vineri, 14 martie 2014

Discovery a confirmat data de lansare a canalului ID Xtra

ID Xtra, noul canal al familiei Discovery, va fi lansat în versiuni SD și HD pe 1 aprilie 2014, atât pentru Europa Centrală și de Est, precum si pentru Orientul Mijlociu și Africa.

"Există o creștere a cererii pieței pentru canale factuale si de mister, iar noi avem deja experiența și capacitatea de a oferi continut din nișă respectivă. Din aceste motive, avem planuri ambițioase si dorim sa lansam ID Xtra chiar din anul 2014, pe cât mai multe piețe din cele 105 ale regiunii CEEMEA. Mulți dintre cei mai mari operatori de servicii de televiziune cu plată din diverse țări au semnat deja pentru a oferi acest canal abonatilor săi, astfel incât ID Xtra îi va invita să arunce o privire mai atentă asupra misterelor nerezolvate", a declarat Paul Welling , SVP , șef de canale la Discovery Networks CEEMEA.

Discovery Networks a amintit si de succesul unui alt canal al său, TLC , care a fost lansat în anul 2011 si care a devenit cel mai distribuit canal de divertisment pentru femei din lume.

Discovery Communications va investi peste 1,5 miliarde de dolari in conținutul canalelor sale, iar acest trend va continua, conform delcarațiilor companiei.


3 comentarii despre subiectul „Discovery a confirmat data de lansare a canalului ID Xtra”:
Anonim

Sanse mari sa intre la orange,asta daca se va lansa si in Romania.Spun asta pt ca orange are toate canalele hd ale lor,incluzand exclusivitatea turbo xtra.

Anonim

Abia astept.

Anonim

Ce abia astepti ? Pe 1 aprilie 2014 se lanseza la nivel mondial, in diverse regiuni. Nu se stie daca va fi lansat si in Romania. Poate nu se va lansa niciodata in Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile