joi, 16 ianuarie 2014

Top 5 televiziuni de documentare în România

National Geographic este televiziunea de pe nișa documentarelor care a livrat cel mai mare volum de audiență clienților publicitari, în perioada 1 ianuarie – 15 decembrie 2013. Pe locul al doilea s-a situat Discovery Channel, dar bugetul său s-a prăbușit cu 53,7%, eliminarea din rețeaua RCS-RDS contribuind la această cădere. În total au fost șase televiziuni de filme documentare cuprinse în sondajele de audiență, care au vândut publicitate în valoare totală de 2,8 milioane de euro, în intervalul 1 ianuarie – 15 decembrie 2013, estimează Forbes România.

Locul 1 - Volumul de audiență total furnizat clienților publicitari a fost însă mai mic cu 16,8% față de anul 2012, dar cel mai mare buget de audiență a fost acumulat de National Geographic, cu 8,1% mai mare decât în anul precedent.

Locul 2 - Pe a doilea loc s-a situat Discovery Channel, însă audiența canalul s-a diminuat cu 53,7 procente față de 2012.

Locul 3 - Fiindcă în anul 2013 a intrat în sistemul de monitorizare tv, History Channel s-a situat pe a treia poziție în topul televiziunilor de documentare.

Locul 4 - Animal Planet, având același regim ca și Discovery Channel, a suferit o cădere de 53,4% a volumul de audiență față de 2012.

Locul 5 - National Geographic Wild, cu o creștere de 24,6% și de CBS Reality , cu o scădere de 48,3%, s-au situat pe locul al cincilea.


6 comentarii despre subiectul „Top 5 televiziuni de documentare în România”:
Anonim

pai Hd satelit la rcs&rds nu mai avem discovery deaia au cazut de pe locul 1 !!!

Anonim

Robert crezi ca noi nu stim sa citim? "Pe locul al doilea s-a situat Discovery Channel, dar bugetul său s-a prăbușit cu 53,7%, eliminarea de pe rețeaua RCS-RDS contribuind la această cădere"
Sau tu ai citit printre randuri si nu ai vazut informatia data?

Anonim

mda recunosc am citit pe sarite :))))) ca ma plictisesc sa citesc povesti de adormit copii :)))))) oricum pacat ca nu mai e discovery la rcs&rds -ul lu peste prajit !

detrax

Scuza-l pe anonim, du-te si citeste de cine a divortat Bianca Dragusanu, poate e mai interesant.

robert dud

ai dreptate detrax ! a ajuns mai importanta decat un post tv educativ :)))))) mama lor de vedete de carton si pe aia ce le promoveaza !

BlueLion

În momentu în care Digi a scos Discovery-urile, le-am dus echipamentele înapoi și am trecut la FocusSat. E așa de greu?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile