vineri, 4 aprilie 2014

Romit Tv emite prin satelit

Televiziunea Romit Tv a început sa emită necriptat prin satelitul Express AM44 de la pozitia orbitala 11 grade Vest.

Frecventa de receptie este 11566, polarizare orizontală, SR 8000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Receptia am realizat-o in Romania cu antena offset de 90 cm. Chiar daca televiziunea Romit Tv nu emite la rezolutie HD ( ci 480 x 576 pixeli ), este necesar pentru receptie un receiver HD.

Romit Tv ( Televiziunea româno-italiană ) emite sub sloganul "Cu noi ești acasă" si a retrasmis sau difuzează, pe lângă productiile proprii, și programe ale unor radiodifuzori in limba română ( din Românai si Republica Moldova ), precum OTV Italia, România Tv etc.

Romit Tv luat nastere in 2011, cu intentia de a oferi un program tv interesant si informatii utile comunitatii romane din Italia, care depaseste 2 milioane de persoane.

Pe langa emisia prin satelit, Romit tv transmite in Italia la nivel national pe canalul 246 in sistem digital terestru si este de asemenea gratuit. Gratie accesibilitatii sale, in scurt timp numarul zilnic al telespectatorilor a depasit 700.000.

Canalul ofera un program de 24 de ore de emisie non-stop.

Romit tv este o asociatie culturala non profit, face parte din categoria televiziunilor comunitare, si are o limita de publicitate de 5 % in 24 de ore.

Romit tv a fost recunoscuta de catre autoritatile italiene, romane si ale R. Moldova drept principalul canal national ce se adreseaza romanilor.

Studioul central, cel in care are loc atat productia programelor cat si transmisia lor, se afla la Roma, insa televiziunea dispune si de alte cateva studiouri locale, la Milano, Torino, Bari.


3 comentarii despre subiectul „Romit Tv emite prin satelit”:
Anonim

Foarte interesant. Acum cred ca vor notifica CNA ca doresc redistributie, ca televiziune straina, in Romania. Sa vedem cum se opune CNA. Cred ca e o manevra la mijloc, sa transmita iar OTV in Romania, prin Romit Tv.

Unknown

spuneti-mi si mie cum se cheama programu pe care vedeti daca sunt programele blocate sau nu sunt blocate....multumesc

Laurentiu

Daca sunt blocate? Ce inseamna asta? Te referi daca sunt criptate? Pai adminul foloseste un tuner DVB-S2 instalat in PC si programul cred ca e ProgDVB si care nu merge fara tunner ( vreo 100 euro ) si antena de satelit conectata la el. Sau poti vedea intr-un receiver de satelit normal care sunt criptate si care sunt canale la liber.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile