miercuri, 19 februarie 2014

Antena Internațional pe Eutelsat 16 grade est

Antena Internațional este un post de televiziune al Intact Media Group, adresat românilor din diaspora.

Este disponibil din iulie 2006 și cuprinde emisiuni în direct sau înregistrate ale celor cinci posturi de televiziune din grupul INTACT: Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV și GSP TV.

Începand de ieri, televiziunea Antena Internațional este transmisă necriptat in teste pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est ( prin care este transmis si DTH-ul romanesc Freesat ), pe frecventa 12627, polarizare verticala, SR 1647, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK. Receptia este dificilă pentru unele receivere, din cauza SR-ului mic.

Aceasta este o emisie test, iar relansarea oficiala a transmisiei Antena International la pozitia orbitala 16 grade est va fi pe 18 martie 2014, pe o alta frecvență, respectiv:

11131 MHz, polarizare verticală,  SR 16.593, FEC 2/3, DVB-S2, Roll Off 0,25, Pilot Off.

De mentionat că Antena International nu a fost inclusă în pachetul Antena Group ( care este transmis pe alta frecventa de pe acelasi satelit ) si nu era transmisă necriptat pe niciun satelit.

Sursa frecvenței: colegul Gladix de pe forumul rdi-board.com.

Update: Antena International nu mai emite pe aceasta frecventa, ci doar criptat, în pachetul Antena Group de pe Eutelsat 16 grade Est.


10 comentarii despre subiectul „Antena Internațional pe Eutelsat 16 grade est”:
Anonim

din maritie se va cripta antenele group , se face intuneric pentru cei pasionati de receptie fta.

gean

Adevarul e că televiziunile FTA ale Antena Group reprezinta totul pentru pasionatii receptiei FTA. Alte canale nu mai există.... Cu exceptia câtorva altor mii de canale FTA.... :)

Anonim

Antena international nu se criptează, tocmai de aia au bagat-o, sa fie la liber....

impulsbv

daca o tine in halu asta cu semnalu poate sa renunte de acum la Antena International. Eu receptionez posturi si cu sr 1000 dar asta nu intra deloc ! merge tot satelitul doar acest tp nu intra !

Anonim

Regleaza antena corect sau schimba stb-ul.Programul intra perfect,,doar calitatea imaginii este extrem de slaba pentru dvbs2.

adrian mares

Am scanat frecventa dar nu apare nimic pe dm800!

Anonim

Apare. Azi in jur de ora 13 era o mama omida. O rroma cu coroana de aur sau aurita pe cap si nu stiu ce bombanea ca intra slab satelitul si uneori se bloca imaginea.

Anonim

Nici pe v+ solo nu merge dar nici pe optibox spider,eu am o antena de un 1m diametru si nmc sunt la 100km la sud de localitatea Napoli(italia).oare din cauza aceasta si va rog ce tip de recepetor o putut receptiona semnalul care este in imaginea de mai sus ce marca si model,daca se poate publica?VA MULTUMESC.flutur

Anonim

pe flysat arata asa 12627 V 1547 5/6 DVB-S2/8PSK MPEG-4

Unknown

ce sa intimplat cu canalul b1 sa pierdut in spatiu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile