duminică, 23 februarie 2014

RCS-RDS își extinde serviciile din județul Alba

Din informaţiile deţinute de blogul Eatilla, se pare că RCS-RDS a preluat compania S.C. Electrosim SRL de la data de 1 februarie 2014. Grila de programe a suferit primele modificări, luni 3 februarie, când au fost introduse canalele TV: Digisport 1,2,3 Digi Life, Digi World, Digi Animal World, Digi24 şi Digi24 Cluj, dar au fost scoase canalele Discovery Chanel, Discovery World, Film+, Publika MD.


S.C. Electrosim SRL a avut o acoperire mare în judeţul Alba, fiind prezent în casele locuitorilor din Alba Iulia, Teiuş, Aiud, Abrud, Câmpeni şi comunele din aceste zone. Astfel RCS-RDS a reuşit să ajungă şi în zonele de munte a judeţului Alba, unde nu avea acoperire în privinţa serviciilor de internet şi televiziune analogică.

Televiziunea analogică oferită de RCS-RDS are în componenţă până la 65 canale, iar grila de programe poate varia în funcţie de regiune. Preţul pachetului de bază este de 25 de lei.

Desigur procesul încă nu a fost finalizat şi reînnoirea completă a serviciilor furnizate se va efectua în lunile următoare.

Sursa: eattila.blogspot.ro


2 comentarii despre subiectul „RCS-RDS își extinde serviciile din județul Alba”:
Anonim

foarte bine , ar trebuie sa sa acopere si jud sibiu ma refer copsa mica

Unknown

Sa se mai extinda si prin jud Calarasi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile