joi, 13 februarie 2014

Google Ad Grants oferă publicitate gratuită de 10000 de dolari lunar, pe Google România

Google Ad Grants este ramura non-profit a programului AdWords, instrumentul Google de publicitate online. Incepand de astazi, Google Ad Grants le oferă organizațiilor non-profit posibilitatea de a-și promova misiunile și inițiativele pe Google.ro, acordându-le un credit lunar de 10.000 USD pentru publicitate în programul AdWords.

„Constatăm, în mod repetat, că organizații non-guvernamentale din România utilizează internetul nu doar ca o cale eficientă de comunicare a propriilor inițiative, ci și pentru a explora creativ noi servicii, bazate pe tehnologii online. În acest sens, lansarea programului Google Grants poate avea o contribuție importantă la succesul multor inițiative frumoase derulate de fundații și asociații non-profit”, a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google România.

Este eligibilă organizația dvs. non-profit pentru Google Ad Grants?

Pentru a fi eligibile pentru programul Google Ad Grants, organizațiile trebuie:

Să dețină un statut actual și valid de instituție caritabilă, în conformitate cu regulile din țara dvs.; consultați, mai jos, definiția statutului de instituție caritabilă din țara dvs.
Să cunoască și să accepte certificările prevăzute în solicitare cu privire la nediscriminare și la primirea și utilizarea donațiilor.
Să dețină un site funcțional, cu un volum considerabil de conținut.

Rețineți că următoarele organizații nu sunt eligibile pentru Google Ad Grants:
- Entitățile și organizațiile guvernamentale.
- Spitalele și grupurile medicale.
- Scolile, centrele pentru îngrijirea copiilor, instituțiile academice și universitățile (ramurile filantropice ale organizațiilor de învățământ sunt eligibile). Pentru a afla mai multe despre programele Google dedicate instituțiilor de învățământ, accesați Google pentru Educație.
Definiția statutului de instituție caritabilă în România

Pentru a fi luate in considerare pentru acest program, organizatiile trebuie sa fie constituite ca persoane juridice fara scop patrimonial, in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, si sa aiba scop caritabil.


Pentru a rămâne eligibil în programul Google Ad Grants:

Anunțul dvs. trebuie să trimită a O SINGURĂ adresă URL a unui site ce aparține unei organizații non-profit, adresă care trebuie să fi fost aprobată în solicitare.
Trebuie să gestionați în mod activ contul AdWords, conectându-vă la acesta lunar. Dacă nu vă conectați la cont timp de 30 de zile, contul dvs. poate fi întrerupt fără înștiințare.
Anunțurile dvs. trebuie să reflecte misiunea organizației non-profit aprobate, iar cuvintele cheie trebuie să fie relevante pentru programele și serviciile organizației non-profit.
Publicitatea exclusiv comercială nu este permisă în acest program. Dacă intenționați să promovați produse sau servicii, toate veniturile obținute din vânzarea acestora trebuie să fie utilizate pentru susținerea programului.
Anunțurile dvs. Google nu pot trimite la pagini care au ca scop principal să trimită la alte site-uri.
Anunțurile care oferă produse financiare (cum ar fi ipoteci sau carduri de credit) sau cele care solicită donații sub forma unor autovehicule, ambarcațiuni sau proprietăți și cuvintele cheie asociate acestora nu sunt permise.
Site-ul nu poate afișa anunțuri Google AdSense sau linkuri publicitare ale afiliaților.
Donatarii care nu respectă aceste reguli pot fi eliminați din program. Google își rezervă dreptul de a aproba sau a respinge solicitarea sau participarea unei organizații oricând și din orice motiv, precum și de a suplimenta sau modifica oricând regulile de eligibilitate. Google selectează solicitările la propria alegere, acestea nefiind supuse unei examinări externe.

Detalii despre programul Google Ad Grants

Donatarii din cadrul programului Google Ad Grants beneficiază de publicitate AdWords gratuită pe Google.ro. Donatarii își creează și își gestionează propriile conturi AdWords, asemenea agenților de publicitate plătitori, dar participarea lor se supune următoarelor restricții:
- Un buget zilnic stabilit la 329 USD, ceea ce înseamnă aproximativ 10.000 USD pe lună.
- O limită maximă a sumei cost-pe-clic (CPC) de 2 USD.
- Posibilitatea de a difuza numai campanii direcționate în funcție de cuvinte cheie.
- Posibilitatea de a difuza anunțuri numai pe Google.ro.
- Posibilitatea de a difuza numai anunțuri text.

Pașii pentru solicitare

Creați un cont AdWords Google Ad Grants, urmând instrucțiunile din Ghidul de creare a contului:
Asigurați-vă că selectați USD ca monedă, indiferent de țară
NU trimiteți informații privind cardul de credit.
Campania trebuie să vizeze exclusiv SINGURUL site non-profit menționat în această solicitare și trebuie să conțină anunțuri și cuvinte cheie bazate pe obiectivele propuse (nu comerciale).
Scrieți un eseu despre cum intenționează organizația dvs. să utilizeze AdWords în scopuri sociale.
Trimiteți o dovadă a statutului de organizație caritabilă, precum și Codul de client AdWords, în formularul de solicitare de mai jos.
Notă importantă: conturile AdWords care nu sunt create conform Ghidului de creare a conturilor Google Ad Grants vor fi respinse și veți fi informat că trebuie să creați un alt cont. Conturilor care încalcă politicile sau care nu sunt utilizate în scopuri non-profit le vor fi revocate granturile Google Ad Grants acordate.

Confirmați că organizația dvs. nu practică discriminarea pe considerente ilegale, în ceea ce privește practicile de angajare sau de desfășurare a activității, inclusiv discriminarea sau hărțuirea pe motive de rasă, culoare, religie, statut de veteran, origine etnică, strămoși, graviditate, sex, identitate sexuală, stare civilă, handicap fizic sau psihic, stare de sănătate, orientare sexuală sau orice alte caracteristici protejate prin lege, în legătură cu administrarea sau prevederile tuturor programelor și serviciilor.

Atestați faptul că: (i) organizația poate primi această donație conform politicilor proprii, precum și legilor și reglementărilor în vigoare; (ii) această donație nu va avea impact negativ asupra posibilității prezente sau viitoare a companiei Google de a colabora cu organizația respectivă; și (iii) această donație nu va fi utilizată pentru a corupe un oficial al guvernului în vederea obținerii sau menținerii unei colaborări ori a altor avantaje necuvenite.

Pentru a aplica la Google Ad Grants, dati click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Google Ad Grants oferă publicitate gratuită de 10000 de dolari lunar, pe Google România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (532) Focus Sat (248) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (214) Telekom (302) UPC (276) Vodafone (77)