vineri, 21 februarie 2014

Jocul Rambo a fost lansat

Rambo : The Video Game este un joc video arcade din categoria first-person shooter, dezvoltat de Teyon și publicat de către Reef Entertainment, bazat pe seria de filme Rambo.

Rambo: First Blood , Rambo: First Blood Part II și Rambo III vor constitui baza pentru gameplay-ul inspirat din actiunea celor trei celebre filme de actiune. Jocul a fost lansat astazi pentru Windows PC, PS3 si XBOX 360.

Mecanica jocului include ascundere dupa obiecte si alte pravane naturale, mediu distructibil, dar și luptă cu inamicii ,folosind cuțite și alte arme, acțíunia a căror reușită depinde de apasarea corecta a unor serii de butoane, la momentul potrivit ( asemănator cu jocurile pentru console ).

Atmosfera este una bine realizata, respectand stilul francizei. Grafica mediului inconjurator este placută, chiar daca nu una la nivelul anul 2014. Singurele elemente deranjante sunt chipurile personajele prinicipale si miscarile acestora, deloc naturale, parca fiind proiectate cu tehnologie de acum 10 ani.

Totusi, in ansamblu jocul este unul bun, existând momente când trebuie sa ai atentia maximă pentru a putea trece mai departe. Check-pointurile sunt însa destul de dese si te ajută să reiei misiunea dintr-un punct nu prea îndepartat, iar diversele skill-uri ( pe care le poti debloca odată cu avansarea în nivel ) sunt mai mult decat utile. Dacă la aceasta mai amintim si kill-urile pe care le faci când activezi concentrarea si care îți oferă regenerarea energiei vitale, "Rambo : The Video Game" devine chiar simplu de jucat.

Reef Entertainment a achizitionat drepturilor în august 2011 pentru a incepe dezvoltarea jocului video, de la StudioCanal. Editorul a declarat achiziția a fost determinata de succesul filmului Rambo din 2008, a patra parte din franciza, dar a carei actiune nu a fost inclusa in joc.

Dezvoltatorul a folosit vocile actorilor din seria de filme pentru personajul John Rambo , interpretat de Sylvester Stallone, și colonelul Trautman , interpretat de Richard Crenna.

Pentru Windows PC, jocul are urmatoarele recomandari de sistem:

Minim:
Sistem de operare: Win XP, Vista, 7, 8, 8.1 (32 &64 bit)
CPU: Core 2 Duo 2.8, AMD X2 3.1
RAM: 2GB
Grafică: DirectX10, Nvidia, AMD ATI sau Intel DX11.
Mai performanta decat GeForce 8800, GeForce 630, Radeon 3870 sau Intel HD 4400.
Memorie Video: 512MB
HDD: 8GB

Recomandat:
Sistem de operare: Win XP, Vista, 7, 8, 8.1 (32 & 64 bit)
CPU: Core i5 or modern Core i3 (4 thread)
RAM: 4GB
Grafică: GeForce GT 650, Radeon 6970
Memorie video: 2GB
HDD: 8GB


Un comentariu despre subiectul „Jocul Rambo a fost lansat”:
Anonim

jocu a aparut de ieri si pe pc eu ma joc deja la el e super

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile