vineri, 11 aprilie 2014

Pink International își mută licențele celor 68 de canale, din Serbia în Bosnia și Herțegovina

Radiodifuzorul comercial sârbesc Pink International a oprit distribuirea în Serbia a canalelor sale prin cablu și a solicitat licențe pentru Bosnia și Herțegovina.

Măsura urmează unei decizii a Autoritatii de Radiodifuziune sârbă (RRA) de a revoca licențele Pink pentru distribuirea celor 68 de canale prin tv cablu, înainte de a expira, la cererea companiei.

Distribuirea canalelor prin cablu este mai ieftină in Bosnia și Herțegovina, iar autoritatea de reglementare din aceasta țară a acordat deja licente de emisie pentru 20 dintre canale Pink.

Important este că Pink nu va pierde telespectatorii din Serbia, pentru că nu este necesară aprobare specială de la autoritățile de reglementare naționale din această țară.


3 comentarii despre subiectul „Pink International își mută licențele celor 68 de canale, din Serbia în Bosnia și Herțegovina”:
Anonim

pe cind niste posturi tv precum pink la digi satelit?

Anonim

Posturile Pink sunt extraordinar de amatoriale, calitatea tehnica lasa de dorit si partea artistica la fel. Canalele de filme sunt cu adevarat pline de produse foarte cunoscute dar cu muuuulte reluari. Pink in Serbia este televiziunea cea mai trash de acolo...Canale Prva si B92 sunt cu mult peste...Product placemente este de a dreptul enervant in programele posturilor Pink. Lucrul cel mai bun pentru pink este faptul ca a fost pentru multa vreme un monopolist in achizitia filmelor si serialelor de la marile companii americane si asta permite o oferta atat de mare. totusi exista foarte multe critici. Canalele muzicale trasmit clipuri preluate de la foarte multe portaluri video di lume tot cu logo-ul acestora si la capitolu subtitrari multe din sub sunt luate de pe internet si in anumite cazuri nu sunt in serba dar in croata (doua limba aproape identice, dar nu una singura) si asta arata lipsa de profesionalism. Acum in Serbia exista o lupta foarte mare intre Pink si Prva, dar saptamana vitoare ar trebui livrata o noua frecventa terestra natioanala postului NOVA RS o investitie germana foarte buna. In plus principalul operator prin cablu de acolo, SBB si a construit o oferta extraordinar de bogata cu foarte multe canale tematice la nivel mondial si multe canale in excluzivitate ca de exemplu SPORT KLUB si CINEMANIJA...si in curant postul N1 prima mare televiziune de stiri din regiune, cu tre mari centre in Zagreb, Belgrad si Sarajevo. Deci Pink reprezinta cantitatea si celelalte calitatea!!!

Anonim

Eu m-am uitat de cateva ori la canalele Pink. Cel putin cele cu muzica populara sarbeasca sunt extraordinare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile