marți, 4 martie 2014

Travel Channel HD la RCS-RDS

Travel Channel HD va fi lansat la RCS-RDS România. Comentând cu privire la noul format High Definition, Jon Sichel ( MD Scripps Networks , Marea Britanie si EMEA ) a declarat:

"Scripps Networks International își continuă expansiunea în Europa si avem placerea de a lansa Travel Channel HD si pe aceasta importanta platformă românească. Suntem increzatori ca noii nostri telespectatori se vor bucura pe Travel Channel, care oferă programe de clasă mondială, ce sunt cu adevărat uimitoare atunci când sunt privite în HD".

Travel Channel SD exista în pachetul digital de televiziune de la RCS-RDS de mai multi ani.

UPDATE 28 martie 2014: S-a confirmat, Travel Channel HD a fost introdus in grila digitala de cablu a RCS-RDS. Detalii si imagini AICI.


17 comentarii despre subiectul „Travel Channel HD la RCS-RDS”:
Anonim

Cand se va lansa la rds , ca nu ati pomenit nimic ?

Anonim

Pai banuiesc ca incepand de azi sau zilele urmatoare ? Intai in Bucuresti si apoi in toata țara, ca de obicei ?

Andrei

Concurenta scumpeste abonamentele si RDS introduce canale noi, pastrand acelasi pret. Se vede economia facuta cu Discovery

Anonim

Deci RCS-RDS baga canale super in ultima vreme.In ungaria DIGI a reintrodus SPORT KLUB,MTV EUROPE,VIVA TV+ un canal nou:MEGAMAX care sar putea sa intre si in Romania

Anonim

Fiecare se pozitioneaza pe piata cum vrea. Faptul ca au scos Discovery e treaba lor, dar faptul ca le-au scos si la cei in perioada contractuala (intai i-au pus sa plateasca in plus si apoi le-au scos), e o chestie peste care nu voi trece niciodata. Acest comportament este de neacceptat. Baga acum Travel Channel HD probabil in pachetul de baza dupa care ii pune pe oameni sa plateasca in plus daca vor sa vada, si apoi le vor scoate cum vor bagand alte Digi Caracal, Digi Topartzanestii din vale si Digi tzopartzanestii din Deal ca sa iasa la numar ca la ei cica oamenii contracteaza nr. de canale nu grila de programe pe care ti-o pune in fata cand faci contractul. Nu voi lua Digi ori RCS-RDS in vecii vecilor nici daca ar fi sa ramana singura firma din lume care ofera tv ori internet. Asta e opinia mea desigur altii pot avea experiente diferite si valori de viata diferite si poate ca verticalitatea, demnitatea si respectul sunt perimate pentru unii.

Apropo de ce spune anonimul anterior: "Deci RCS-RDS baga canale super in ultima vreme".
Asa-i dar UPC avea de multa vreme acest canal HD. E ca in reclama prin care Samsung ataca pe Apple: Noi avem de multa vreme ce altii abia descopera.

Raman la parerea ca Digi, RCS-RDS e o companie care se adreseaza asistatilor sociali si celor cu venituri mici sau spre medii. Nu au multe canale HD, au multe canale de circ (fotbal) specific unor categorii sociale cu un anumit IQ, si au scos toate canalele Discovery. Cand o sa inceapa si la noi pana la urma cu televiziunea digitala terestra RCS-RDS si Digi vor avea mari probleme. Ca saracimea o sa renunte la ei. Zice o vorba: Daca faci un soft pe care sa-l poata folosi orice prost, atunci doar acestia vor dori sa-l cumpere. Corolar: Daca faci un produs pentru saracime atunci doar acestia vor dori sa-l cumpere.

geo

@Anonim, iti respect opinia, dar ca si client RCS-RDS, nu accept ca m-ai catalogat prost si asistat social cu venituri mici si medii, pentru care "verticalitatea, demnitatea si respectul sunt perimate". Nu uita că dacă tu cataloghezi negativ o anumita categorie de oameni ( clientii RCS-RDS în această situatie, din care fac parte si eu), nu dovedesti in niciun caz un nivel educational ridicat. Incearca sa evoluezi si pe alte planuri, ai potential, domnule anonim, pentru a dovedi educatia cu care te mândrești. Unul dintre aceste planuri este respectul față de interlocutori.

Anonim

Pentru geo: Ma refeream la cei care au acceptat nesimtirea celor de la RCS-RDS care au scos canalele Discovery in timpul perioadei contractuale. As mai intelege daca n-ai alte optiuni. Eu unul am trecut la UPC.

Si ca sa nu se considere ca generalizez reformulez: RCS-RDS cu Digi este o companie a caror clienti in mare parte au venituri mici spre medii si educatie 0 ori putin peste 0. Sunt cu siguranta si exceptii cum este domnul geo, mari magnati si cu educatie aleasa. Nelamurirea mea este cum poate alege cineva sa vada atata golaneala, coruptie, meciuri trucate cum e fotbalul in detrimentul atator canale despre stiinta si cunoastere. Ori n-au copii ori sunt egoisti. Eu unul chiar de mi-ar place fotbalul tot as trage UPC.sau Romtelecom iar canalele despre fotbal le-as pune cu parola ca alea adult. Ce sa invete copilul meu de la canalele de fotbal? Cum se trucheaza un meci, cum nu stiu ce fotbalist a petrecut toata noaptea prin cluburi ? Sunt de acord cu sportul dar fotbalul nu e sport e afacere e circ servit prostimii. Hai ca-s offtopic o zi excelenta!

geo

Stimate anonim, nu sunt un "magnat cu educație aleasă", asa cum ma cataloghezi flegmatic si ironic. Intâmplator, am urmat cursurile unei facultati de inginerie la stat, inceputa in 1988 si terminata 4 ani mai tarziu, in plina democratie. Dar acum sunt doar mecanic auto. Iti recomand sa renunti la acest stil de a te adresa interlocutorilor. Exprima-ti ideea util si cu respect, fără să jignesti in mod repetat.

Anonim

dar de ce nu a vrut descopery sa isi faca pachet propriu si sa il vanda la abonatii RCS ce isi doresc acest pachet?

RCS le-a propus asta.
Pentru descopery era mult mai usor sa faca o gramada de bani pe putini abonati care se uitau/plateau pachetul extra.

PS. Nu haliti tot ce vi se da!

Anonim

pentru cei ce zic de nesimtirea RCS.....

RCS iti garanteaza un numar de canale..... nu anumite nume de canale...

Anonim

"Anonim 5 martie 2014, 10:46" "sa inteleg ca ai o educatie 0 ori putin peste 0"? ca sa te citez.

Anonim

Oare valul asta de canale noi la DIGI nu are legatura cu plecare lui Teszary Zoltan de la DIGI.Imediat ce acesta a disparut din peisajul RCS imediat au intrat canale noi.Eu cred ca scoaterea DISCOVERY a fost facuta pentru a favoriza UPC si FOCUS SAT.Cum se face ca imediat dupa ce RCS a scos DISCOVERY,UPC Romania a bagat DISCOVERY ID si ANIMAL PLANET HD.Eu cred ca plecare lui Teszary va avea efecte bune asupra grilei de programe pe Ungaria si Romania.In acest moment niste nemti sunt la carma RCS.

Goos

Ce nemti la carma RCS ? Tot Teszari e patron, n-a plecat nicaieri de la firma pe care o detine, nu e nici un neamt la "carma".

Anonim

Cand baga digi in grila analogica si in digitala in forma HD , canalul sus mentionat ?

Anonim

Nu baga in fomat HD decat in grila digitala de cablu, in cea analogica baga doar SD analogic. Nu s-a anuntat data, poate sa fie si peste o luna, si peste 1 an... Cert e ca s-a incheiat contractul intre patronii RCS si cei ai Travel Channel HD, a aparut deja si pe alte siteuri straine informatia:
http://www.digitaltveurope.net/152462/travel-channel-hd-launches-on-rcs-rds/
http://www.worldscreen.com/articles/display/43605
http://www.satelitskiforum.com/sf/board46-vijesti/board47-rss-feed-vijesti/3691-travel-channel-hd-u-platformi-rcs-rds/
http://www.broadbandtvnews.com/2014/03/04/travel-widens-romanian-reach/

Ionutz

Orice contract commercial de la orice firma de cablu permite modificarea grilei de canale.
O sa dau si doua exemple:
1. Romtelecom a scos (pt putin timp ce-i drept ) toate canalele apartinand de PROTV
2. Focus Sat a scos canalele apartinand Antena Group.
Ca UPC-ul a tacut si a platit suma ceruta si nu s-a implicat in astfel de scandaluri deja e o alta poveste.
@Anonim - citeste in contractual pe care il detii la UPC si cu siguranta vei gasi si aceasta clauza in contract.
Faptul ca generalizezi si ai o anumita parere despre abonatii unei firme nu cred ca are nici o legatura cu situatia reala, fiecare este liber sa aleaga, RDS-ul nu detine monopol ca sa nu poti alege o alta societate.
Iar faptul ca urmaresti tu la UPC canalele celor de la Discovery nu te fac sa fii nici mai destept nici superior noua.

Anonim

Cand se introduce in grila digi tv ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile