 saptamani tabletele se dau dupa data înregistrării nu poate o persoana care are înregistrare azi sa ia tableta maine daca exita înregistrate inca 10 persoane sunt in urma ei este un program care in momentul cand tableta ajunge in magazie tableta vine pentru prima persoana inregistrata se trece la a 2 persoana doar daca dupa ce abonatul a primit sms sa vina sa ridice tableta timp de 10 zile nu ridica tableta sau renunta la inregistrare .Pentru persoanele care au semnat cu agenții pe teren este kam naspa pt ca ei au semnat un act adițional si cred ca intra in vigoare dupa ce ajunde la procesare agentul este plătit pentru asta si poate sa mai mintă. Si asa el este platit de rahat in firma la cate contracte semneaza sunt acentii care iau si 250 ron pe luna dar au fost care au luat si 3000 ron cand este zona noua .Asa ca tableta vine foarte greu pt ca chinezul face si el cat poate este bine sa ai inregistrare ca odata are sa-ti vina si randul draga abonat .si o informație secreta pt cine doreste decodoare DTH sa faca inregistrare cu nr de inregistrare sau sa comande pe net la Rcs.ro ca are sa primeasca

  RăspundețiȘtergere
 132. dar televizoarele tot cate 3 bucati vin?

  RăspundețiȘtergere
 133. Alea vin cate o jumatate de bucata.... :))))

  RăspundețiȘtergere
 134. asta e vrajeala cu chinezul..buyerul vostru ar trebui dat afara , numai in romania se poate intampla asa ceva , sa faci o promotie si sa nu ai stoc pe ea . voi nu aveti stoc nici pe celalalte articole care le oferiti gen stick de net sau router...

  RăspundețiȘtergere
 135. pai cum sa avem cand in magazie avem peste 200 de modemuri arse sau rupte daca iti doresti asa mult un modem cumpara o cartela si un modem sh si ai rezolvat treaba oferta cu tableta nu este națională ea trebuia sa meargă doar pentru persoanele care reziliază dar a scapat eu cred ca decat sa dea 35 de mil de euro pe 2 3 meciuri din liga 1 mai bine da tablete k sunt la moda.sunt foarte multe produse in stoc limitat daca nu esti din oradea noi avem machetele de telefoane de aproape 2 ani si nu am vazut nici cel mai jaf avem echipamente cu gandaci in ele cand le recuperăm daca 25%din ele sunt folosite si au uzura normala unele probleme sunt rezolvale recunosc ca suntem angajați putini pentru cat de mare este firma cand statul roman cere pentru un salariu de 1500 ron 900 ron taxe de asta nu angajeaza oamenii dar cand faci un deranjament la Dth si te duci 60km la om sa ii bagi scartul bine in tv cand poti sa rezolvam omul care are probleme sau sa existe un angajat care sa stea in magazie sa rezolve numai echipamentele stricare si sa le primeasca lumea care are nevoie .eu in orasul unde lucrez nu cred ca am sa primesc tv eu cred ca sunt doar pentru orasele unde are sa vina next gen sau upc

  RăspundețiȘtergere
 136. Anonim de mai sus, ce tot scrii acolo ? Nu înțeleg mai nimic, nu ai punct, nu ai virgulă, ai debitat un torent de vorbe fără înteles. Si mai te prefaci si că ești angajat RCS-RDS, nu e suficient ca nu esti capabil să comunici.

  RăspundețiȘtergere
 137. Ptr cei din Timisoara, dupa ce am asteptat 1 luna dupa un Tv contractat , am facut reclamatie la OPC si am vorbit cu un avocat sa continui in instanta. Daca doreste cineva sa se alature scrieti aici!

  RăspundețiȘtergere
 138. Nelu H Iasi19 martie, 2014

  Se pare ca am intrat si eu in rindul celor tepuiti cu oferta cu tableta dar sunt abia la al doilea mesaj cu 5 zileDe miine incep sa fac demersurile de reziliera a contractului nu astept o luna sa nu mai pot rezilia contractul.,in ritmul cu 3 tablete aduse se expira cei 2 ani pe care am incheiat contractul

  RăspundețiȘtergere
 139. Nu sunt pe stoc probabil, cererea e mare. Mergeti la RCS si vorbiti cu ei si spuneti-le ca renuntati la prelungirea contractului daca nu va da tableta sau televizorul, in temeiul caruia ati prelungit contractul. Nu rezolvati nimic cu instanta, ca oricum inainte ajungeti la mediere si platiti bani la alti smecheri si apoi poate dura ani si consuma timp si bani cat nu face tableta sau televizorul ala. Mai bine mergeti la ei si cautati o solutie impreuna, la modul cat se poate de civilizat. Mie mi-au dat televizorul dupa 5 saptamani, tot dupa o discutie similara, fara scandal si nervi. Frumos si simplu: dupa o luna am fost la ei si le-am spus ca daca intr-o saptamana nu imi dau televizorul, consider ca nu au respectat clauza prelungirii contractului semnat si consider intelegerea anulata. Am depus si cerere inregistrata. Oamenii mi-a spus ca daca nu reusesc sa imi aduca tv-ul intr-o saptamana, accepta renuntatea la contract. Mi l-au adus insa. :)))

  RăspundețiȘtergere
 140. Am semnat si eu contractul de prelungire pe 2 ani si am optat pentru un televizor LED de 106 mm. Problema este ca in contract nu este specificat de la ce producator va fi televizorul. Cel care a venit la usa mi-a spus ca aleg intre LG si Samsung. Dar daca nu scrie in contract clar producatorul televizorului care il voi primi, RCS&RDS poate livra orice LED de 106 mm (in cazul meu!) pentru ca nu ii obliga contractul la o firma anume si ne putem trezi ca primim LED-uri NO NAME la casierie. Nu putem sa ii dam in judecata, tocmai pentru chestia asta, ca in contractul de prelungire nu este specificat nicaieri ca trebuie sa primesc un LED LG!

  RăspundețiȘtergere
 141. Spiritul de turma functioneaza in Romania " daca-i moca, de ce sa nu-l iau?" cititi cu atentie contractul de prelungire si veti descoperi TEAPA! si eu sunt nemultumit de grila de programe ,prea multe digi cu emisiuni vechi preluate de pe alte canale de prestigiu si vreau sa trec pe alt operator.

  RăspundețiȘtergere
 142. caut si eu numarul agentului de pe zona NIcolina IASI.... imi poate scrie cineva numarul de telefon?

  RăspundețiȘtergere
 143. Suna la 03xx.400.414

  ( xx reprezinta prefixul judetului in care locuiesti )

  Probabil sunt mai multi agenti, iti vor da ei numarul la un agent care se ocupa de zona ta.

  RăspundețiȘtergere
 144. cat dureaza frate in iasi ? am primit 3 sms cu in 5 zile...am optat pt samsung tab 3 wi fi si 3g

  RăspundețiȘtergere
 145. La mine au trecut 41 de zile de la incheierea actului aditional si nu am mai primit alt mesaj cum ca pot sa ridic echipamentul. Pe cat de mult mi-am dorit TV-ul ala, pe atat de dezgustat sunt cand ma gandesc la el. Brasov TV Samsung 32F5000

  RăspundețiȘtergere
 146. Pentru cei care sunt dezamagiti ca nu au trecut agentii pe la ei :
  mai bine asa, ca dupa prelungirea contractului valoarea facturii mi-a crescut cu aprox 10lei /luna --care in 24 de luni se fac 240 lei pe care nu i-as fi platit daca nu deschideam usa si nu semnam. Asa ca daca adaugati valoarea asta la orice echipament pe care l-ati alege tableta/TV- chiar NU iesiti mai ieftin.
  tableta Samsung galaxy tab 3 am gasit-o pe net la 666.86 lei (price.ro) si TV'ul samsung 32f5000 il gasesti la 1233lei fata de 1110lei cu cat mi-l da RDS si mai stau si 2 luni dupa el =))..

  RăspundețiȘtergere
 147. Azi au venit si la mine Buc. cartier Militari...i-am dat jet din prima,dupa aceea am incercat sa sun la rds,fara succes si am zis sa caut comentarii pe net...concluzia este ca nu tot ce zboara se mananca

  RăspundețiȘtergere
 148. Eu am RCS din 2008 cand au venit la usa cu saru' mana, dupa care , de fiecae data cand le telefonam ca nu-mi mege netul, ma anuntau ca incel mai scurt timp vine cineva-MINCIUNI!!! Acum o luna m-au sunat de la UPC( de le care am plecat in 2008) spunandu-mi ca imi dau GRATIS un LED de 66 diag. daca revin la ei. Macar astia dau ceva, in schimb RCS-ul ne vinde LED-uri in rate spunand ca asta e oferta de fidelizare!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 149. Enastescu Florin25 martie, 2014

  Sunt foarte multumit de serviciile RCS-RDS... Nu stiu de ce la uni dintre voi, in zona voastra, sunt probleme. ori sunt angajati nepregatiti si nepasatori ( fiindca asa e caracterul omului in zona respectiva ), fie voi sunteti de la concurenta si scrieti minicuni pe la comentarii. Bineinteles, veti spune ca sunt angajat RCS-RDS, desi nu imi pasa de acuzele voastre, fiindca nu sunt. Sunt doar un abonat foarte multumit. Deci, daca intr-o zona sunt probleme la o firma, in privinta serviciilor oferite, vina este a caracterului oamenilor din zona geografica respectiva, care nu sunt oameni seriosi.

  RăspundețiȘtergere
 150. Eu sunt foarte multumita de ei,chiar acum cateva zile am semnat contractul pt o tableta tab 3 ,si juniorul dupa teren a spus ca in 2 saptamani o pot ridica,sper sa nu fie cazul sa ma incadrez la rublica"teapa",desi nu cred ca o sa fie vb de asa ceva,cu catica ani in urma am luat si pc de la ei si sa respectat ceea ce ei au spus…

  RăspundețiȘtergere
 151. Si eu sunt multumit de ei( ma refer ca nu am caderi net sau intreruperi canal tv).. tinand cont ca sunt la ei din 2006,dar cant 10 persoane sunt nemultumite de anumite promisiuni din partea lor,iar 1 este multumita,dau crezare celor 10 pers.
  Sa nu deviem de la subiect,discutam despre Televizoare și tablete în oferta RCS-RDS.

  RăspundețiȘtergere
 152. Mai multi critică din cauza că aia care postează comentarii sunt in general nemultumiții ( românii sunt negativisti ). Cei care laudă nu scriu, din cauza ca oamenii cauta pe net informatii in general doar cand sunt nemultumiti sau au probleme, nu cand sunt multumiti de anumite servicii.

  RăspundețiȘtergere
 153. la rds hunedoara nu sunt bagate sport1 si megamax inca sau nu vor cei de la rds sa le bage in grila lor eu sunt pe televizunea digitala

  RăspundețiȘtergere
 154. Dureaza cateva zile.. Sa revenim la subiect, despre Sport 1 / Megamax sa discuta aici:

  http://www.hdsatelit.ro/2014/03/sport-1-megamax-in-grila-digitala-de.html

  RăspundețiȘtergere
 155. Am facut contract in 21 februarie si de atunci primesc numai mesaje.Nimeni nu stie nimic despre onorarea comenzii.Peste 2 ani trebuie sa ma uimeasca foarte tare cu ceva daca mai doresc sa ramin la ei.RUSINE!!!

  RăspundețiȘtergere
 156. dureaza ft mult pana iti vine tableta daca stiam nu mai prelungeam abonamentu,nu sunt seriosi nu mai fac niciodata abonament la ei,numai gura e de ei te paseaza de la unul la altu,asa o sa isi piarda clienti

  RăspundețiȘtergere
 157. ma caiesc ma duc sa il reziliez

  RăspundețiȘtergere
 158. am 2 luni de cand ma amana cu un sarantoc de mesaj.Nu semnati frate nimic cu ei,.dupa ce ca mi'au gresit contractul ma mai tin si vreo 2-3 luni de zile pentru o amarata de tableta care o mai si platesc in rate...Macar de ziceau ca va dura mult asa stia si omul daca are rost sau nu sa prelungeasca contractul!

  RăspundețiȘtergere
 159. Rcs-Rds.....fugiti de ei.....am facut contract cu ei din 04 OCTOMBRIE 2013 de instalare si nici pina in ziua de astazi nu au venit......daca auzi motivele ....sigur Caragiale are scrie o schita de MARE SUCCES....

  RăspundețiȘtergere
 160. Am primit astazi tableta, dupa 5 saptamani. Aveti rabdare, le veti primi, nu va comportati ca niste copii. Sunt probabil zeci de mii de cereri.

  RăspundețiȘtergere
 161. si eu si parintii suntem de 3 ani la ei. Tatalui meu, care a incheiat ctr inaintea mea, trebuia sa-i dea gratis un mobil. Au trecut 3 ani si ceva si nimic (raspunsul:nu au pe stoc).Concluziile le trageti voi. Asa ca ma mir cu TV-urile care, in rate, costa mai putin decat cash (subventionate ?).

  RăspundețiȘtergere
 162. io am primit deja tableta deacum vreo 10 zile

  RăspundețiȘtergere
 163. in cat timp ati primit tableta?

  RăspundețiȘtergere
 164. cam dupao luna si jumate

  RăspundețiȘtergere
 165. cum sunt tabletele,sunteti multumiti de ele?

  RăspundețiȘtergere
 166. io am loat Samsung Galaxy Tab 3 merge binisor pot sa ma bag pe net si sa joc jocuri si sa vad filme si altele se misca bine

  RăspundețiȘtergere
 167. Astept deja de o luna si am mers la RDS sa intreb de ce nu vine tableta Samsung Tab 3 wifi si au zis sa mai astept. Ce zici o so mai primesc

  RăspundețiȘtergere
 168. Vb prostii eu am primit tableta in 3 zile.
  am luat samsung si sunt ffff multumita si o am de cand a aparut la rds

  RăspundețiȘtergere
 169. am fost la rds am platit abonamentul si la caserie a spus ca nam dreptul la telefon si televizor sunt abonat luna 9-a expira contractul 2014 cluj -napoca si am sa ma mut la alt cablu

  RăspundețiȘtergere
 170. Au micsorat ratele la tablete pentru ca au trecut pe modele mai ieftine de la Samsung t211 cu 3g la Samsung t111 si de la Samsung t210 la Samsung t110 fara 3g.

  RăspundețiȘtergere
 171. Cine sia luat tableta merg jocurile astea mai noi si cu cerinte grafice mai mari

  RăspundețiȘtergere
 172. Au pornit cu oferta de tablete si in Mures cum am auzit numai trebe sa astepti mesajul prin sms pana 2015 si .....

  RăspundețiȘtergere
 173. In data de 28.03 am fost contactat de un reprezentant RCS/RDS, persoana m-a asigurat ca exista tablete in stoc si ca marti (astazi) cel tarziu o pot ridica, minciuna a fost maxina, mesajul de la ei suna exact asa "Comanda dvs la Digi pentru Tableta 3G Model 2 cu nr 4xx5xx. Echipamentul nu este momentan disponibil. Revenim in 5 zile pentru confirmare rezervare echipament. RCS&RDS


  locuesc in cartierul Militari (Bucuresti), mai sus spune cineva ca in militari sunt tot timpul echipamente, mare minciuna, eu am asteptat 9 luni pt. un decodar hd

  P.S. din pacate mi-am facut si un abonament la Dolce tv (Pt. formula 1, GP2 si GP3), astea sunt MULT mai rau decat rcs/rds, bataia de joc de la Romtelecom nu are limite, ieri am aflata ca nici nu transmit GP2 si GP3, a fost reclama mincinoasa

  RăspundețiȘtergere
 174. La iasi greu mai ajung tableta model 2 cu 3g. Daca in 5 zile numi da tableta reziliez contractul si ma duc ka rontekecom. Am auzit ca tio da pe loc.

  RăspundețiȘtergere
 175. Am trait si eu momentul cand am fost " intepat " de catre cei de la rcs. Precizez ca am toate serviciile de la ei in doua locatii. Una in Bucuresti, iar alta in Azuga. Tot asa, a venit si la mine un agent de la ei cu oferta aceasta de mai sus. Mi-a expus el toata oferta si conditiile. Eu am ales o tableta din aia gratuita Allview cu 3 g. L-am intrebat de vreo trei ori. " Voi plati ceva suplimentar, la abonamente, sau altceva !? " A zis nu. Bine atunci hai sa semnam actul aditional. Am semnat actul aditional si cu asta basta. Omu' a plecat in treaba lui. Dar SURPRIZA MARE SURPRIZA, cand am primit factura pe urmatoarea luna am constatat ca trebuie sa platesc o diferenta de 10 lei, fata de ce plateam initial(Problema despre care fac referire e de la Bucuresti. Aici a venit agentul cu oferta). Am sunat la ei la call-center. Ala era cam praf, dar ma aburea ca, " intrucat ati semnat un nou contract cu noi, ati fost de acord sa treceti la noul abonament de 2 € la telefonul mobil ". Inainte nu plateam asa ceva, mobilul era asociat telefonului fix. Nici pe actul aditional nu e stipulat niciun cost/tarif suplimentar pt abonamentul la mobil. L-am sunat imediat si pe agentul " buclucas", care mi-a indrugat cu totu altceva decat ala de la call-center. Ca poate e o gresala de facturare, ca atunci cand am semnat contractul cu el nu era in vigoare cresterea de abonament, abia dupa vreo saptamana au introduso cei de la firma. Pai eu am semnat contractu, cand nu era in " vigoare ", deci nu prea ma intereseaza ce s-a hotarat mai tarziu. Precizez dinnou nu e trecut nicaieri pe actuladitional ca trebuie sa platesc abonament separat la mobil. Alta belea e ca aproate au trecut cele 30 de zile de la semnarea actului aditional si inca nu am vazut nicio tableta. Am primit in primele zile imediat dupa semnare 2 sms-uri in care mi se spunea in primlu ca am fost luat in evitenta pt a primi tableta si ca vor reveni, iar in al doilea ca momentan nu au pe stoc si ca vor reveni dinnou in 5 zile. Au trecut de atunci vreo 20 de zile si nimic. In ultima zi din martie 2014 am luat actul aditional si am mers la caserie unde am vb cu o tipa de la relatii cu clientii sau ceva de genu. Aici, asta mi-a zis cu totul altceva. Ca de fapt abonamentul e de 5 lei, si ca pe facutra mi-au aparut de plata lunile martie si aprilie intrucat deja pe martie se emisese facura. Asa ca mi-au bagat de plata 2 luni in aprilie. Am zis ok, dar unde scrie in actul aditional ca eu tre' sa platesc o diferenta ? I-am povestit si de agent, care m-a dezinformat. A zis ca ea nu stie ce fac agentii pe teren si ca e posibil ca el sa nu imi fi dat toate partile actului aditional :((. I-am spus, " pai l-a completat de fata cu mine in casa ". A zis ca nu stie, pt ca nu a fost facut la sediu. Deci in concuzie e o pacaleala, prin care te ABURESCT ca nu platesti nimic si pana la urma, dar tre sa platesti. Mai e ceva, tableta inca nu am fost instiintat ca trebuie sa o ridic. Mai sunt doar 5 zile. Asa ca daca nu o voi primi, voi rezilia actul aditional cu el. Ma bate gandul chiar si intrege contractul, sa renunt de tot. Doar ca si ceilalti sunt alte neseriosi :((. Eu pana acum i-am tot laudat, si am indemnat prietenii sa se aboneze la ei. Ca servicii sunt ok, nu am avut deloc probleme. Dar cu pacaleli din astea nu e in regula. Au mai facut ei faza aia cu mentenanta la fix. Dar a, zis, hai fie. Insa vad ca devine o regula.

  RăspundețiȘtergere
 176. Mai precizez ceva. Pe facura imi apare ca " noul abonament " trebuie sa il platesc conform unui alt act aditional din 2010 :)). Cea ce nu plateam pana acum. Eu cred ca ar trebuit sa apara pe factura noul abonament conform ultimului act aditional din 07.03.2014. Dar nu e asa. Inca ceva. Tipa de la relatii cu clientii, de la caseria de cartier mi-a spus ca noul abonament nu e e trecut in ultimul act aditional. Pai si atunci in baza la ce patesc eu acel abonament ? Deci e o ABUREALA care e de la conducere, iar astia " mici " nu stiu cum sa minta. Macar nu mint toti la fel.

  RăspundețiȘtergere
 177. A primit cineva tableta Samsung model 2 cu 3G? Ce model este mai exact? in actul aditional nu este specificat modelul, as vrea sa caut pe net despre ea...

  RăspundețiȘtergere
 178. Este S G Tab 3 7.0 Lite (t111), mi-au zis la un sediu de la mine din zona ca nu se poate ca trebuie sa vina agentul de teren si momentan doar pentru cei care locuiesc in sectorul 1 si 4 e posibil, ce sa fac sa ma mut acolo ca sa primesc tableta? :)) dar nu e problema ca m-am dus la un sediu din aceste sectoare si acolo mi-a facut :), o fata foarte draguta care nu m-a mintit in fata ca aia din partea cealalta, m-a ajutat si acum astept 2 luni tableta.

  RăspundețiȘtergere
 179. sunt foarte buni aburitori una zic sa te agate, si alele platesti ;de exemplu eu am asteptat 21 de luni pentru sticul de net, specificat la incheerea contractului full de la vremea cind am semnat. dezinteres dupa ce te agata.

  RăspundețiȘtergere
 180. multumesc de info (ptr modelul tabletei - S G Tab 3 7.0 Lite (t111)
  In sector 6, au fost aseara sa ne faca oferta, au zis ca in maxim 3 saptamani primim tableta....


  RăspundețiȘtergere
 181. Teapa mare la RDS. multi clienti o sa le plece. Am o luna si nu mia venit tableta. Sunt din IASI. sunt altii care asteapta de doua luni.

  RăspundețiȘtergere
 182. adevarat, una spun agentii de pe teren, alta aia de la call-center si alta aia din reprezentanta

  ma intreb cat trebuie sa mai astept dupa tableta, pt. un decodor hd am asteptat 9 luni, in dat de 28 martie un agent de teren m-a asigurat ca sunt "o gramada de tablete in stoc" si ca in maxim 3 zile o primesc, au trecut deja 6 zile


  din pacate nici nu ai unde sa pleci, de 3 saptamani am abonament si la dolce tv (IPTV), e mult mai rau ca la RCS/RDS si preturile sunt mai mari

  RăspundețiȘtergere
 183. Astazi am primit sms-ul sa ma prezint sa ridic tableta ,dupa 16zile de asteptare.Tableta este ALLVIEW CITTY+...fara costuri in plus ..avind abonament complet tel/net/router/decodor HD/..a fost gratis..pentru fidelizare si bineinteles retentie...abonament pe doi ani...sint abonat la ei din 2009..

  RăspundețiȘtergere
 184. Am uitat sa precizez..sectorul 4...agentia Toporasi sos.Giurgiului

  RăspundețiȘtergere
 185. Romtelecom a inceput de o saptamana cu forta introducerea fibrei optice in Tg-Mures pana la blocuri folosind infrastructurea deja existent in pamant . Dar intrebarea vor face prin FTTB sau FTTH ?

  RăspundețiȘtergere
 186. Astept de 2 luni tableta si nu mai vine .Am primit primit 11 mesaje, platesc de doua luni abonamentul marit si nimeni nu stie cit o sa primesc tableta.Ce pot face?

  RăspundețiȘtergere
 187. Nu ai cum sa platesti abonament marit, ca nu se mareste contractul cu rata tabletei pana nu primesti tableta. Platesti mai mult ca poate ai comadat un serviciu in plus fata de ce aveai ( de exemplu telefonie sau pachet superior ).

  RăspundețiȘtergere
 188. In sibiu e valabila oferte de televizoare,stie cineva?????

  RăspundețiȘtergere
 189. Platesc abonamentul marit nu prin rata la tableta ci prin diferenta la tv ,internet si telefoane toate au fost modificate obligatoriu in sus.

  RăspundețiȘtergere
 190. Dupa 55 de zile de asteptare am mers azi si am ridicat tv model 2. Abonamentul a fost marit cu 2euro pt tel mobil pentru perioada contractata. brasov. ~sincer imi pare rau.

  RăspundețiȘtergere
 191. jenant...intarzieri de prost gust care nu fac altceva decat sa sublinieze stilul specific 'poporului de aur'

  RăspundețiȘtergere
 192. Dupa 2 luni si 4 zile mi-a sosit tableta t111 se misca super bateria foarte buna camera mai slabuta in rest sint foarte multumit de ea.

  RăspundețiȘtergere
ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
Comentariile 1 – 200 din 298 comentarii   Comentarii mai noi >   Cele mai noi comentarii >>

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)