marți, 18 martie 2014

Freesat România a adăugat în grila tv televiziunea Antena 1 si a continuat transmisia celorlalte canale Antena Group

Astăzi, televiziunile Antena Group au schimbat modulația, compresia audio video, SR-ul si norma de criptare, fiind codate in Conax ( detalii AICI ).

Însă, în acelasi timp, canalele Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia LifeStyle si GSP TV au devenit disponibile în teste de simulcrypt abonaților DTH-ul românesc Freesat, pe frecvența de mai jos:


Satelit Eutelsat 16A, frecvenţa 11131 MHz, polarizare verticală, SR 16593, FEC 2/3, DVB-S2, Roll Off 0,25, Pilot Off, Criptat Conax / Viaccess.

Si inainte de aceasta schimbare, abonatii Freesat puteau receptiona FTA ( necriptat ) aceste canale, cu exceptia televiziunii Antena 1. Acum, dupa aceasta criptare de azi-noapte, receptionează si în continuare aceste canale Antena Group, la care se adaugă si Antena 1 ( care înainte era criptată în Power Vu, un sistem de codare inaccesibil abonatiilor DTH ).

Metoda folosită pentru a pune la dispozitie canalele si abonatilor DTH-ul Freesat România este simulcrypt-ul. 

Mai exact, pe lângă posibilitatea de a decripta canalele amintite, utilizând smartcarduri oficiale de Conax ale Antena Group ( oferite doar operatorilor de cablu / tv prin protocol IP / satelit ), acum a fost adaugata și posibilitatea de a fi decriptate canalele de către telespectatorii care sunt abonati la Freesat România, utilizandu-se norma de criptare Viaccess.

De asemenea, DTH-ul Freesat Romania permite receptia canalelor criptate și de pe frecventa 12643, polarizare verticală, DVB-S2 QPSK, SR 13200, FEC 3/4, precum si a canalelor TVR de pe frecventa 16.0°E, Eutelsat 16A, 11512.25, Polarizare verticala, DVB-S2 8PSK, SR 29950, FEC 2/3, dar si a tuturor celorlalte canale necriptate de pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est.

Mai multe detalii despre Freesat România găsiți pe websiteul oficial, dând click AICI.


46 de comentarii despre subiectul „Freesat România a adăugat în grila tv televiziunea Antena 1 si a continuat transmisia celorlalte canale Antena Group”:
Anonim

Deci Focus Sat si Digi Tv nu au canalele astea si Freesat asta le are. Tare. Ce fac, ma mut la Freesat, ca si asa e mai ieftin cu mult ?

Pintea Catalin

are cineva freesat? Banuiesc ca ai nevoie de receiver satelit cu slot de cartela.

Anonim

Exact.... Poti folosi orice receiver HD de satelit, si de ala de 150 lei. Au un abonament pe un an, cam cat e un abonament pe o luna la altii. Vezi la ei pe site, nu stiu exact.

Alexyss

Poti folosi doar cardul de la ei daca, ai receptor compatibil HD

banica

am eu doua abonamente inclusiv unul la o cabana la care merg mai rar sunt multumim ca au exact canalele care ma intereseaza cele de baza in principal si sunt convins ca vor mai adauga altele se pare ca sau pus serios pe treaba.

Valentin

Vreau sa instalez freesat la tara , pot conecta 2 tv uri pe o singura cartela ? Daca da , cum pot face acest lucru ?

Anonim

se poate conecta, iti cumperi un LNB dublu, costa vreo 30 ron

Valentin

Deci Lnb dublu care are 2 iesiri pt 2 receivere , nu ? Atunci fiecare receiver nu trebuie sa aiba 2 cartele ?

Anonim

Fiecare receiver cu cartela lui. Nu stiu sigur daca iti dau doua cartele pe un singur abonament. Probabil ca nu. Vezi ca ai telefon si alte date de contact sa îi intrebi pe ei:

http://freesat.ro/contacteaza.php

Anonim

99 lei pe an daca ai cartela de TVR cumparata deja. Sau alte preturi:

http://freesat.ro/vreau_freesat.php

Anonim

plus antena,lnb.receptor si sa vezii cit costa!!!!!

Anonim

Cat costa? Vreo 300 ron cu antena si receiver cu tot, toate echipamente noi. Eu am 5 receptoare HD, din care doua cu cartela TVR, o sa trec cu cele doua la Freesat, ma va costa fix 99 RON pe an.

Anonim

Daca un client vrea sa-si achizitioneze kit complet freesat(antena+lnb+stb+suport perete) +transport+montaj trebuie sa scoata din buzunar peste 600 ron !
Momentan nu este rentabil pentru client.
600 ron platesti abonament la Orange peste un an(un an este gratis la oferta actuala)
Sau la Focus Sat platesti 543 ron kit+instalare,ai garantia instalarii nelimitat(cat stai in sistem)ai 7 luni gratis ,dupa care poti plati O luna pe an(pentru case de vacante)

Anonim

Ba nu ma lasi.... Receptor HD nou compatibil 195 lei: http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=984&category_id=ae87faa4ffe11e38432b5aae9a30f0c0

LNB: 15 lei http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=403&category_id=452dc6cb6a3fd4927ca813b4796c2bf4

Antena cu suport cu tot: 45 lei http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=909&category_id=56a3512e8297ca609bfbc034343e19c9

Deci 260 RON un sistem de receptie HD, cu care poti sa mai prinzi pe diversi sateliti mii de canale la liber. . Asta in caz ca nu ai deja antena / si sau receiver LNB.

Freesat se adreseaza in special celor care doresc canale putine generaliste la pret mic si mai ales care detin deja un sistem de receptie. Stiu ca nu va convine faptul ca un operator mic vine tare din urma, cu o idee care la straini e folosita de foarte multi operatori, dar asta e. Mai lasati si voi ceilalti preturile jos si ne abonam si la voi.

Anonim

Azi am sunat la ei , mi`au cerut 600 ron pt 2 receivere hd + antena +cartela activata pe un an de zile

Anonim

Deci doua receptoare, care devin ale tale, poti sa prinzi si alte canale cu ele, iar in anii urmatori platesti doar 99lei. Ca doar nu cumperi in fiecare an antena si receptoarele si nu te abonezi doar pe un an, ci ma gandesc ca pe termen lung. In 5 ani iesi la pret de 20 de ori mai avantajos ca la altii.

Anonim

Da , si am si garantie 2 ani la ele . Pt a putea pe 2 tv se face sharing intre ele, si platesti o singura cartela.
Pe termen lung este mult mai avantajos decat la digi , dolce, focus .

Anonim

Buna,eu felicit ca au introdus si antena 1 si altele canale ce apartin de ea,dar as face o precizare,oare dece nu transmit canale in format hd dupa cum ar fi:pro tv,sport.ro,antena si care mai sunt cu hd?pentru ca tvrhd este si cred ca ar avea mai multi atragatori(clienti) in privinta aceasta.ce parere aveti?flutur

Anonim

Felicitatii! Sunt ceva la inceput de drum. Nu platesti mult, dar ce poti vedea? Pai daca ai card tvr cred ca ii poti vedea si fara abonament, nu? Oricum, la ce ofera ei, e cam scump! Parerea mea.

Anonim

Daca dupa doi ani si 3 zile se defecteaza stb-ul,cumperi altul ! Alta investitie !

Anonim

Freesat e pentru pensionari. Nu ai Discovery, National Geografic, filme, muzica, desene. La ce sa te uiti? A, pardon, la programe free pe 16 grade. Dar la ei de ce sa cotizezi?

geo

Si tinerii la ce se uita ? La Discovery ? Eu cred ca e invers: pesionarii se uită la Discovery. Iar daca ar fi pensionari, ai ceva impotriva? Ma gandesc ca pensionarii sunt oameni trecuti prin greutatile vietii, nu tineri fără o bază educațională, tineri care comentează anonim si flegmatic pe internet.

Anonim

Pe [link]http://ro.kingofsat.net/pos-16E_rom.php[/link] a apărut la programele Freesat și TVR sistemul de codare Conax. Freesat nu are cartele Viaccess ?

Anonim

Ba da, are Viacces, dar fac teste si in conax de cateva zile.

Anonim

@geo, dacă ai avea tu măcar pe jumătate din câtă carte am eu, ai vedea că nu știi ce spui. Crede-mă că nu sunt tânăr deloc! Sunt chiar trecut de a II-a tinerețe. Părerea mea este că sunt super slabi. Nu ai ce să vezi în afara unor programe prăfuite, care nu merită niciun leu.

geo

@anonim, multumesc pentru jignire. Sa tii cont in viata ta de un mic sfat de la mine: educatia unui om este direct proportionala cu capacitatea sa de a nu jigni. Apropo, am 56 de ani si am urmat la stat cursurile a doua facultati de inginerie, pe timpul dictaturii comuniste. Acum profesez in domeniul tehnologic, unde coordonez o echipa de peste 50 de oameni destoinici.

Anonim

eu nu reusesc deloc sa prind antenele. banuiesc ca au semnalul mai slab decat celelalte canale. aveti idee?

Anonim

Au semnal mai mic, dar eu le receptionez cu antena de 90 cm. Îti trebuie receptor HD si sa setezi la scanare DVB-S2 8PSK.

Anonim

Scuze ca poate sunt off topic: cu ce program au fost realizate imaginile cu informatii despre canalele satelit prezentate in articol?

HD Satelit România

Sunt printscreenuri din ProgDVB: http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/01/progdvb-700-download.html

Anonim

Incepand de azi 30/05 Boomerang intra in grila De programe pe aceeasi frecventa a canalului FREESAT. Cred ca pana la sfarsitul anului vor mai intra canale.

Unknown

in legatura cu conax....freesat ofera atat cartele viacces cat si conax ....in functie de preferinte (recivierul hd folosit)

Laurentiu

Dap, s-a anuntat:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/05/dth-ul-freesat-romania-lanseaza-oficial.html

Vezi toate stirile despre Freesat Romania aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/search/label/FREESAT

Unknown

Instalari Antene Freesat Tv In Spania
Contact: 666816641
www.digitvspania.es

Alexyss


Vasilica Puiu Ciobotaru
Cu asta din pagina ta mai omorat:
Avem in dotare toare tipurile de antene satelit,parabolice 60,65,80…..(LNB-HD)
Al dracului LNB, numai HD nu e , ma mir ca, nu ai scris LNB hd ultra d3....

Anonim

Buna ziua, mi-am luat freesat receiver de la ei cu cartela viaccess, am semnal bun, tot ce e la liber se vede, b1, antenele si ce e cu $ se aud dar nu se vad...
Am verificat pe site si cartela a fost deja activata, de o luna aproape.
Am tot bagat cartela in toate pozitiile posibile si imposibile dar tot nu-mi decodeaza programele.
In schimb am gasit in meniul receiver-ului o sectiune "card share" unde sunt mai multe optiuni
home client8/ sbcl/share max/sssp(twin)/tm share/sssp(ori). La mine e pe home client acum, ca le-am incercat pe toate dar tot nu merge... pe ce optiune ar trebui sa-l las? SI totusi de ce sunt inca codate programele?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat sau sugestie.

Anonim

Pai pe langa ce e la liber poti decoda decat canalele codate oferite de Freesat, nu si alte canale codate de la alti operatori straini de pe acelasi satelit. Adica poti decoda Antenele, Prima Tv, Acasa, ProTv, TVR-urile etc. Daca pe astea romanesti nu ti le decodeaza, apeleaza-i la telefon 0372 66 77 88 sau 0736 36 95 96, nu are cum sa te ajute cineva online de pe un forum, ci doar cei de la Freesat pot rezolva problema, doar ei pot verifica si corecta eventualele erori.

Anonim

Fiind weekend, am ales sa caut raspunsuri pe bloguri. Am sa sun maine, sa vad ce-mi spun cei de la freesat. Inca nu se vad antenele, b1 si restul, doar ce este la liber, tvr-urile, favorit si trinitas, parca.

Anonim

Si eu ti-am oferit raspunsul. Acesta e raspunsul si nu altul. Nu ai ce sa setezi tu la receptor, e in afara posibilitatiilor tale de a rezolva ceva. Ei trebuie sa rezolve.

Anonim

Tare mie frica ca ne ducem cu sacul la pomul laudat, cheltuim peste 600lei si ei nu ne garanteaza nici macar acele 40 de programe romanesti. Va rog sa-mi spuna si mie cineva daca beneficem de internet?

Anonim

Internet prin satelit ? Tu nu vezi ca e un serviciu tv DTH prin satelit? Si unde vezi tu ca e 600 lei ? E 99 lei pentru un an intreg daca ai deja echipamentele. Daca nu le ai, te orientezi spre altii, simplu.

Anonim

Aceeași poveste si la mine,nu se vede doar se aude pe antene,iar pe cele de la media deloc.

Anonim

E problema locala la tine, la mine merg. Suna la Freesat si spune-le de problema, nu ai cum sa o rezolvi pe net.

amadeus

Peste tot vad: "daca ai echipamentul tau"... Ce fel de echipament? Pai pe site scrie ca nu merge "cu echipamentul tau" decat cu antena si lnb.. de receiver nu scrie ca merge altul decat de Amiko 8140CXE... . Cine ma scoate si pe mine din ceata asta?

amadeus

"5. Detin un receptor de la un alt operator. Pot sa il folosesc pentru Freesat?
Nu.Pe de o parte, Freesat foloseste transmisia MPEG4/DVBS2,diferita de transmisia altor operatori, si/sau operatorii
existenti pe piata imperecheaza cartela cu receptorul, pe de alta parte."

Deci, merge sau nu si cu alte receivere?

Anonim

Merge cu orice receptor HD pe care poti sa il cumperi din magazine si care detine modul pentru cartela Conax CAS 7, nu merge cu alt tip de receptor . Sunt zeci de modele de receptoare HD de acest tip in magazinele dedicate. Nu merge cu receptor de Digi, asa cum nici Digi nu merge cu receptor de Dolce Tv si cum nici Focus Sat nu merge cu receptor de Orange sau Digi Tv. Fiecare DTH are sistem de codare propriu si trebuie utilizat un receptor care intelege sistemul respectiv de codare. Deci iti trebuie RECEPTOR HD care intelege sistemul lor de codare, respectiv Conax CAS 7.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile