sâmbătă, 1 februarie 2014

Dell Wyse Cloud Connect, primul dispozitiv HDMI Android de la Dell

După prezentarea în premieră la CES 2013, Dell a distribuit în cele din urmă gadgetul Dell Wyse Cloud Connect către magazine. Acesta este un dispozitiv care aduce pe orice televizor cu HDMI functiile unui televizor smart.

La pretul de 129 dolari si având sistemul de operare Android, Dell Wyse Cloud Connect este puțin mai mare decât un stick USB tipic și vă oferă acces deplin la catalogul de aplicatii Android de pe Google Play.


Dell Wyse Cloud Connect oferă si servicii de virtualizare desktop de la Citrix, Microsoft și VMware, precum și aplicații proprii Dell și solutiii de acces fisiere stocate in-cloud, precum PocketCloud.

Desi de mai multi ani diverse companii internationale, in special din China, ofera deja astfel de "stickuri" HDMI Android la preturi mult mai mici, dongle-ul Dell Wyse Cloud Connect vizează întreprinderile mari și alte organizații, inclusiv instituții de învățământ si este recomandat cu unul cu componente de calitate.

Când conectati prima data Wyse Cloud Connect la un televizor sau monitor cu HDMI sau MHL, sunteți întâmpinați de ecranul de start Android Jelly Bean. Apoi puteți accesa aplicații Android instalate pe dispozitiv, descarca si rula altele noi sau puteti controla un pc la distanță.

Cel mai mare dezavantaj pentru oamenii de afaceri este că Wyse Cloud Connect necesită alternativ o tastatură sau mouse.

Wyse se poate conecta la periferice prin Bluetooth. Are de asemenea un slot pentru card micro SD cu suport pentru până la 72GB de stocare, 8GB intern și 1GB RAM. Este compatibil cu retele Wifi 802.11a/b/g/n si are un procesor Cortex - A9 SoC.

Dongle-ul Wyse Cloud Connect a fost denumit după Wyse Technology, un furnizor de servicii thin-client pe care Dell la achizitionat în 2012.


3 comentarii despre subiectul „Dell Wyse Cloud Connect, primul dispozitiv HDMI Android de la Dell”:
Romanian Dreambox Info

Si uite cum , incet, incet, tehnologia depaseste bariera visurilor, ceea ce ieri era un vis azi este realitate!

Anonim

unde iau stick..

Anonim

Sunt câteva modele aici:

http://www.shopmania.ro/shopping?q=stick+android

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile