luni, 3 februarie 2014

Vacanța Mare se întoarce cu un show la Antena 1

Vacanţa Mare ( mai exact Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu ) revine pe micile ecrane cu un show ce va fi difuzat de televiziunea Antena 1, anunță Libertatea.


"Am fost primii pe o piaţă goală de umor, iar acum, într-o perioada în care lumea crede că nu se mai poate inventa nimic, uite că venim cu un stil nou în care lumea nu va recunoaşte nimic din ceea ce s-a întâmplat înainte", spune Mugur Mihăescu. "Cu toţii îşi fac probleme aflând că revenim pe post: oare or să fie iar Leana şi Costel, oare o să fie altceva, fiecare o să-şi dea cu părerea. Şi mi-ar plăcea să-i surprindem pe toţi. Formatul este absolut nou, ceva ce nu s-a mai făcut în România", adaugă şi Radu Pietreanu.

Bătălia dintre generaţii se va da în platoul emisiunii între generaţia părinţilor, din care fac parte Mugur şi Radu, şi generaţia copiilor, care cuprinde două fete şi doi băieţi extrem de talentaţi.

"Fiind tată şi având un copil adolescent şi văzând şi generaţia asta între14 şi 23 de ani, e normal să-ţi aduci aminte de cum erai tu faţă de părinţi. Şi acum, în postura astalaltă, ai un sentiment amestecat. Pe de o parte, ai vrea să fii şi tu tânăr, pe de altă, nu-i înţelegi. Şi din conflictul asta de neînţelegere or să iasă nişte bătăi frumoase. Dacă nu mai ai voie să baţi copiii acasă, măcar să-i batem în concurs", explică Mugur. Radu Pietreanu mai spune că, odată cu acest show, Vacanţă Mare îşi doreşte să promoveze o nouă generaţie de umorişti care să se bată cot la cot cu ei şi care, de ce nu, să le calce pe urme.

"Lumea se va uită la Vacanţă Mare din nevoia unei schimbări. Pentru că ce a fost până acum la televizor e de fapt o moştenire a stilului pe care l-am impus în televiziune şi în umor de atâţia ani. Oamenii nu au mai progresat cu aproape nimic, cu mici excepţii. Eu sper că după show-ul acesta să apară şi altele asemănătoare. Blestemul nostru este că suntem primii!", mai spune Mugur Mihăescu.


8 comentarii despre subiectul „Vacanța Mare se întoarce cu un show la Antena 1”:
Unknown

Expirati, rasuflati, nu ne mai obositi....ce sa ceri de la "Latrine tv".....

filmehd

abea astept :D

Anonim

Mie îmi place Vacanta Mare. Aveti voi umor nou și mai bun romanesc ? Nu cred. Unora va place să comentati fără sa dați alternative. Stiți sa spuneti doar "Ala e prost, celelalt e incult etc", dar nu spuneti "Alternativa pe acea nișă este...". Astfel, comentariile sunt doar malițioase și neconstructive și dovedesc doar inerție in a comenta, în general cauzată de mizerabile interese politice împotriva unui radiodifuzor. Si pe de altă parte, știti cum va fi emisiunea? Dacă va fi altfel decât până acum ? Dacă va avea un format nou ?

got

Cel mai tare grup este Vacanta Mare, mai bun decat orice grup umoristic activ acum în Romania ! Cui nu-i convine, sa nu se uite, dar îi recomand sa se oboseasca privind in continuare la emisiuni despre preaslăvirea gunoiului din politică. Chiar Adrian, ce grup umoristic, care are in prezent emisiuni la tv, ne recomanzi ? Unul neexpirat, nerăsuflat, neobositor ?

Anonim

pe ce data vor revenii la anteana 1?

Anonim

In curand... Vor anunta zilele astea printr-un comunicat.

Anonim

UN FEL DE MASCARADA BARBAT SA SE AMBRACE AN FEMEIE

Anonim

Daca or sa vina cu glume proaste cu iz politic, ce sigur nu vor fi impartiale ( si mai mult ca sigur ca asa o sa fie, dat fiind faptul ca se va difuza pe antena 1, iar pe deasupra Mugur Mihaescu este membru UNPR partid sub aripa PSD), atunci mai bine sa ne lase draq !!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile