joi, 6 martie 2014

Zvon: Gazprom cumpără canalele Pro Tv ?

Pe 28 februarie 2014, CME ( compania mamă a canalelor Pro Tv ) a mentionat că va vinde operatiunile neesentiale ( de radio si cinema), desfasurate in special in Romania ( detalii AICI ).

Insă conform unor informatii neoficiale citate de Hotnews, "la usa CME ar bate in prezent mai multe entitati interesate de preluarea la pachet a tuturor operatiunilor din Romania, respectiv a celor din Bulgaria."

Surse convergente citate de Hotnews au mentionat conglomeratul rus Gazprom, cel mai probabil indirect, ca una dintre partile interesate in aceste demersuri.

HotNews.ro a solicitat atat CME, cat si diviziei media controlate de Gazprom, Gazprom Media (ce desfasoara activitati de televiziune, radio, presa scrisa, productie cinematografica, advertising, internet si unde varf de lance sunt posturile rusesti NTV, TNT si NTV-Plus), precizari referitoare la aceste informatii. Niciuna dintre parti nu au raspuns in vreun fel acestor solicitari, mai precizeaza Hotnews.


5 comentarii despre subiectul „Zvon: Gazprom cumpără canalele Pro Tv ?”:
Anonim

Parcă se și aseamănă ... GazPROm cu PRO Tv :-)

Anonim

O sa ne arda la buzunare sa urmarim PROTV :D

Anonim

Sa vezi manipulare Ruseasca ...

Anonim

Dar ce, manipularea lu' Voiculescu la Antena3 ţi se pare mai bună? Nici 50% din ce vezi la TV nu este adevărat.

Anonim

Apropo de manipulare prin tv si temerile ca PRO-TV-ul daca ajunge pe mana rusilor va prezenta realitatea in alt mod ca pana acum. Nu cred ca peste 50 la suta din ce e la tv nu e adevarat ci e un adevar trunchiat, interpretat intr-un anume fel in functie de interese.
Iata o fotografie excelenta:

http://www.badpolitics.ro/wp-content/uploads/2012/06/TV_manipulare.jpg
din urmatorul articol:
http://www.badpolitics.ro/manipulare-dresorii-de-minti-umane/

(N-am nici o treaba cu autorul acestui site)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile