miercuri, 26 februarie 2014

Planeta Tv și Planeta Tv Folk Online Gratuit

GCN și Natnet au dezvoltat un serviciu multiscrenn avansat care, prin intermediul unor aplicații dedicate pentru sistemul de operare Android, iOS, Windows și Windows Mobile, permit vizionarea mai multor canale bulgărești online pe telefoane inteligente, tablete si desktop PC.


"BGCN TV" vă oferă o oportunitatea a viziona canale bulgaresti gratuit, legal si stabil ( în acest moment 18 canale ), indiferent de locația dumneavoastră ( asemănator cum procedeaza Seenow in Romania ).

Printre aceste canale gratuite online se regasesc si televiziunile Planeta Tv si Planeta Folk.

Pentru celelalte canale oferite de BGCN TV ( cele care apar cu lacăt, in numar de 12 in acest moment), vizionarea este posibilă doar contracost ( pentru acestea, se ofera doar un preview live, dar la calitate scazută, in fereastră si fără sunet ).
Aplicatia ofera si EPG, posibilitatea de a comuta pe ecran lat sau complet, volum, contrast si luminozitate reglabile. De asemenea, poate fi reglata si calitatea, in functie de viteza internetului utilizatorului. Pentru aceasta setare, exista in bara de jos a aplicatiei 4 butoane sub forma de animale. Cu cat animalul este mai rapid, cu atat calitatea este mai mare :). Totusi, nu recomand sa alegeti viteza maximă, fiindca nu va fi fluentă imaginea, indiferent ce viteza la internet aveti.


13 comentarii despre subiectul „Planeta Tv și Planeta Tv Folk Online Gratuit”:
Anonim

multumesc merge perfect pe pc !!!! de cand cautam sa vad si eu planeta tv online !

Anonim

ce site are!!!

Anonim

Nu e site cu tv online. Descarci aplicatia aia si o instalezi ( vezi ca ai linkuri la finalul articolului) si prin aplicatia aia vezi canalele.

Anonim

supeeer tare !!!

Anonim

Merge! Sper sa nu blocheze astia accesul Romaniei la canale, cand o vedea cati romani intra acum. :)))

Anonim

"volum, contrast si luminozitate customizabile" Era greu sa scrieti "volum, contrast si luminozitate reglabile"? romgleza e la putere. In rest articolul e ok, multumim de info.

Anonim

merge super bine

Administrator

@Anonim 27 februarie 2014, 04:10, aveti dreptate, am corectat. Folosesc zilnic foarte multi termeni tehnici din limba engleză si comunic zilnic cu vorbitori de engleza ori citesc sute de pagini cu informatii in limba engleza, incat uneori influenta limbii engleze se poate resimti si in comunicarea in limba română. Dar aveti dreptate. :)

Anonim

SUPER TAREEEE.Asi vrea sa vad asa ceva si la noi chiar daca ar fii cu plata anumite programe tv ,sa fie 10ron lunar ar fi extraordinar!!!

Anonim

CE!!! Sopcast ,aplicatia asta se misca ffffoarte rrrrrrrrrrrepede SUPERRRRRRRRR!!! BRAVO LOR

Unknown

acxum trebuie sa platesti daca vrei sa te uiti la tv planeta...ce magari....

Anonim

hmmm.. a mers destul cat a mers,, poate le mai lasa la liber iar

Anonim

Peste 16 ore de videoclipuri 4K de la Planeta Tv, gratuit si oficial pe Youtube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLWhONodvbQnd7lz17YSDU3OqWxR0f90MW

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile