marți, 29 aprilie 2014

UPC România a extins oferta Fiber Power 200 Mbps în toata aria de acoperire cu servicii internet UPC

Desi la sfârșitul anului 2013, UPC România oferea servicii de internet de 200 Mpps in doar 24 de localități, iar acum compania a anuntat că a extins oferta Fiber Power 200 Mbps în toată aria de acoperire cu servicii internet UPC.

Conform companiei, peste 2 milioane de familii din aria de acoperire au acum posibilitatea să beneficiaze de această bandă de internet, daca se abonează la serviciul mentionat.

Robert Redeleanu, CMO UPC Romania, a declarat că UPC consideră ca viteza de 200 Mbps este ideala pentru familii cu nevoi de conectare avansate, ce detin mai multe echipamente care se pot conecta simulat la internet (tableta, laptop, smartphone).

La mijlocul lunii februarie 2014, UPC anunțase că în anul 2014, viteza de 200 Mbps va fi disponibilă în toată reţeaua UPC: "Va fi un roll-out foarte rapid”, a spus in acel moment oficialul UPC.


15 comentarii despre subiectul „UPC România a extins oferta Fiber Power 200 Mbps în toata aria de acoperire cu servicii internet UPC”:
Anonim

Sa ne anunte si pe noi cand se poate instala serviciul de 200 Mbps fara a fi obligati sa luam si serviciul de televiziune.

Anonim

Iar RCS-RDS au 1Gbps. Urasc aceasta firma dar nu pot sa nu recunosc ca e un varf de lance in domeniu. Ceilalti abia daca tin pasul. Acum asta cu 1Gbps e vrajeala comerciala. Degeaba ai maxim 1Gbps daca real ai 30Mbps in mod constant. Oricum eu vin din era internetului cand 128kbps era viteza.. asa ca la navigare nici nu mai conteaza ca ai 10, 100, sau 1000Mbps.
La UPC cel putin in zona mea cand era o viteza maxima chiar era. Nu asa selectiv si nu doar intre 3 si 4 noaptea... duminica spre luni...

Anonim

RCS-RDS are, intr-adevar, pachet de 1 Gbps, dar - cum a fost specificat si de firma - acesta NU functioneaza cu calculatoare "obisnuite", conectate prin cablu UTP !
Conectarea la 1 Gbps (sau mai mare) necesita conectare directa la calculator cu fibra optica (deci si conexiune adecvata), care nu mai functioneaza pe placa net pe slot PCI.
Deocamdata exista putine PC-uri / routere capabile de aceasta viteza si sunt f scumpe fata de cele "obisnuite"

Anonim

Ba ma lasi ? De unde ai inventat asta? Eu am PC obisnuit si conexiune de 1 Gb de la RDS si merge super, descarc un film HD mkv de 10 GB in cateva minute. Viteza reala e de 60-70 MB real pe secunda pe torrente. Am un vecin care are PC de doua ori mai tare ca al meu, cu 8 GB de RAM si hard SSD si ia cu peste 100 MB real pe secunda. Dar si eu cu PC normal ia destul de repede. Si Uploadul e foarte MARE, minim 11 MB REAL pe secunda.

Anonim

Ma uit la unii si ma minunez. Vreti sa va schimbe RCS si PC-urile voastre Pentium 3, sa va mearga netul bine? Vreti cadou unul ? Aloo, RCS. baga frate in oferta PC-uri tari pentru clientii nemultumiti. :-) Propunere de la mine, sa nu le mai mearga netul pe Pentium 3 cu 30Mbps :-)))))) Ca de la Pentium 4 nu mai e problema, de aia zic. :-))) Si parca in topicul asta era vorba de UPC, nu de RDS... Sunteti offtopic...

Anonim

Test viteza net de 500 MB de la RCS:

[img]http://www.speedtest.net/result/3111353660.png[/img]

Test viteza net de 1000 GB de la RCS:

[img]http://www.speedtest.net/result/3142291557.png[/img]

Testele sunt gasite pe net, facute de diversi abonati.

Unknown

vai de mine si eu am 7 MB pe secunda (super viteza zice fastweb italia) pentru care dau 39 de euro pe luna,asa ceva nu are nimeni in EUROPA, este incredibil..

Anonim

Mai, fratilor ! Voi confundati obiectul cu subiectul ! :D
Nu-i totuna viteza de 1Gb si 1 GB !
Adica gigaBIT-ul si gigaBYTE-ul.
Diferenta este de cca 10x.
Majoritatea calculatoarelor "P4" nu sunt capabile nici sa scrie/citeasca cu viteza de 1 Gb (Gigabyte) pe secunda, ar insemna sa poti copia continutul intreg a unui DVD in mai putin de 5 secunde.
Placile de retea UTP functioneaza pana la 1000 megabiti / sec (adica 100 megabaiti /sec).
Pe fibra optica, viteza poate fi mult mai mare, depinde de terminalele de pe cele doua capete ale liniei.

Si da, intr-adevar, multi furnizori de internet fac propaganda cu cifre mari de limita superioara.
E ca si cum ti-ai cumpara o masina din anii ' 80, la care se schimba cadranul vitezometrului, cu inscriptiune de limita maxima la . . . 2000 Km/h.
Adica, esti liber pana la acea viteza, dar n-ai cu ce s-o ajungi nicicum, fiindca instalatia nu e capabila.

DTH Fan

Anonim de mai sus, esti partial neiformat, ca sa nu spun altfel.

In primul rand, raportul ( si nu diferenta ) e de 8 ori.

In al doilea rand, uita-te in pozele acelea si vezi ca arata banda de 855,93 MB/secuda. Asta inseamna aproximativ 106 MB pe secunda REAL.

REAL baiatule, viteza REALĂ ! Stiu ca nu iti vine sa crezi, dar e viteza REALA si cu care iei, de exemplu, filmele de pe torrente! Uite aici un exemplu gasit tot pe internet, pe softpedia, cu download real de pe torrente:

[img]http://oi58.tinypic.com/28spoc1.jpg[/img]

DTH Fan

Si alt exemplu si mai bun

[img]http://s20.postimg.org/yv7jatkpp/12_11_13_14_38_07.png[/img]

Alte exemple cu viteaza RCS-RDS de la Fiberlink 500 si 1000 poti gasi aici:

http://forum.softpedia.com/topic/947487-rcs-rds-diginet-teste-500mbps-1000mbps-tp-link-wdr3600/

Anonim

Mai exact: 1 bait=8 biti+ 1bit paritate, deci raportul este 1:9

geo

Anonim de mai sus, ce paritate visezi, bre ? De unde le inventezi ? Nu te mai da interesant, daca nu ai habar.

1 Bytes (B) = 8 bits (b)

1 Bytes (B) NU are 9 bits (b) !!!

Ia de calculeaza:

http://www.ibeast.com/content/tools/band-calc.asp

Anonim

Faza e ca la UPC ai 200Mbps in internetul mondial nu doar in interiorul retelei cum e la RCS-RDS. Practic e un fel de intranet ca sa zic asa.
Iar testele de viteza sunt irelevante daca se fac cu un computer din camera cealalta ca sa fiu rau.
Si am mai invatat ceva... testele de viteza se fac de fapt cu torentele... nu ca prostul de mine care crede ca se fac prin site-uri specializate. Toata lumea e pe torente.
Ma intreb... ce se va intampla cand o sa aduci toate filmele din lume care au existat vreodata intr-un minut... si ultimul film care inca n-a aparut la cinema se downloadeaza intr-o nanosecunda... la ce o sa va luati la intrecere in picosecunde?

Cum zicea cineva: Sa nu subestimam viteza de transmisie a datelor a unui camion plin de HDD-uri cu informatii.... ce atatea fibre optice, mega si giga bytes... umple nene un milion de HDD-uri de 4TB cu date, incarca-le intr-un camion, mergi pe autostrada, descarca-le fizic si de fisiere si vei vedea ca ai obtinut o viteza mai mare ca a oricarei fibre optice existenta.

Anonim

Pai nu vezi mai sus ca sunt poze si cu teste pe torrente, folosind internet de la RDS? In ultima poza de la un comentariu de mai sus, ăla ia filmul cu 103 MB real pe secunda !

Si ce legatura are toata discutia asta OFFTOPIC despre RDS, pe un topic despre UPC ????

Anonim

Nu spune nimeni cu gura mare dintr provideri ca viteza e in regim BEST EFFORT adica daca in weekend e incarcata reteaua de date iti furnizeaza maxim cat poate ,uneori si de 4-5 ori mai putin, mai mult de 100Mb in RO pana in 2020 e inutil din punctul meu de vedere. Pt a exploata cu adevarat 100% viteze mari e necesar echipament gigabit de varf , cablu gigabit low loss cat 6 sisteme PC .........CU PACA RETEA PERFORMANTA .Ram 8GB hdd SSD si procesoare din ultimii 2 ani minim 4 nuclee. ALTFEL DEGEABA VIN DATELE la tine pe o teava de 1 metru diametru dac tu bei apa prin pai si cu inghitituri rare .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile