miercuri, 19 februarie 2014

Preliminariile Euro 2016, la Digisport

Grupele preliminare ale Campionatului European de Fotbal din 2016 se vor stabili duminică. Formatul preliminariilor EURO 2016 s-a schimbat in privinta numărului grupelor şi al selecţionatelor care vor ajunge în Franţa. De asemenea, şi programul va fi diferit: cele mai importante meciuri europene se vor disputa de joi până marţi.

RCS-RDS a anuntat că "din septembrie, cele mai tari dueluri din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 vor putea fi urmărite pe canalele Digi Sport. Meciurile tricolorilor vor fi transmise decalat, însă emisiunile noastre vă vor oferi cele mai bune analize ale jocurilor".

Nu prea am înțeles ce înseamnă "decalat". Adică meciurile României vor fi inregistrate si vor difuzate mai târziu si nu in direct? Asadar, meciurile echipei naționale ale României vor fi transmise in direct doar de TVR, iar celelalte meciuri din preliminarii, ale altor echipe nationale, vor fi transmise live și de catre Digisport? Cel mai probabil meciurile echipei nationale a României vor fi difuzate pe Digisport abia dupa ce se incheie meciul transmis pe TVR, pentru a fi respectată exclusivitatea pe durata de desfăsurare a partidei. Ar fi interesante câteva opinii la comentarii, legate de acest aspect, mai ales ca astfel se deduce dintr-o postare pe Facebook a lui Emil Hossu-Longin, comentator sportiv la TVR.

Digisport a anuntat de asemenea că va transmite şi preliminariile Cupei Mondiale din 2018.


12 comentarii despre subiectul „Preliminariile Euro 2016, la Digisport”:
Anonim

Meciurile tricolorilor vor fi transmise decalat. Deci tot TVR le va transmite in direct. Da, le vor transmite si Digisport, dar inregistrate, nu live.

Unknown

nu confunda inregistrat cu decalat ! ;) decalat inseamna o transmisie live de la sursa,care are semnalul intarziat de provider catre clienti ! inregistrare,"trag" azi ceva si pun la dispozitie maine sau peste 5 -10 ore !!! dupa parerea mea,acel decalaj va fi de cateva minute,maxim 10 !!!

Anonim

se pare ca in sfarsit Digi HD pe DT-H se va lansa in urmatoarele zile

Anonim

se pare ca in sfarsit Digi HD pe DT-H se va lansa in urmatoarele zile

surse sigure?

Anonim

pai daca transmit Preliminariile Euro 2016 ,inseamna ca digi nu se mai bazeaza le Liga 1 si incearca altceva.

Anonim

Nu are cum, sa lanseze digi hd pe satelit deoarece satelitul digi e in picaj, e pozitionat foarte departe de Ro, au probleme majore de receptie si pe timp senin, ce sa mai zicem de timp inorat sau furtuna, iar noul satelit este programat pentru toamna-iarna. Nu au echipamente disponibile nici macar pt SD, atat satelit cat si prin cablu, nu au echpamente HD nici pe cablu, iar pentru un SmartCard se asteapta de mai bine de 2 luni. Cei de la rds lanseaza toate serviciile posibile ca sa fie pe piata pe linga ceilalti insa nu are echipamentele necesare pentru utilizarea acestora.

Anonim

Pasarea malai viseaza.Vreti HD treceti pe cablu sau la alt operator.Nu o sa fie niciodata HD pe satelit la digi.

Anonim

Pe satelit tot va fi hd,varianta hu la digi cum se poate sau mai nou st-slovak telekom au si ei hd si acest dth e pe acelasi thor imbatranit si sa lansat de curand.daca in iunie nu liciteaza beton pt liga 1 atunci sau cam dus. Multe variante sunt...eurosport,tvr,dolce sau mai nou orange ar pitea intra in cursa pt drepturile rv la liga1. Cert e ca digi dth au aceleasi canale cu unele schimbari minore inca din 2006 de cand ii stiu eu...ce va fi sa vedea pe viitor

Anonim

TVR deţine drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018, potrivit unei precizări transmise MEDIAFAX de Televiziunea Română.

"TVR are drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile CE 2016 şi CM 2018. Asta înseamnă că toate partidele oficiale ale României vor fi în direct doar la TVR. De asemenea, toate drepturile de difuzare ale meciurilor din turneele finale ale Campionatului Mondial, ediţiile 2018 şi 2022, aparţin, prin contract, TVR", spune Televiziunea Română.

Precizarea TVR vine după ce, joi, într-un comunicat de presă a fost anunţat faptul că Digi Sport şi site-ul digisport.ro vor transmite în direct, din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018, meciurile naţionalei României fiind însă difuzate decalat.

Anonim

sptfm.ro: Presedintele LPF 2, Auras Brasoveanu, a dezvaluit ca a purtat negocieri cu seful LPF, Gino Iorgulescu, pentru vanzarea la pachet a drepturilor de televizare ale meciurilor din primele doua esaloane ale fotbalului romanesc. Astfel, suma de 100 de milioane de euro pe care Liga Profesionista de Fotbal o solicita televiziunilor interesate sa cumpere drepturile de televizare ar putea creste cu valoarea evaluata pentru pachetul partidelor din liga secunda.

“Se incearca o negociere la pachet cu Liga 1, dar cota corespunzatoare Ligii 2 va reveni in proportie de 100% Ligii Profesioniste a doua, fara sa se aduca atingere intereselor Ligii 1″, a declarat Auras Brasoveanu in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Totodata, seful LPF 2 a mai marturisit ca Gino Iorgulescu este implicat activ in organizarea forului recent constituit, oferind consultanta conducerii Ligii Profesioniste a doua pe marginea chestiunilor de ordin administrativ.

“Voi avea discutii cu domnul Gino Iorgulescu, care vine in sprijinul organizarii cat mai eficiente si mai rapide a Ligii Profesioniste a doua. Dumnealui m-a invitat la negocierile privind drepturile TV, pentru a castiga experienta si pentru a lua act de modul in care liciteaza dumnealor aceste drepturi.

Conform legii, fiecare Liga are comisii jurisdictionale proprii. Voi avea o discutie cu dumnealui pentru a afla de ce a cedat Comisiile catre FRF. Daca acest lucru este constructiv si din punct de vedere organizatoric mai eficient, vom face si noi la fel“, a mai spus Auras Brasoveanu.

Anonim

Romania e in grupa F in preliminarii:

Grecia
Ungaria
Romania
Finlanda
Irlanda de Nord
Feroe

Anonim

Programul meciurilor din grupa României

ETAPA 1 (duminică, 7 septembrie 2014)

Ungaria - Irlanda de Nord

Insulele Feroe - Finlanda

Grecia - România (ora 21:45)

ETAPA A 2-A (sâmbătă, 11 octombrie 2014)

România - Ungaria (ora 19:00)

Finlanda - Grecia

Irlanda de Nord - Insulele Feroe

ETAPA A 3-A (marți, 14 octombrie 2014)

Insulele Feroe - Ungaria

Finlanda - România (ora 21:45)

Grecia - Irlanda de Nord

ETAPA A 4-A (vineri, 14 noiembrie 2014)

Grecia - Insulele Feroe

Ungaria - Finlanda

România - Irlanda de Nord (ora 21:45)

ETAPA A 5-A (duminică, 29 martie 2015)

Irlanda de Nord - Finlanda

România - Insulele Feroe (ora 19:00)

Ungaria - Grecia

ETAPA A 6-A (sâmbătă, 13 iunie 2015)

Finlanda - Ungaria

Insulele Feroe - Grecia

Irlanda de Nord - România (ora 21:45)

ETAPA A 7-A (vineri, 4 septembrie 2015)

Insulele Feroe - Irlanda de Nord

Grecia - Finlanda

Ungaria - România (ora 21:45)

ETAPA A 8-A (luni, 7 septembrie 2015)

Finlanda - Insulele Feroe

Irlanda de Nord - Ungaria

România - Grecia (ora 21:45)

ETAPA A 9-A (joi, 8 octombrie 2015)

Ungaria - Insulele Feroe

Irlanda de Nord - Grecia

România - Finlanda (ora 21:45)

ETAPA A 10-A (vineri, 11 octombrie 2015)

Insulele Feroe - România (ora 19:00)

Finlanda - Irlanda de Nord

Grecia - Ungaria

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile