sâmbătă, 1 februarie 2014

Noi canale HD la furnizori de servicii tv din România

UPC Romania a introdus 5 canale HD : Hustler HD, Auto Moto Sport HD, Mooz Dance HD, Mezzo HD, Etno HD. Toate cele 5 canale sunt criptate si pot fi vizionabile in pachetele in care sunt incluse sau demontrativ pentru unii abonati, selectati de UPC. Ulterior vor fi active pentru toti abonatii, probabil contra unei taxe suplimentare ( posibil un nou pachet HD separat ).

De asemenea, DTH-ul Orange Tv România a introdus Look Tv HD si Transilvania Live HD.

Desi pentru unele dintre canale e discutabilă titulatura de HD, din cauza continutului transmis de respectivele televiziuni ( de exemplu unul SD upscalat ) si din cauza bitrate-ului sursei originale, mai mic comparativ cu cel al unei transmisii high-definition, unele dintre ele sunt întradevar HD ( de exemplu Mezzo HD ).


27 de comentarii despre subiectul „Noi canale HD la furnizori de servicii tv din România”:
Anonim

Cred ca mai degraba Etno decat mezzo live hd.Mezzo se prinde bine in HD.

got

Nu ai citit cu atentie : "unele dintre ele sunt ÎNTRADEVĂR HD ( de exemplu Mezzo HD )".

Anonim

A aparut LOOK TV HD si TRANSILVANIA L!VE HD?

Anonim

Da, la Orange.

Anonim

Numai Digi satelit nu anunta nimic!

Unknown

etno hd pe digi tv satelit dar merge naspa :) :) :)

got

Pai la Digi Tv e preluat semnalul cu sigla HD, asa cum e transmis pe satelitul 16 grade est, dar la Digi nu e transmis in rezolutie HD, ci doar SD. Deci la Digi Tv nu e HD ( daca ar fi HD transmis, nu l-ai putea receptiona cu receiverul SD). Deci la Digi Tv nu e HD, doar scrie o sigla HD acolo, ca asa transmit astia de la Etno, cu sigla aia.

Anonim

Canalele au fost introduse pe contul unui nr de abonati, spre test, gratuit, timp de o luna, urmand ca apoi acestia sa fie notificati daca le mai doresc sau nu, iar din martie vor fi la pretul de 5 lei, pt toti abonatii, este vorba de 7 canale: Etno HD, Mooz HD, Mezzo Live HD, Arte HD, Shorts HD, Auto Motor Sport HD, AXN HD...Momentan sunt decat cele 5...

Unknown

Etno este Hd-1080i, la upc. (Softpedia, forums tv digital hd)

Anonim

Lipsesc canale Travel HD, Fashion HD, Nicklodeon HD...

Anonim

Etno este HD la anul si la multi ani. Continut upscalat. Asa poate sa le bage pe toate HD din canale SD, dar nu sunt HD in realitate.

Anonim

Sigla si grafica e HD. Nu Full HD, doar HD.

Anonim

Si la next gen este etno tv hd

Anonim

La Digi TV Satelit canalele nu sunt nici macar SD mi-am luat un TV SAMSUNG FULL HD mai performant si se vede naspa dar am conectat TV-ul direct pe antena satelit astra 19.2 fara receiver si se vede perfect zici ca toate sunt HD

Vali

Transilvania Live & Look nu emit de fel HD. nici nu au echipamente HD. Este o escrocherie marca Orange Tv pt a lua fata abonatilor. Sunt upscalate de catre cei de la Orange. Iar Etno este transmis HD doar pe 16e. Pe Focus, Digi & RTC Dth sunt SD cu sigla HD.

Anonim

Dar pe UPC Digital chiar este Etno HD, la fel cu rezolutia de pe Eutelsat. Asta ai uitat sa precizezi.

Anonim

Etno se prinde chiar HD pe UPC?

Anonim

Da frate, dar numai la unii abonati, alesi de ei. Ceilalti vad tot varianta standard. Intr-o luna va fi la toti, cu extraoptiune suplimentară HD pentru Etno HD si alte 5-6 canale.

Anonim

Eu am UPC si am MaximHD pentru TV. Nu sunt incluse. Sunt intr-un pachet special de 5 RON am sunat azi si m-am abonat la ele. Hustler HD este vazut doar cei care au pachetul pasion, eu n-am.

Se pare ca intr-adevar UPC este o firma de cablu pentru cei educati, cu venituri medii si peste medie cu televizoare HD. Acest pachet este doar de canale HD iar Mooz Dance HD e doar in versiune HD nu exista varianta SD. RCS-RDS si Digi e pentru pensionari si cei cu televizoare depasite adica persoane cu venituri mici. Spune-mi ce firma de cablu ai ca sa-ti spun ce fel de om esti, ce venituri ai si ce te pasioneaza (fotbal daca ai RCS si stiinta si cunoasterea daca ai UPC).

marian

ce zici de RTC? eu in ce categorie intru?

Anonim

Pina una alta s-a implinit un an de cind RCS-RDS a introdus televiziunea HD pe satelit cu decodoare HD si 6 canale dedicate HD abonatilor din Ungaria , iar abonatii din Romania inca mai asteapta. Cit? Nimeni nu stie.

Anonim

Mooz Dance HD este transmis la 720p la UPC. Si nici nu cred ca e macar la 720p, cred ca-l upscaleaza pe cel SD la 720p. Dezamagit. Pe satelit se vede cel HD mult mai bine. Am cerut si acest pachet pe cablu ca sa le vad pe toate televizoarele din casa. Am un singur TV care are inglobat si receptor de satelit cel din living. Si culmea mai mult pentru Mooz Dance HD am solicitat activarea pachetului sperand sa fie HD la 1080p...

Anonim

Revin. Se pare ca si pe satelit Mooz Dance HD e transmis 720p.
Interesant este ca ETNO HD e transmis 1080i pe cablu si se vede perfect (cand e imagine HD sau grafica si scrisul de jos) iar pe satelit ETNO HD pe datele oficiale ale postului e transmis doar la 720i si se vede diferenta. Probabil UPC preia semnalul ETNO HD direct de la studioul ETNO si nu de la satelit.

Anonim

Etno HD, dar Antena 1 HD? Astea vor transmite HD când Trinitas va transmite 3D? :(

Anonim

Antena 1 HD transmite doar un loop video HD prin satelit, e un canal de teste.

Anonim

Totul este o aiureala

Anonim

Cu comentariul tău în frunte ? :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile