marți, 11 februarie 2014

Care sunt țările unde pirateria informatică este foarte răspândită ?

Alianța Internațională pentru Drepturi de Autor ( IIPA ) a prezentat autoritatilor americane lista țărilor asupra carora trebuie sa urgenteze actiunile antipiraterie.

Cea mai incriminata țară este Ucraina, pe care IIPA a inclus-o ca fiind prima impotriva careia sa se ia masuri.

In categoria țărilor care pirateria trebuie supravegheată cu prioritate, IIPA a inclus: Argentina, Chile, China, Costa Rica, India, Indonesia, Federația Rusă, Tailanda, Vietnam.România a scăpat oarecum si anul acesta, fiind inclusă în lista țarilor cu risc, dar în care trebuie doar supravegheat fenomenul pirateriei informatice, fără a se lua deocamdată măsuri. In aceeasi categorie, alături de Romania se află Belarus, Brazilia, Bulgaria, Canada, Ecuador, Grecia, Israel, Kazakhstan, Kuweit, Mexic, Arabia Saudită, Elveția, Taiwan, Tadjikistan, Turcia, Turcmenistan, Emiratele Arabe Unite și Uzbekistan.

Asadar, Romania nu este o țară cu piraterie informatica extremă, dar nici una care a iesit din lista țărilor supravegheate.


4 comentarii despre subiectul „Care sunt țările unde pirateria informatică este foarte răspândită ?”:
Unknown

"sa ne caute la oua" vorba lu' Nastase :P

Anonim

Pai de noi nici virusi nu ne ating cind e vorba de Romania!!!

Anonim

Sa ne faca salarii de 2000 de euro si iesim din toate listele.

Anonim

Corect.Si putin peste 1000 si tot iesim din liste.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (532) Focus Sat (248) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (214) Telekom (302) UPC (276) Vodafone (77)