vineri, 14 martie 2014

Romtelecom a activat VOD pentru portalul Dolce Tv, pentru vizionare transmisii sportive Dolce Tv

Romtelecom a anuntat vineri ca incepand de astazi permite acces contra cost la exclusivitatile Dolce Sport din portalul video DolceTV.ro, indiferent de reteaua din care se accesează aceasta platforma. Astfel, meciul Simonei Halep cu Agnieszka Radwanska, transmis in direct si in exclusivitate la Dolce Sport 1 si Dolce Sport HD, in aceasta noapte, incepand cu ora 03:30, poate fi vazut in direct pe internet si de clientii altor retele la un tarif de 1,5 euro plus TVA, anuntă Hotnews.ro. Plata pentru accesul la continut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

"Indiferent de reteaua din care acceseaza www.dolcetv.ro sau utilizeaza aplicatia Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmari online competitii transmise in exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Natiuni, dar si Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup si unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal si Baschet ale Greciei si multe altele. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Frantei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin si feminin sunt, de asemenea, disponibile in portalul DolceTV.ro.

In aceasta noapte, incepand cu ora 03:30, Simona Halep joaca in semifinalele de la Indian Wells cu Agnieszka Radwanska (a doua favorita a turneului si numarul 3 mondial). Competitia transmisa in direct si in exclusivitate la Dolce Sport 1 si Dolce Sport HD poate fi urmarita si online pe www.dolcetv.ro. Finala va fi transmisa in direct duminica de la ora 21:00. Pasionatii de tenis mai au la dispozitie in exclusivitate Davis Cup si Fed Cup, dar si unele turnee din WTA Premier Events si ATP 500 Series", se arata in comunicatul Romtelecom.

Accesul la continutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori acceseaza aplicatia Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE Romania. Cei care se conecteaza din alte retele pot opta pentru unul dintre cele doua tipuri de abonament - 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o luna de acces. Plata pentru accesul la continut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

Dacă a urmat cineva procedura, sunt binevenite detalii tehnice. Cel mai probabil prima dată trebuie creat un cont, confirmat emailul si apoi urmata procedura de logare în portalul Dolce Tv, apoi încărcat contul prin SMS, telefon, voucher sau cont bancar.


11 comentarii despre subiectul „Romtelecom a activat VOD pentru portalul Dolce Tv, pentru vizionare transmisii sportive Dolce Tv”:
Anonim

Aveti dreptate, procedura este cea descrisa la sfarsitul articolului. Totusi, inca nu sunt sigur ca merge sa creati cont nou daca aveti net din alta retea, cel putin deocamdata. Cred ca mai au ceva probleme tehnice, din moment ce am achizitionat abonamentul pe o luna si inca nu pot viziona niciun canal pentru mai mult de 30 de secunde. Probabil lucrurile se vor remedia in timp, sper cat mai repede.

Anonim

Am creat eu acum cont de pe net de la RCS-RDS.

Anonim

eu mi-am facut cont pe la 21:30 tot pe o luna de zile si nici acum nu merge sa vizionez dolcesport..le-am dat un mesaj din sectiunea "contact" de la ei de pe site sa rezolve problema..mai vbeam cu un coleg de pe un forum in care zicea ca s-ar putea sa mearga doar daca este vreun eveniment mai important,ceea ce mi s-ar parea o aberatie totala daca ar fi asa

Anonim

Gata, acum merge perfect. Merg doar canalele DolceSport1,2,3,4, plus DolceSportHD. Celelalte sunt limitate la 30 de secunde de vizionare. Ar fi interesant daca ar da posibilitatea vizionarii acelor canale, dar am dubii ca pentru doar 4 euro/luna vor face asta. Oricum, sunt mai mult decat multumit ca pot viziona Formula1 chiar daca am net RDS. Cred ca asta e cea mai buna solutie, net RDS si abonament pe dolcetv, asa poti vedea toate canalele de sport, excluzand Eurosport-urile, dar exista solutii si acolo.

Florentin

eu am internet de la rds si nu functioneaza dolcetv decat 30 de secunde cu tot cu credit bagat

Anonim

Pai ai bagat credit si ai cumparat si abonament pe o luna sau ai bagat credit si îl ții acolo nefolosit, ca la bancă ? :)

Unknown

Salut,acceasi problema m am lovit si eu de ea,si azi dupa 3.30 ore de stat la telefon cu personalul din romtelecom si plimbat pe la fel si fel de departamente am reusit sa ma conectez.Va explic imediat pasi.Dupa ce va intrat bani in contul dolce si va arata ca aveti exemplu meu 5 euro dati pe abonamente si selectati cumpara,va aparea 1,5/ 1 zi si 4/o luna.Bifati suma pe care o aveti in cont(adica pe o zi sau o luna) si din momentul acela abonamentul devine activ.

Unknown

merge si din afara tari?

Anonim

Am cont facut mai demult pw doceltv.ro . Intru pe site dar NU AM DE UNDE SA CUMPAR nici de unde sa incarc contul..ca poate atunci imi apare meniul de cumparare...eveniment (pt meciul din seara asta al Simonei Halep). Cand intru pe site imi spune ca de la 1 aprilie 2015 se va inchide aceasta platforma si totul se va muta pe www.telekomtv.ro. Ok..zic..poate au inchis posibilitatea de a cumpara credit pe dolcetv.ro ...daca tot il muta. Sa-mi fac cont pe telekomtv.ro si sa cumpar de acolo, ca se poate, scrie chiar pe site, chiar daca nu ai internet de la Telekom /Next gen..etc. (am de la RDS)..numai ca surpiza.... dupa ce bagi toate datele pt a-ti crea un cont..zice ca servicul este momentat indisponibil. Stiti vreo alta varianta cu plata de a putea viziona meciul ? Sunt multe linkui pe net dar 99 % ca nefiind legale si cu plata vor cadea toate la ora inceperii meciului.

Merci

Anonim

Mie imi merge Telekomtv.ro...

Suna la ei, cred ca nu ai creat alias in contul tau de Telekom.ro.

Citeste si pe aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/03/telekomtvro-nu-esti-abonat-la-acest.html

DTH Fan

Sau poate sa faca asa :

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/03/simona-halep-jelena-jankovici-in-finala.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile