miercuri, 12 februarie 2014

Music Choice la UPC DTH

UPC DTH, unul dintre cei mai importanti furnizori de televiziune cu plată prin satelit din Europa Centrală și de Est, anunță adăugarea, începand cu 10 martie 2014, a cinci noi canale in serviciile Freesat din Republica Cehă si Slovacia si UPC Direct din Ungaria: Da Vinci Learning, Investigation Discovery, BlackBelt TV, Auto Moto Sport și Fashion TV.

UPC DTH va oferi de asemenea clientilor săi la freeSAT si UPC Direct ( DTH-uri transmise la 0,8 grade Vest, pe acelasi satelit cu Focus Sat Romania ) si un nou serviciu de muzică denumit Music Choice. Noul serviciu va fi disponibil pentru clienții la pachetul de bază, care au receptoare compatibile HD. Music Choice va fi format din 10 de canale de muzică, fiecare dintre acestea difuzând piesele muzicale cu tematică diferită.

Si pentru Romania, UPC DTH va adauga la Focus Sat, tot din 10 martie 2014, 6 noi canale tv (detalii aici).


10 comentarii despre subiectul „Music Choice la UPC DTH”:
Anonim

Music Choice e super tare, nu ar fi exclus sa il activeze si pentru Focus Sat !!!

Anonim

Deci e interesant ca baga aceleasi canale cu Focus Sat ( minus Bollywood Tv ), in aceeasi zi !!!
Asadar, canalele noi se adauga la comanda celor de la UPC DTH din strainatate, nu la alegerea celor de la Bucuresti, de la Focus Sat, cu mici exceptii ! Doar aia de la centru, din strainatate stiu sigur dinainte ce se baga !

Si da, ar fi super sa bage Music Choice si la Focus Sat, trebui doar activata decodarea !!!!!

Administrator

Hmm, ar putea foarte simplu din punct de vedere tehnic sa le activeze si pentru Focus Sat. Dar nu se stie care e situatia legala privind drepturile de difuzare pentru aceste canale muzicale ( o combinatie intre tv si radio ) in Romania.

Anonim

Din cate imi aduc aminte prin 2008 la Focus au mai fost cateva canale de la Music Choice

Anonim

ce diametru are antena parabolica a firmei focus sat? ms anticipat.

Anonim

Asta poate sa iti raspunda un instalator de antene de satelit de la Focus Sat sau vreun abonat care are bunavointa sa o masoare. Cred ca are oricum sub 90 cm. Si oricum, daca vrei, poti sa inlocuiesti antena cu alta mai mare ( inclusiv si la Dolce Tv, Orange Tv, Digi Tv ).

Anonim

ok ms mult, pentru ajutor.

Anonim

Buna,la Focus Sat da receptor SD KAON si antena 60 cm

Unknown

daca cumpar o cartela CI+ functioneaza in afara tarii ( Suedia).

Anonim

Nu exista cartela CI+.
CI+ este un modul in care se introduce cartela. Daca te referi la Focus Sat, te poti abona la serviciile respectivei companii si poti receptiona si decoda canalele daca ai receptor compatibil Conax sau modul CI+, in care sa introduci cartela.
E posibil insa ca pentru receptie sa fie necesara antena mai mare ( de maxim 1,2 metri ).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile