luni, 17 februarie 2014

Orange Tv a introdus canale tv din Ungaria, pentru maghiarii din România

DTH-ul Orange Tv a introdus de astazi mai multe canale test pentru maghiarii din Romania, pentru a atrage clienti si din aceasta minoritate etnică.

Aceeasi strategie au si alti operatori de televiziune cu plată prin satelit din Romania ( Digi Tv, Focus Sat etc ).

Televiziunile din Ungaria introduse in acest scop de catre Orange Tv Romania sunt deocamdată ( în teste ) : Muzsika Tv, Fishing and Hunting Ungaria, Cool Tv, Film +, RTL II, RTL Klub HD.

Asadar, se prefigurează un posibil viitor pachet maghiar la Orange Tv Romania.


24 de comentarii despre subiectul „Orange Tv a introdus canale tv din Ungaria, pentru maghiarii din România ”:
Anonim

Pacat ca nu au introdus si alte canale lipsa si pentru care nu e loc pe satelit, dar pentru aste este.

marian

Firesc sa lanseze pachetul maghiar,exista o inportanta comunitate in romania....

Anonim

Orange Tv mai bine te dezamageste pe tine azi si castiga maine o plaja noua de abonati, din cadrul milioanelor de etnci maghiari. Strategia e calculata foarte bine, chiar daca nu ne place unora. E simpla aritmetica. Vor castiga mai multi etnici ca abonati Orange Tv decat vor pleca romani nemultumiti ca au introdus aceste canale din Ungaria la Orange Tv Romania.

Anonim

Köszönöm Narancs... cum ar zice etnicul :)

Anonim

care milioane de abonati maghiari? sunt 280000 cu totii!!! interesati-va, mai intai!
Nu confunda numarul maghiarilor din Romania cu numarul abonamentelor de tv!

Anonim

280.000 cu totii, ce? Abonati? La ce? Ca nu inteleg. Daca tot esti asa revoltat, exprima-te mai concret, nu cu jumatati de propozitii.

George

Iti traduc euuu,.. Dânsul dumnealui anonimul zice se parese că degeaba sunt milioane de maghiari in Romania, ca are dumnealui anonimu' așa o presimtire ca fix 280.000 maghiari s-a putea abona la Orange din cauza acestei masinațiuni cu programele astea unguresti noi :))) Îti dai seama ce bucurie pe Orange, care poate nu are nici 50.000 de abonati, când vor invada maghiarii aia 280.000 sa se aboneze? Pai din momentul ala toate canalele vor deveni maghiare la Orange Tv. :)))

Anonim

De ce trebuie sa faceti comentarii rasiste? Orange face ca operatorii mari de televiziune, fiecare are un pachet maghiar. Totusi in Transilvania sunt multi, iar Orange doreste si de acolo clienti, logic, iar dupa ce se dezvolta mai mult, atunci baga si mai multe canale, mai bune care au licenta mai scumpa. Ganditi-va, inainte sa fiti prea destepti. Canalele unguresti nu sunt atat de scumpe, ca de exepmlu Discovery si etc.

George

In afara de Anonim 17 februarie 2014, 19:36, restul au fost pro introducere pachet maghiar. Asa ca vorbeste doar cu ala, ceilalti au sustinut ideea, Inclusiv eu, care am ironizat pe acel anonim, dar poate că nu ti-ai dat seama de asta...

Anonim

@Anonim 17 februarie 2014, 22:41, Nu a fost nici un comentariu rasist. Dacă eu nu vreau sa bage canale maghiare ( fiindca nu inteleg maghiara ), nu inseamna ca sunt rasist, Am foarte multi prieteni maghiari si ma inteleg foarte bine cu ei, dar pe mine nu ma intereseaza canalele maghiare. Asa ca fă si tu diferenta in logica ta, inainte sa "fii prea destept" : este exact cum te-as cataloga eu pe tine rasist, din cauza că nu esti de acord sa introduca in Ungaria, la DTH-ul maghiar la care esti tu abonat si platesti bani, 6 programe românesti. Ai fi de acord? Nu, cu siguranta ca nu ti-ar conveni, daca ai fi maghiar nativ din Ungaria si nu ai intelege niciun cuvant romaneste. Asta nu inseamna ca ai fi rasist. Ar fi doar parerea ta ca nu iti convine sa platesti ceva ce nu intelegi. Deci hai pe viitor sa facem diferenta intre concepte si sa folosim termenii corect si logic si sa incercam sa ne punem si in locul altora si nu doar sa sarim cu gura si sa ne victimizam fara un motiv real.

Anonim

ORANGE va pica si el ca DIGI,FOCUS(nui exclus si DOLCE) ,sai vedem cind vor termina contractele cu Protv si Antenele ,te lasa sa le retransmiti la un pret mai mic apoi dupa expirare dubleaza pretul

Anonim

nu este corect sa mai platesti taxa de conectare si taxa lunara reciver daca esti abonat orange,citi clienti ar avea atunci

Anonim

Corect legal e tot ce semnezi tu ca esti de acord, deci iti dai acordul ca e corect. Nu iti convine, considerand ca e incorect, nu semnezi. Simplu.

Anonim

Si antenele unde se mai vad? Le vad doar ai lor? Asteptam noi canale si pentru pblicul larg la Orange tv.

Anonim

Stati usor ca de abia au facut pe hartie 20.000 de abonati in aproape un an.Jumatate din ei nu o sa plateasca 2 ani .Sa vedem ce zice Orange la primul bilant !

Anonim

Altul care viseaza ca da Orange faliment, cand instalatorii nu mai fac fata?

Anonim

@anonim 14:07.Instalez Orange de la debut.Habar nu ai ce scrii !Este foarte putin de lucru in situatia in care activez in 3 judete si am 5 masini !Daca ar fi sa instalez numai Orange as inchide maine !

Anonim

Aia este altă treabă frate! Voi vreți să instalați numai Orange pe foamea asta? Nu am spus eu că ,,numai Orange"? Majoritatea oamenilor au ales deja un provider sau sunt în contract cu altul, dar prin anumite zone, mai ales cu ofertele ce au fost, s-au instalat la greu. În niciun caz nu va da Orange faliment, pentru cu titirezii ceilalți vor închide mult mai repede după aceeași logică.

Anonim

Momentan(de ieri a intrat in vigoare) Orange a introdus cea mai buna oferta de pe piata .Indiferent daca este sau nu abonat,platesti doar 1,5 euro chirie si 5 euro abonament(local HD).Nu se mai plateste nici o taxa de activare sau instalare.
6 luni gratuite in primul an si 6 luni in al doilea an.Practic impartind abonamentul de pe cele 24 luni la doar cele 12 platite rezulta un abonament de aprox 15 ron lunar ! Imbatabil !
Referitor la contractele cu alti operatori,conform legii din romania nu te poate nimeni obliga sa stai unde nu iti convine.Mai mult cu toate penalizarile lor ilegale,exista alta lege ce stipuleaza ca in 3 ani datoriile facturabile ale persoanelor fizice se prescriu,daca nu s-a reusit incasarea lor !

Anonim

Oferta e doar cu 6 luni gratuit, respectiv 3 luni in primul an si 3 in al doilra an si doar daca te abonezi si la telefonie. Deci ce ai spus tu e incomplet. Uite exact oferta de pe

http://www.orange.ro/oferte-speciale/oferta-de-iarna/index.html.

Daca ai tu alta, pune linkul:

alege oricare 2 abonamente de telefonie
și televiziune și primești:
100% mai multe beneficii timp de 1 an
6 luni gratuite la abonamentul Orange TV

oferta este disponibilă pentru combinațiile de servicii ce fac parte din următoarele categorii:
mobil: Delfin, Cangur, Tigru, Panteră și abonamentele Senior 6, Fluture 8 din oferta Junior și Fluture 12 oferta Orange Young
internet: Colibri și Colibri Explore
Orange TV
Fix pentru acasă sau Home Pack
beneficiile suplimentare din oferta de sărbători nu sunt disponibile la activarea abonamentului de 10 euro din oferta Senior sau Fluture 10 din oferta Junior
beneficiile suplimentare se oferă la activarea sau prelungirea pe 2 ani a abonamentelor din oferta curentă
la activarea sau prelungirea mai multor abonamente din aceeaşi categorie de servicii, oferta se acordă pe fiecare număr în parte
dacă unul dintre serviciile alese este Orange TV, beneficiile vor fi disponibile din momentul activării abonamentului Orange TV
pentru minutele către orice rețea națională, disponibile și către destinațiile internaționale fixe din UE și cele fixe și mobile din SUA și Canada, vei primi două bonusuri separate: unul de minute naționale și unul de minute către rețele fixe din UE și fixe și mobile din SUA și Canada
pentru minutele sau SMS în rețeaua Orange primești două bonusuri separate: unul de minute și celălalt de SMS în rețea
bonusurile de minute, mesaje și MB primite și neconsumate într-o lună nu se reportează luna următoare
cele 6 luni gratuite pentru Orange TV se aplică astfel: 3 luni în primul an și 3 luni în al doilea
abonamentele pot fi înlocuite în perioada minimă contractuală doar cu alte abonamente cu valoare egală sau superioară
nu se alocă numere favorite suplimentare celor incluse în abonamentele Fix pentru acasă și Home Pack
beneficiile suplimentare din oferta de sărbători nu sunt disponibile pentru abonamentul
Fix pentru acasă 3
oferta este valabilă până pe 30 martie 2014

DTH Fan

Corect: 6 luni gratuit cu pachetul special de telefonie, televiziune și internet.
sau doar 3 luni gratuit la activarea oricărui abonament Orange TV.

Instalare gratuită si taxa chirie receptor HD de 1,5 euro doar pentru abonatii la telefonie Orange.

Deci intr-un cuvant, daca vrei sa treci de la Focus Sat sau Digi Tv sau Romtelecom la Orange , dar nu vrei sa iti iei si telefonie de la Orange, nimic din toate acestea nu se aplica.

Anonim

Oferta Orange corecta este:
-client care NU este abonat: instalare si activare gratuita, 3 luni abonamentul gratuit, taxa primul receiver la 1.5 euro, celelalte 2 , la cate 2.5 fiecare (exemplu: local hd cu 3 receivere hd=11.5 euro tva inclus)
-client existent: instalare si activare gratuita, 6 luni abonament gratuit, primul receiver la 1.5 euro, restul la cate 2.5 euro.
-client existent: daca fidelizeaza sau activeaza un alt serviciu + activare abonament tv, primeste instalare si activare gratuita, 12 luni abonament tv gratuit, 12 luni benficii duble pt serviciul suplimentar ales
-client existent: daca fidelizeaza sau activeaza 2 alte servicii+ activare tv, primeste instalare si activare gratuita, 12 luni abonament tv gratuit, 24 luni beneficii duble pt serviciile aditionale alese.
Sporrr

Anonim

Pe programele : FILM+,COOL TV,RTL+,RTL2 vor fi anumite emisiuni care nu
au drepturi de difuzare pt.Romania.
In aceasta perioada,va fi blackout (ecran negru) pe programul respectiv.

Original title Channel Start Tx Date and Time (RO) End Tx Date and Time (RO)
BATTLE LOS ANGELES FILM+ 16/01/2017 17:40:00 16/01/2017 19:54:00
ARE WE DONE YET? FILM+2 21/01/2017 20:35:00 21/01/2017 22:19:00
ARE WE DONE YET? FILM+2 22/01/2017 14:55:00 22/01/2017 16:39:00
AS GOOD AS IT GETS RTLII 21/01/2017 14:00:00 21/01/2017 16:34:00
AS GOOD AS IT GETS RTLII 22/01/2017 00:15:00 22/01/2017 02:54:00
EASY A COOL 20/01/2017 22:00:00 20/01/2017 23:49:00
EASY A COOL 21/01/2017 18:10:00 21/01/2017 19:59:00
FASTER (2010) FILM+ 19/01/2017 22:00:00 19/01/2017 23:54:00
LITTLE MAN RTL+ 22/01/2017 14:30:00 22/01/2017 16:19:00
LITTLE MAN RTL+ 21/01/2017 19:00:00 21/01/2017 20:49:00
PATRIOT, THE FILM+ 22/01/2017 16:45:00 22/01/2017 19:59:00
PATRIOT, THE FILM+ 21/01/2017 21:00:00 22/01/2017 00:09:00
SOMEONE TO WATCH OVER ME FILM+ 19/01/2017 10:00:00 19/01/2017 12:09:00
VERTICAL LIMIT FILM+ 17/01/2017 18:00:00 17/01/2017 20:19:00
VERTICAL LIMIT FILM+ 18/01/2017 15:55:00 18/01/2017 18:14:00

Anonim

Poate la Orange dar la alți operatori totul e ok fără ecran negru. Chiar acum rulează Vertical Limit pe Film+ :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile