vineri, 4 aprilie 2014

Digi Storage

RCS-RDS lansează în curând serviciul de stocare in cloud Digi Storage, despre care discutam ca zvon, la jumatatea lunii februarie, la finalul articolul de AICI.

Hard disk-ul virtual va avea 20 GB Free ( daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000 ) sau 50 GB la doar 3 lei/luna.

Nu vei mai ai nevoie de hard-disk-uri externe pentru stocarea unui volum mare de informatii si a documentelor importante pentru tine. Poti utiliza acum aplicatia Digi Storage, cu cea mai rapida incarcare si descarcare a documentelor si a fisierelor de orice fel (filme, muzica, prezentari etc.).


Acest serviciu va putea fi accesat AICI, pe baza unui cont ( utilizator si parolă ) si va oferi stocare pentru fisierele dvs. Serviciul Digi Storage va oferi pentru logare o conexiune securizată https.

Update 11 aprilie 2014: Digi Storage a fost lansat. Detalii AICI.


5 comentarii despre subiectul „Digi Storage”:
Anonim

Si probabil doar de pe internetul lor... va merge.

Anonim

Nu vad care este capacitatea de stocare.

Anonim

Pai nu s-a anuntat inca respectiva capacitate de stocare.

Anonim

Pai inca nu iti poti face cont din contul de digicare. Daca nu au 10GB stocare nu ies cu nimic in evidenta

DTH Fan

Eu fac pariu ca pot oferi si 100GB. Sunt ieftine harddiskurile deja si nu vor oferi capacitatea exclusiv de prima data, ci adaptiv. Tu folosesti doar atat cat uplodezi, si iti dau ei limita sa zicem pana la 100 GB. Multi vor folosi poate doar 500 MB sau 1 GB, desi le va apare ca au 100GB. Dar in realitate nu folosesc in acel moment atata. Asa fac toate aceste sisteme de stocare in cloud, iti dau limita, dar tu folosesti in realitate pe respectivul hard-disk doar cat ai uploadat. Dar sa asteptam sa se lanseze, acum se fac teste probabil. Cert este ca linkul din articol e functional, apare interfata de logare in acest nou serviciu, deci se confirmă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile