luni, 10 februarie 2014

The Market Channel, noua televiziunea a lui Mohammad Murad ?

Omul de afaceri Mohammad Murad încercă din nou să obțină licența pentru televiziunea Tv Life, după ce, în 28 ianuarie 2014, CNA a amânat luarea unei decizii în acest caz.

Acum, Mohammad Murad a solicitat, prin  societatea M&M Channel SRL, acordarea aceleasi licențe pentru satelit si comunicatii electronice, dar cu denumirea de The Market Channel.


CNA a motivat amânarea cu necesitatea de a solicita un punct de vedere de la Realitatea Media SA, care deţine televiziunea The Money Channel ( din cauza ca trei dintre emisiunile din grila Tv Life, mai exact "România agricolă", "Business Breakfast" si "Market Report", sunt difuzate pe The Money Channel), dar si pentru a verifica studioul si echipamentele noii televiziuni.

Mohammad Murad are un parteneriat cu televiziunea The Money Channel, care functioneaza în noile studiouri din Bucureşti, amenajate in imobilul detinut de Mohammad Murad.


Niciun comentariu despre subiectul „The Market Channel, noua televiziunea a lui Mohammad Murad ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (531) Focus Sat (246) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (213) Telekom (302) UPC (275) Vodafone (76)