sâmbătă, 15 martie 2014

Cum actualizezi aplicațiile televizoarelor LG Smart

LG oferă pentru televizoarele sale smart diverse aplicații, în general gratuite, prin intermediul magazinului său. Acestea aplicatii se downloadează și se instalează direct cu ajutorul televizorului conectat la internet, după ce ați creat un cont LG si v-ați logat în acesta pe televizor.

La anumite intervale de timp, unele aplicații primesc updateuri. Însă aplicațiile instalate în televizorul dvs. rămân la versiunea existentă în momentul instalării inițiale.

Așadar, cum obținem versiunea nouă a unei aplicatii, în caz că este lansat un update al acesteia ? Dezinstalăm vechea aplicație și instalăm versiunea nouă a acesteia?

Nu urmăm aceasta procedura, ci una relativ mai simplă, care de obicei (exceptând aplicațiile foarte mari), durează de la câteva secunde până la câteva zeci de secunde, în funcție de mărimea update-ului aplicației și de viteza dvs. la internet.

Această metodă are avantajul că vă păstrează ( de obicei ) setările aplicației vechi, cum ar fi conturi și parole de logare în anumite servicii ale aplicației updatate, scoruri sau salvări la jocurile instalate etc. Bineînțeles, acestă nu e o regulă, depinde și de modul cum au conceput dezvoltatorii respectivul update al aplicației.

1. Se apasă butonul Home de pe telecomada televizorului, se selectează din butoanele telecomenzii tabul "Aplicațiile mele" și se apasă OK pe telecomandă.

2. Aplicațiile care necesită update vor avea în coltul iconului o săgeată orientată în sus. Din butoanele telecomenzii, selectăm una dintre aceste aplicații marcată cu săgeată și apasăm apoi OK pe telecomanda televizorului.

3. Va fi solicitată confirmarea update-ului aplicației respective. Selectăm "Da" si apăsăm OK pe telecomandă.

4. Va incepe descărcarea și instalarea aplicației.

5. După finalizarea actualizării, va fi afișat mesajul de mai sus, iar aplicația se va lansa în varianta actualizată. Dacă mai sunt și alte aplicatii de actualizat, închidem aplicația ce a pornit după finalizarea actualizarii și repetăm pașii 3-4.


8 comentarii despre subiectul „Cum actualizezi aplicațiile televizoarelor LG Smart”:
Maya Luxy

Buna. Detin un LG LA620S si de curand aplicatia Smart IPTV a cerut update. Am urmat procedura descrisa mai sus insa la un moment dat s-a facut ecranul negru. Am iesit cu Exit iar acum can vreau sa intru in aplicatie imi acelasi ecran negru si nu pot iesi decat cu Exit... Ceva sfaturi?

Anonim

A da eroare la update, Eu tot asa am facut update si imi merge perfect. Dar tu ai avut o eroare la net in momentul updateului. Dezinstaleaza aplicatia si instaleaz-o iar.

Maya Luxy

Merci! Intre timp si-a revenit...

Amaru's

Am un tv LG 32 LA620s-ZA , vreau sa actualizez aplicatia HBO , Vreau sa o sterg ptr .a o instala din nou , NU reusesc !!

Anonim

1. Dacă vrei sa o actualizezi, procedează ca în tutorial.
2. Dacă vrei să o ștergi și nu reușești, explică detaliat din ce cauză nu poți. Explică detaliat ce este afișat după ce marchezi aplicația și apoi apeși ștergere.

Anonim

salut am o problema la un LGlm6300PLA nu se mai actualizeaza termeni si nici nu pot face actualizare soft cum reusesc sal aduc la zi

Anonim

LGLF580V-ZA nu pot face actualizări la aplicații,iar la soft imi spune că am cea mai nouă versiune .

Sorin

Updateurile aplicațiilor sunt independente de softul televizorului. Nu poți face updateuri la aplicații din cauză că nu există updateuri pentru respectivele aplicații.

Cel mai probabil este un model de televizor mai vechi, lansat de peste 6 ani, care nu mai beneficiază de updateuri la soft și foarte rar sau deloc la aplicații.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile