luni, 20 ianuarie 2014

WW TV, aplicație de filme online

RO - WWTV ( platforma video-on-demand online ) a lansat relativ recent o aplicatie pentru telefoane si tablete cu sistem de operare iOS. Aplicatia oferă utilizatorilor posibilitatea de a viziona filme in mod legal și contracost, oriunde in Romania si oricand, precum si posturi TV.

Detinatorii de dispozitive IoS pot descarca aplicatia WWTV si pot viziona oricare din cele 110 filme (cu preturi intre 1 si 1,50€) din lista, achizitionand continutului video-la-cerere doar in versiunea web a platformei (www.wwtv.ro). WWTV pune dispozitia utilizatorilor o oferta variata de titluri si noutati, mentionand printre acestea: Now You See Me, Safe Haven, The Big Wedding, Olympus Has Fallen, Warm Bodies. Lista urmeaza a fi completata cu peste 60 titluri in perioada imediat urmatoare, printre care numarandu-se: Jobs, Empire State sau RED2. Iubitorii de filme pot opta si pentru Super Pack, cea mai avantajoasa oferta WWTV, care da posibilitatea vizionarii intr-o luna a 50 de filme la numai 2,50€.

Este necesar sa aveti minim iOS 5.0. Aplicatia iOS poate fi descarcata de aici.


5 comentarii despre subiectul „WW TV, aplicație de filme online”:
Anonim

cine zica ca e legal site-ul? au vreun acord cu studiourile de filme? asa si eu pot sa imi fac un site, sa bag filme pe el si si cer bani sub minciuna ca am acod cu casele de productie!

gean

Pai poti tu dovedi ca nu e legal ? Facii afirmatii gratuite si neverificate, mai ales ca au si aprobarea de la CNA. Asa scrie la CNA, in lista cu avize de furnizare servicii VOD în România:

"WWTV WORLDWIDE TELEVISION SRL www.wwtv.ro serviciu video la cerere, serviciu video în reluare, serviciu mixt restrictionat"

Tu anonim care comentezi, inteleg ca ai si tu un site de filme pirat, dar la WW TV situatia e alta. Informeaza-te inainte sa comentezi aiurea.

Marian

Astfel de siteuri legale ( e clar ca e legal, nu are filme foarte noi care circula pe siteurile pirat ) nu pot sa prospere si sa aiba continut mai bun tocmai din cauza siteurile pirat de filme online. Chiar as vrea si in Romania sa inchida odata toate porcarriile acelea de siteuri online cu filme pirat, siteuri facute de tot felul de copii care incalca legea pentru cativa centi din reclame care iti sar pe ecran oriunde ai da click pe siteurile lor. In strainatate de mult au fost inchise astfel de siteuri pirat si au ramas doar cele legale. La noi nimanui nu ii pasa, cred ca voi face o petitie.

Anonim

veziti de treaba ta cea tu cu saiturile de filme stii tu ca sunt pirat ???? poate si io am drept de autor pe ele. de ex, eu am pus buton raporteaza film si daca e ceva ilegal raporteaza firma si il sterg filmu !

gean

Ba nu ma lasi ! Mai si recunosti ! :))) Butonul ala e egal cu zero.
Atunci nu te mai lega nici nu de alte site-uri si in nici un caz de WWTV care este unul dintre putinele ( vreo 5-6 ) din Romania care are aprobare de la CNA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile