marți, 1 aprilie 2014

Televiziunea Animax CE s-a închis

Televiziunea Animax CE ( inclusiv pentru Romania ) s-a închis aseară, 31 martie 2014, la miezul noptii dintre luni si marti, 1 aprilie 2014.

Animax este o televiziune japoneză creată și deținută de compania Sony Pictures Entertainment. Canalul Animax este dedicat genului anime și animațiilor japoneze. Televiziunea este difuzată în Japonia, Taiwan, Hong Kong, Coreea de Sud, America Latină, Asia de Sud-Est, Asia de Sud și în Europa ( în Europa Centrală începând din iulie 2007 și în Germania din iunie 2007).

În România, initial a fost transmis A+, un canal lansat în anul 2004 de către IKO Entertainment. A+ se dorea a fi un canal de filme de acțiune, dar această idee a fost abandonată. IKO mai avea în România canalul Minimax si a inlocuit A+ cu Animax, în data de 2 iulie 2007. Apoi, cele 2 canale, Minimax si Animax, au partajat timpii de emisie intr-un singur canal. Minimax începea de la ora 06.00, iar de ora 20.00 se difuzau programele Animax, subtitrate in limba română.

Programale televiziunii Animax vor fi inlocuite cu cele pentru adolescenți ale C8.


45 de comentarii despre subiectul „Televiziunea Animax CE s-a închis”:
Anonim

Oare va fi introdus si pe digi ,deoarece stim ca Animax nu era pe digi?

Anonim

O decizie buna. Si asa erau niste porcarii de desene.

Anonim

Versiunea in romana nu cred. Se va inlocui cu C8 doar la Minimax HU. Minimax HU era singurul din grila pe care se retransmitea Animax.

Anonim

Azi noapte aparuse dupa ora 00:00 un carton pe care arata logoul ala C8 si scria în româna textul "În curând".

George

Păi apare AXN Spin.

Anonim

AXN Spin e lansat din octombrie anul trecut...

Anonim

Axn Spin s-a lansat pe 1 martie 2013. Anime-urile de pe Animax vor putea fi vazute in continuare pe Axn Spin.

Anonim

C8 va fi lansat și în România.

Anonim

Anonim 1 aprilie 2014, 17:08 Daca scrie ''In Curand'' bineinteles ca va fi si la noi :)

Anonim

E 2 aprilie, și nici acum nu a apărut C.8 :)))

Anonim

Pai unde scrie in articol ca apare pe 1 aprilie 2014 canalul C8 ? Scrie va inlocui Animax, dar inlocuirea poate sa dureze.... inca nu exista C8 cu dublare in limba romana pe satelit... cine stie cand il lanseaza,,, poate de ziua copilului, de 1 iunie...

Anonim

Anonim 1 aprilie 2014, 17:02
O decizie buna. Si asa erau niste porcarii de desene.
De ce era o decizie buna inseamna ca nai vazut in viata ta un anime prefer un anime de cat o prostie de desen sau ceva cum ii pe disney channel



Unknown

Animax a fost scos de tot :(( is pe UPC

Alethia

Anonim, daca animeurile ti se par niste porcarii... Si nu e bine ce a facut noua directoare care a ocupat postul doar ca sa inchida tv-ul.

Edward
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

oare nu se poate face nimic pentru a difuza din nou postul animax?fiul meu iubea desenele de pe animax

Anonim

C8 se va lansa in Romania la data de 5 mai 2014

cris

Măi anonim, C8 fost lansat deja in Romania.

International Development Insight

cea mai mare porcarie !!!!

Anonim

cum au avut grija cei de la sony sa il nenoroceasca de tot

Anonim

nu pot sa cred ca l-au inchis!C8 ala e o porcarie!Nici nu incepe bine ca se si blocheaza apoi nu mai arata nimic!

Anonim

Ce porcarie. Mai bine ramanea Animax... ERA CEL MAI FAIN CANAL DE LA TV!! :((

Anonim

Pentru copii, poate era cel mai fain. Dar probabil a fost inchis tocmai pentru motivul ca avea audiente foarte slabe si nu erau acoperite chetuielile, ca alt motiv nu văd. Daca i-ar fi mers bine si ar fi avut audienta, il pastrau, ba chiar mai lansau si o varianta suplimentara, Animax 2 sau ceva de genul acesta. :-)

Anonim

uite ca la un an de la postarea acestor comentarii se mai gaseste cineva sa ceara acest canal...vreau animeurile inapoi...am incercat sa descarc o aplicatie prin care sa urmaresc postul online si surpriza...nu este disponibila in tara noasta...minunat nu?.

Anonim

Si eu vreau canalul ANIMAX inapoi! C8 nu mai este nici el difuzat...Si oricum era slab...Dar ANIMAX ERA CEL MAI BUN CANAL TV DE DESENE!
Eu am 17 ani si vreau macar PE NET sa vad ANIMAX!...Dar nu am cum!...

Anonim

Eu jelesc dupa acest canal!! Va rog macar in viitor in 2020 sa il aduceti inapoi pe TV ANIMAX! Nu mai fiti asa de indiferenti oameni buni...Ar trebui sa va ganditi ca daca voua nu va place canalul asta nu inseamna ca NU VREA NIMENI acel CANAL TV!...Audienta avea acel canal si fani! Inclusiv adresa lui ANIMAX care acum este AXN Spin http://animaxtv.ro

DTH Fan

Anonim, Animax nu mai există in Europa decat in Austria, Germania, Elvetia si Mara Britanie, prin sateliti fiind transmis criptat:

http://ro.kingofsat.net/find.php?question=animax&Submit=Zap

Mai există in SUA si in multe tari din Asia. De exemplu in Taiwan există chiar versiunea HD:

http://www.animaxhd-tw.com/

Anonim

Inchidem posturile de desene grozave cu povesti frumoase precum Animax si ramanem cu desenee fara sens, dar noi tot platim pentru ca asa ne obliga abonamentul. Aduceti Animaxul inapoi, parca mai rau ne tampeste copii prostiile alea de posturi pentru copii decat povestile mature ale animeului, Digi aduceti Animaxul inapoi, trebuie sa ne maturizam, nu sa ne scalambaim copii si mai rau.

F.G.

Corect, noi trebuie să ne maturizăm, dar copiii pot să mai amâne maturizarea.
Digi Tv sau alt operator nu pot să readucă în grilă televiziunea Animax România, din cauză că respectiva televiziune a fost închisă de proprietarul ei, care nu este un operator de cablu sau satelit din România, ci compania Sony Pictures Entertainment.

Sebastian SBK

Au scos fix cele mai frumoase posturi (jetix,fox kids,animax,a+)daca nu va plac animeuri-le ignorati-le si gata!Poate unora chiar le-au placut acele vremuri si chiar pot spune ca imi pare rau de generatia asta mai noua de copii care n-au habar de desenele cu adevarat frumoase si se uita in prezent la desene cum ar fi..:Soy Luna,Unchiul bunic etc.Si chiar imi pare rau cum au evoluat lucrurile....sper ca va bucurati din plin oameni anti-anime -,- cu ce v-au gresit?Nu judecati o carte dupa coperta!In spatele acelor animeu-ri se afla niste lectii de viata si daca nu va plac ..nu va uitati!nu sunteti obligati...Dar nah lumea e rea..ce e frumos nu dureaza mult timp...sper ca Disney Ch. nu va mai continua mult, ne vom lua intr-o zi sayonara de la el. Iar C8 am vazut ca si-a luat zborul si el :)) Dar pacat ca Minimax si-a extins emisia de 24 de h...mi-a placut de minimax si cartoon network in trecut cand dadeau seriale super frumoase dar le-au scos pe toate din program pff patetic...ma rog avem macar noroc ca ne putem uita la animeu-ri online a da!A+ e si el o televiziune online sper sa apara si un Animax online ^_^ macar de asta ma bucur si eu.

Anonim

De la 1 iulie 2016, Animax a fost inchis si in Germania. A fost transformat in serviciu VOD cu plata.

http://www.animaxtv.de/on-demand

Anonim

Cu timpul cred ca o sa dispara ANIMAX din TOATA LUMEA...Asta este soarta unui canal foarte bun...PACAT!
Macar de ar mai fi ramas online si la noi...

Anonim

Ar trebui sa facem fiecare tara o petitie la compania Sony Pictures Entertainment pentru canalul ANIMAX pentru a-l difuza din nou in Toata Lumea... Altfel o sa dispara din toata lumea acest canal Tv care sunt sigur ca a fost cel mai TARE canal de animeuri! Si ca el vad ca nu va mai fi NICI UNUL! Si primul canal a fost A+ apoi ANIMAX si de acum NU VA MAI EXISTA vreun canal de animeuri vreodata!... Foarte mare pacat!... Oamenii ce au vrut scoaterea acestor canale A+ si ANIMAX nu se gandesc la noua generatie si vechea generatie...

Bogdan

Degeaba faceti petitie daca el are audiente sub 1% din locuitorii unei tari. Aici de vorba de bani multi sa sustii postul acela si exact ca posturile Discovery la RCS... nu este corect ca 1-2% sa se uite si 100% sa plateasca. Multi operatori de cablu o sa-i scoata deoarece sunt posturi mult mai bune cu aceeasi bani pentru retransmisie. Tie poate ti se pare bun postul acela, eu ca tip l-am avut in grila de programe nu m-am uitat 1 minut la el, il mai vedeam cand butonam telecomanda trecand de la un post la altu

Anonim

Macar sa existe Animax online pentru noi Romanii,daca la Tv nu il mai avem...

Anonim

Nu stiu ce sa mai spun!Animax a fost bomba mi-a placut enorm,mi-as dori sa fie difuzat din nou,nu sufar porcariile astea de desene din ziua de azi,animeurile de la Animax erau diferite aveau farmecul lor,sa nu mai spun ca fiecare episod avea legatura cu firul povestii din animeul respectiv,fata de desenele din ziua de azi ale caror episoade nu au legatura unul cu altul!

Anonim

Aveti dreptate asa au facut si cu programul JimJam si au bagat alt program cand il aveam la televizor programult Animax imi placea foarte mult si vreau din nou sa se intoarca macar in unele localitatii din tara pentru ca eu nu mai am nici Minimax pe televizor.Vreau sa se intoarca!

Anonim

Scrie clar in titlu, televiziunea Animax care era si pentru Romania s-a inchis. Nu are cum sa o mai introduca nimeni in grila, la niciun cablist din Romania. Adio si punct.

Anonim

Nu ! Povestea nu se termină aici...Au apărut petiții online care ar trebui semnate...Și ar trebui să vorbim cu compania Sony Pictures Network care difuzează în România și canalele AXN să difuzeze măcar cu plată la Vodafone cum este în Germania să fie și la noi...

mircea

Petițiile online sunt iluzii. Aceste petiții nu sunt obligatorii pentru o companie și pentru nimeni altcineva și chiar pot să facă rău unei cauze ca a voastră, deoarece au doar valoare statistică. De exemplu, compania Sony analizează petiția și observă că e semnata de maxim câteva mii persoane, în cel mai fericit caz. Pai Sony are nevoie de SUTE DE MII de potențiali telespectatori pentru Animax Romania ca sa poată sa funcționeze pe profit sau măcar nu în pierdere. Deci prin petiție îi confirmați încă o data ca nu merita sa relanseze o versiune în română a Animax, în loc să îi sensibilizați.

Anonim

Va rog frumos relansati Animax-ul este viata mea cand eream mic cam de 6-7 ani ma uitam cu fratele meu la multe desene Naruto de exemplu si multe altele dar acuma ca am 16 ani plang dupa acele desene ale copilari mele asa ca va rog frumos relansatil

Anonim

Nu se va mai relansa. Trimite mail la ei, aici degeaba îi rogi. :)

Unknown

Degeaba trimite si mail.. macar avem 1 anime in romania :/ pe AXN se da la 3 dimineata Dragon Ball Super

Unknown

Vreau înapoi Animax, pentru că avea cele mai frumoase anime-uri. Acolo am descoperit Digimon Frontier, care a devenit preferatul meu și încă este preferatul meu.

Anonim

Au trecut 7 ani de la inchiderea Animaxului. Daca aveau rating mare cum avea Cartoon Network, Disney Channel, Boomerang, chiar si Minimax si Megamax, nu cred ca il scotea din Romania, in Korea sau Japonia inca mai e. Uite un exemplu AXN Sci-fi a fost inlocuit cu AXN Spin in Romania parca, dar in Italia AXN Sci-fi a continuat sa emita pana in 2017 dupa care l-au inchis. Diferenta dintre AXN Sci-fi Romania si Italia e ca la italieni aveau rating, lumea se uita, la noi in Romania lumea nu se prea uita la AXN Sci-fi si de aceea l-au scos si a fost inlocuit cu AXN Spin :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile